Plantenbak maken

plantenbak maken

Ben je bezig met het verbouwen van je tuin? Of wil je wellicht een mooie toevoeging aan de tuin doen? Dan kan het erg leuk zijn om een plantenbak te maken! Deze kun je vervolgens vullen met de mooiste bloemen zodat je altijd klaar bent voor een mooie zomer! Een plantenbak kopen kan echter vaak erg duur uitvallen. Daarnaast is het moeilijk om een goede plantenbak te vinden die past bij je tuin.

Nu kun je ervoor kiezen om een plantenbak zelf te maken. Hierdoor kun je hem perfect in de tuin passen en kun je hem gemakkelijk zelf stijlen. Als je hier aan gaat beginnen, kun je tegen enkele punten aanlopen.

Wil je een plantenbak maken? Check deze tips.

Een plantenbak zelf maken lijkt makkelijker dan het in de praktijk vaak is. Er zijn namelijk verschillende aspecten waar je op moet letten.

  • De plantenbak moet een goed ontwerp hebben. Door de juiste afmetingen te gebruiken zowel in de breedte als in de lengte, kun je verschillende planten naast elkaar zetten. Als het ontwerp niet goed is, kun je minder planten kwijt en kan het erg lastig worden om hem goed te vullen.
  • De plantenbak moet daarnaast ook erg stevig zijn. Het gewicht van zand wordt namelijk vaak onderschat. Je wilt natuurlijk voorkomen dat hij in elkaar stort.
  • Een plantenbak kun je goed zelf maken, maar hier heb je wel de juiste materialen voor nodig. Het hout moet bijvoorbeeld goed tegen de verschillende weersomstandigheden kunnen in Nederland, zodat hij niet na een seizoen alweer aan vervanging toe is.

Uiteindelijk is het lastig om zelf een goed ontwerp te maken die ook daadwerkelijk goed bij je tuin past.

Gelukkig is er een goede oplossing voor deze problemen. Met het volgen van de plantenbak bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket voorkom je deze problemen.

In de plantenbak bouwtekening wordt namelijk precies weergegeven welke materialen je nodig hebt. Vervolgens wordt de hele bouw gerealiseerd door het volgen van een gemakkelijk stappenplan. Hier hoef je dus helemaal geen ervaren doe-het-zelver voor te zijn!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

lucas

Wij hebben een lange tijd gewerkt aan onze nieuwe tuin. Het ziet er erg leuk uit, alleen we miste groen naast ons terras. Het leek ons daarom erg leuk om een grote plantenbak neer te zetten. Na lang zoeken hebben wij geen goede plantenbak kunnen vinden. Toen we op het bouwtekeningen pakket stuitte, wisten we direct dat we hem zelf in elkaar gingen zetten. Doordat je 30 dagen bedenktijd krijgt bij de aanschaf, twijfelde we geen seconde. Na de aanschaf van het bouwtekeningen pakket zijn we dan ook direct gestart met het realiseren van de plantenbak. Het was enorm gemakkelijk door het stappenplan in de plantenbak bouwtekening. Ik zou het iedereen aanraden om de bouwtekening te volgen. Je maakt hierdoor geen fouten en het resultaat is geweldig!

Lucas Mulder

Oldenzaal

max

Onze tuin was toe aan een vernieuwing. Ondanks dat we een groot terras hebben met veel groen, wilde we een mooie plantenbak toevoegen en er mooie, zomerse bloemen in zetten. Hiervoor hebben wij het bouwtekeningen pakket aangeschaft. De plantenbak bouwtekening die wij gebruikt hebben is erg fijn en gemakkelijk te volgen. De materialen die aangegeven staan hebben wij direct aangeschaft. Door het volgen van de stappen heb je niet door dat het zo snel gaat. De plantenbak hebben wij gevuld met een mooie rozenstruik. In een woord geweldig!

Max Vos

Den Helder

Veelgestelde vragen over “Plantenbak maken”

Wat krijg ik als ik het bouwtekeningen pakket aanschaf?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je voor de rest van je leven toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hierdoor kun je een bouwtekening uitkiezen die je wilt maken. Als het project is afgerond, kun je gemakkelijk een nieuwe bouwtekening kiezen die je gaat maken, zonder dat je hiervoor een nieuw pakket hoeft aan te schaffen.

Ik ben geen ervaren klusser. Is dit een probleem?

Het bouwtekeningen pakket is opgesteld zodat het voor iedereen te volgen is. Ook als je dus geen ervaren klusser bent, kun je de bouwtekeningen gemakkelijk volgen. Alles is in eenvoudige stappen uitgelegd.

Het bouwtekeningen pakket bevalt toch niet, wat nu?

Als je er na de aanschaf achter komt dat het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt, mag je hem binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld teruggestort op je rekening.

De bouwtekening die ik graag wil maken staat er niet tussen, wat moet ik nu doen?

Als de bouwtekening die je graag wilt maken niet tussen de 10.000 verschillende bouwtekeningen staat, mag je deze gratis op maat laten maken. Je ontvangt de nieuwe bouwtekening binnen enkele dagen!

Welke materialen heb ik nodig voor de plantenbak bouwtekening?

Iedere bouwtekening in het bouwtekeningen pakket vertelt precies welke materialen je nodig hebt. Dit is voornamelijk hout en verschilt per bouwtekening. 

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere tuinproducten:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.