Bouwtekening konijnenhok

Bouwtekening konijnenhok met konijnenflats, konijnenrens en verschillende type konijnenhokken.

Zelf een konijnenhok maken dat precies aan je wensen voldoet, is een interessant alternatief voor het kopen bij een dierenwinkel. Door gebruik te maken van kwalitatief goede materialen wordt het hok een fijne en comfortabele plek voor je konijnen.

Het maken van een konijnenhok brengt geen bijzondere moeilijkheden met zich mee. Volg hiervoor de uitleg van de konijnenhok bouwtekening stap voor stap. Een konijnenhok kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, hoewel het meestal buitenshuis wordt gebruikt. Er zijn verschillende soorten konijnenhokken, in verschillende maten en gemaakt van verschillende materialen.

Het houten konijnenhok is het meest voorkomende hok. Ze zijn te vinden in alle prijsklassen, met als belangrijkste factor de grootte. Natuurlijk is het goedkoper om zelf één te maken. Door de bouwtekening konijnenhok zorgvuldig op te volgen en met een klein beetje handigheid, gaat het je zeker lukken om de houten planken te rangschikken en om een ​​stevig hok te bouwen.

Als gereedschap is niet veel meer nodig dan een hamer, een schroevendraaier en de benodigde spijkers en schroeven.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Alle konijnenhok bouwtekeningen

Voor het maken van je konijnenhok heb je natuurlijk een bouwtekening nodig. Vele bouwtekeningen op internet zijn onduidelijk of niet compleet. Dit merkte Fred ook op toen hij destijds besloot om zelf bouwtekeningen te maken van allerlei soorten meubels.

Wist je dat als je het Bouwtekeningen pakket aankoopt je direkt toegang hebt tot wel 10.000 bouwtekeningen? Naast je bouwtekening konijnenhok vind je bouwtekeningen van kasten, banken, een carport, wijnrekjes en nog zo ontzettend veel meer. Staat het meubel dat je wilt maken er niet tussen? Fred zal die bouwtekening dan zonder extra kosten helemaal op maat maken voor jou!

Bouwtekening konijnenhok
Standaard konijnenhok
Konijnenhok met ren
Konijnenhok met ren
Konijnenflat
Konijnenflat
Konijnenhok type a
Konijnenhok type A
Konijnenhok type B
Konijnenhok type B
Konijnenhok type C
Konijnenhok type C
Konijnenhok type D
Konijnenhok type D
Konijnenhok type E
Konijnenhok type E
Konijnenhok type F
Konijnenhok type F
Konijnenhok type H
Konijnenhok type H
Konijnenhok type I
Konijnenhok type I
Konijnenren Groot
Konijnenren Groot
Konijnenren klein
Konijnenren klein
Konijnenren met hok
Konijnenren met hok

Reviews van gebruikers die een konijnenhok bouwtekening hebben gebruikt:

Kelly

mijn man en ik hadden het al een paar jaar over een carport. Op de één of andere manier kwam het er steeds niet van om een aannemer te zoeken die dat voor ons zou kunnen doen. En toen begon de coronacrisis: ons budget voor de carport was ineens gehalveerd. Mijn man kwam toen op het idee om zelf een carport te gaan bouwen. Na een beetje zoeken op internet kwam hij Freds Bouwtekeningen pakket tegen. Naast de carport bouwtekening hebben wij nog 9999 andere bouwtekeningen die wij goed zullen bewaren voor de toekomst. En wat een geld hebben wij uitgespaard!! De carport is prachtig geworden.

Petra Kuipers

Den Haag

andre klusser

Mijn vriend en ik zijn echte wijnliefhebbers. Dat is tijdens onze jaarlijkse vakanties naar het mooie Frankrijk zo gegroeid. Onze flessen wijn liggen thuis netjes in de kelder, maar we hadden eigenlijk nooit iets moois in de woonkamer om een paar ‘binnenkort op te drinken’ flessen te bewaren. Tijdens het kijken naar een film zagen we een mooi wijnmeubel. Zo eentje wilden wij meteen ook! Nergens konden we een model vinden die ons beviel. Ikzelf ben vrij handig en heb besloten om dan zelf maar eentje te maken. Maar waar vind je een bouwtekening van een wijnrek? Ik kwam al snel bij Fred uit. Helemaal perfect: duidelijk en makkelijk te begrijpen. Bedankt Fred en proost op jou!’

Johan Feyen

De Bilt

nadia

Mijn kids vroegen al een tijd lang naar een boomhut. Wij hebben thuis een vrij grote tuin met meerdere grote bomen. De kinderen vinden het heerlijk!! In een boek hadden ze gelezen over kinderen die avonturen beleefden in een boomhut. En ja, toen wilden ze natuurlijk thuis ook een boomhut. Mijn man is min of meer handig in klussen, maar zonder bouwtekening ben je natuurlijk nergens. Fred was voor hem echt een uitkomst! De kinderen zijn erg blij met hun hut en het is een groot succes geworden.

Madelon Brouwers

Waalre

Voorbeelden van konijnenhokken die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over “Bouwtekening konijnenhok”

Is de Konijnenhok bouwtekening van Fred voor binnen of voor buiten?

Het konijnenhok dat Fred heeft ontworpen is geschikt voor zowel binnen als buiten.

k ben niet heel erg handig. Gaat het mij lukken om dit konijnenhok te maken?

Ja absoluut! Je hoeft niet heel handig te zijn of kennis van klussen te hebben. Zolang je de bouwtekening van Fred volgt gaat dit ook jou gewoon lukken.

Ik heb weinig gereedschap in huis. Is het voldoende om dit konijnenhok te maken?

Fred zorgt er voor dat je voor zijn bouwtekeningen altijd zo weinig mogelijk gereedschap nodig hebt. Op de bouwtekening staat aangegeven wat je in huis moet hebben.

Ik ben niet tevreden over de bouwtekeningen. Wat nu?

Je kunt binnen 30 dagen je geld terugvragen per email. Je krijgt je geld dan heel erg snel teruggestort. Na 30 dagen vervalt deze mogelijkheid.

Waarom zijn Freds bouwtekeningen beter dan die van anderen?

Vaak zijn online bouwtekeningen onvolledig of onduidelijk. Fred heeft er juist voor gezorgd dat zijn bouwtekeningen zeer duidelijk zijn en gemakkelijk voor iedereen, ook indien je geen klusser bent!

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.