Mussenflat bouwtekening

Mussenflat bouwtekeningen voor ringmussen, huismussen, koolmeesjes en pimpelmeesjes.

Ben je ook zo’n natuurliefhebber en hou je van alles wat leeft in de natuur? Zorg je in de winter voor de vogeltjes dat ze voldoende eten vinden. Of ben je ook een nestkastjesbouwer om de vogels te beschermen. Natuurlijk is het eenvoudig een nestkastje te maken, maar weet dat deze niet voor alle vogels geschikt zijn qua juiste afmetingen. Voor mussen bouw je het best een mussenflat want ze zijn verzot op elkaars gezelschap.

Je hoeft gewoon de mussenflat bouwtekening te volgen stapsgewijs en klaar is kees. Wat gemakkelijk is aan deze bouwtekening dat alles meteen vermeld staat. Welk materiaal kan je gebruiken voor een mussenflat, welk gereedschap gebruik je het beste om deze te bouwen? Nog een pluspuntje in Freds bouwpakket vind je verschillende soorten nestkastjes terug. Ook de juiste afmetingen per vogel staan uitgebreid genoteerd, zodat je geen vergissing kan maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle mussenflat bouwtekeningen:

In het bouwtekeningenpakket vind je zoveel verschillende bouwtekeningen van nestkastjes terug want elke vogel heeft een ander kastje nodig naargelang de grote en hoe ze samenleven. Mussen zijn graag samen daarom is een mussenflat een grandioos idee om in je tuin te hangen.

Per bouwtekening en per onderwerp vind je ook het materiaal en het gereedschap die je nodig hebt om te klussen plus een uitgebreid stappenplan.

Wil je een kleine wijziging of had je een ander idee, mail het naar Fred. Hij maakt voor jou een bouwtekening op maat, gratis en voor niks.

Vogelhuis met puntdak
Nestkast pimpelmees
Mussen nestkast

Een greep uit de reviews van andere gebruikers van mussenflat bouwtekeningen

robert

Ja, ik zal zelf wel een mussenflat maken, had ik tegen mijn vrouw gezegd. Als je voor de ene vogel een kastje hebt, kan je geen andere vogels uitsluiten. Het is niet zo eenvoudig om de juiste afmetingen te vinden op het internet. Welk zijn de juiste en welke niet. Heb je dan een tekening gevonden dan staat er nergens het materiaal of gereedschap bij. Opgelucht ben ik terecht gekomen bij Freds bouwpakket voor een mussenflat bouwtekening. Alles stond erin vermeld, materiaal, gereedschap, afmetingen, soorten vogels en stap voor stap netjes uitgelegd. Ik heb geen seconde getwijfeld en direct besteld. Ondertussen hangt er in onze tuin een mussenflat en tal van andere vogelkastjes. Aan te raden voor elke natuurliefhebber.

Willy Stevens

Almere

Ruben

Net een kluscursus achter de rug en op aanraden van de leraar ben ik bij Freds bouwpakket terecht gekomen. Ik heb dan ook niet getwijfeld en onmiddellijk gereageerd. Zo wat alle bouwtekeningen over tal van onderwerpen vind je terug en als je iets niet vind, vraag het aan Fred. Ik heb nog nooit zo snel een reactie ontvangen op een verstuurde mail. Dit is echt top!

Johan Sienen

Amsterdam

Arnold

Geen tijdverlies met zoeken naar een bouwtekening, waar je de helft niet in terug vindt. In Freds bouwpakket vind je alles maar ook echt alles. Je hoeft zelf niet na te denken over gereedschap of materiaal dat je nodig hebt. Kan het nog eenvoudiger? Ook voor een beginnende klusser zoals ik, die zich geen tijdverlies kan permitteren. Bedankt voor dit pakket, ik neem het overal met mij mee.

Hugo Sonen

Maastricht

Voorbeelden van mussenflats en vogelhuisjes die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over de mussenflat bouwtekening:

Wat als ik toch niet echt tevreden ben met het pakket?

Niet tevreden is geld terug. Je hoeft enkel een mailtje te sturen als het pakket niet voldoet aan je verwachtingen, natuurlijk binnen de voorgestelde termijn.

Zijn deze ook geschikt voor beginnende klussers?

Elke bouwtekening is zo opgemaakt dat zowel beginnende als ervaren klussers ermee aan de slag kunnen. Zelfs het materiaal of gereedschap dat je dient te gebruiken, zit in de bouwtekening.

Kan ik eventueel een mussenflat bouwtekening laten aanpassen?

Wijzigingen kunnen natuurlijk worden gevraagd. Even Fred contacteren en hij maakt de bouwtekening vervolgens op maat. En dit helemaal kosteloos.

Wat als ik vragen heb bij deze mussenflat bouwtekening?

Vragen staat vrij. Gewoon even mailen naar Fred en hij beantwoordt je vraag asap.

Kan je gemakkelijk de mussenflat bouwtekening terugvinden in het pakket van meer dan 10.000 tekeningen?

Het pakket met 10.000 tekeningen is gemakkelijk te beheersen. Je kan per onderwerp zoeken, dit wijst zichzelf uit bij het openen van het pakket. Alles staat mooi per categorie zodat je de gewenste bouwtekening in een mum van tijd kan vinden.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.