Zelf een schoenenkast maken

zelf een schoenenkast maken

Staan er in jouw woning altijd schoenen in de weg? Dan is het verstandig om een schoenenkast in je woning te plaatsen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze te kopen. Dit zorgt er echter voor dat je hoge kosten gaat maken en je niet veel keuzes kunt maken voor het design. Om deze redenen kun je er ook voor kiezen om een schoenenkast zelf te maken. Zo weet je zeker dat je een design hebt dat bij je woning past en dat je al je geliefde schoenen er op kwijt kunt. De afmetingen van de schoenenkast kun je namelijk zelf bepalen!

In eerste instantie lijkt het wellicht makkelijk om zelf een schoenenkast te maken. Als je echter niet met een goede bouwtekening werkt, kan het lastig zijn om een schoenenkast in elkaar te zetten. Je kunt dan namelijk tegen verschillende dingen aanlopen.

Waar kun je allemaal tegenaan lopen?

Op het moment dat je zelf een schoenenkast gaat maken, kun je tegen enkele aspecten aanlopen.

 • Bij het maken van een schoenenkast is het belangrijk dat je weet wat voor design je wilt maken. Als je niet weet wat je precies wilt maken, ga je al snel de verkeerde afmetingen gebruiken.
 • Nadat je een design hebt gekozen, is het ook belangrijk om de juiste materialen te gebruiken. De schoenenkast moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen!
 • De schoenenkast moet erop gericht zijn om al je schoenen te kunnen dragen. Als je de kast te klein maakt, kan het zijn dat je schoenen alsnog door het huis slingeren. De afmetingen van de kast zijn daardoor uitermate belangrijk.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er veel problemen die kunnen ontstaan bij het realiseren van een schoenenkast. Hier hebben wij gelukkig een zeer goede oplossing voor. Door het volgen van een schoenenkast bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket, zorg je ervoor dat je schoenenkast op een juiste manier gebouwd kan worden. Bij het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket krijg je toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Zo kun je er ook nog eens voor kiezen om een ander project te verwezenlijken.

Kun jij de bouwtekening die je graag wilt maken niet vinden tussen alle 10.000 bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket? Dan mag je deze geheel zonder kosten op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

elisabeth

Doordat ik het erg leuk vind om schoenen te kopen, heb ik nu enorm veel paar thuis staan. Nadat de schoenen stapel al meerdere keren is omgevallen, vond ik het tijd om er wat aan te doen. Ik koos ervoor om de een schoenenkast te gaan maken. Omdat ik natuurlijk geen klusser ben, was het wel een uitdaging. Gelukkig stuitte ik op de schoenenkast bouwtekening van het bouwtekeningen pakket. Hierin staat precies uitgelegd wat je moet doen en wat je er voor nodig hebt. Dit heeft mij enorm veel tijd bespaard in het bouwen van de schoenenkast. De schoenen staan nu netjes in de kast opgeborgen. Enorm blij mee!

Elisabeth Bekers

Utrecht

toine

Door ons hele huis slingerde schoenen. Niet alleen van ons, maar ook van onze kinderen. Het was daarom tijd om een schoenenkast in elkaar te zetten. Ondanks dat ik geen ervaren klusser ben, wilde ik het graag zelf gaan doen. Ik heb hiervoor een schoenenkast bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket gevolgd. Door de makkelijke stappen was dit prima te doen. Ook was het erg fijn dat de gebruikte materialen aan het begin van de bouwtekening weergegeven stonden. Het volgen van de stappen was erg eenvoudig. Ik zou het bouwtekeningen pakket dan ook aan iedereen aanraden!

Toine Veerman

Assen

Veelgestelde vragen over “schoenenkast maken”

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Heb je het bouwtekeningen pakket aangeschaft, maar bevalt het niet? Dan mag je het gratis binnen 30 dagen retour sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug!

Wat als ik een andere bouwtekening wil maken die er niet tussen staat?

Wil je een ontwerp maken dat je niet tussen de 10.000 bouwtekeningen kan vinden? Dan mag je deze kosteloos op maat laten maken!

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bedoeld?

Het bouwtekeningen pakket is voor zowel de ervaren als de onervaren klusser. Het kan voor een ervaren klusser perfect dienen als inspiratiebron. Daarnaast kan de onervaren klusser de gemakkelijke stappen volgen om het project te realiseren.

Wat krijg ik als ik het bouwtekeningen pakket koop?

Het kopen van het bouwtekeningen pakket geeft je een levenslange toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hieruit kun je verschillende projecten kiezen die je kunt gaan realiseren.

Waarom zou ik het bouwtekeningen pakket aanschaffen?

Het bouwtekeningen pakket geeft je een ondersteuning voor het realiseren van een project. Zo weet je zeker dat de constructie juist in elkaar zit.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een Egelhuis maken
  Wil je graag een egel in de tuin verwelkomen? Dan kun je de keuze maken voor het maken van een […]
 • Zelf een TV meubel maken
  Ben je net verhuisd naar een nieuwe woning of wil je je huidige interieur gaan aanpassen? Dan kan het erg […]
 • Een wijnrek zelf maken
  Geniet jij regelmatig van een lekker wijntje? Dan heb je waarschijnlijk ook verschillende soorten wijn in huis. Je kunt ervoor […]
 • Zelf een keukenkast maken
  Kom jij opbergruimte te kort in de keuken? Dan is het wellicht wenselijk om een keukenkast toe te voegen. Er […]
 • Zelf een schoenenrek maken
  Slingeren er in jouw huis ook altijd schoenen rond? Of heb je wellicht zoveel schoenen dat het niet meer goed […]
 • Zelf een schoenenkast maken
  Staan er in jouw woning altijd schoenen in de weg? Dan is het verstandig om een schoenenkast in je woning […]
 • Zelf een kledingkast maken
  Geniet jij ervan om te klussen? Of wil je wellicht een zeer speciale kledingkast? Dan heb je de keuze om […]
 • Zelf een Boekenplank maken
  Wil je zelf een mooie boekenplank maken voor aan de muur? In dit artikel lees je hoe je zelf een […]
 • Bedstee maken
  Ben jij van plan een bedstee te gaan kopen? Wat dacht je ervan om deze zelf te maken? Hierdoor kun […]
 • Nachtkastje maken
  Iedere slaapkamer heeft groot profijt bij een nachtkastje. Je kunt ervoor kiezen om deze ergens te kopen, maar het leukste […]
 • Bouwtekening tuinkast
  Bouwtekening tuinkast in verschillende maten en uitvoeringen. Om meer opslagruimte te krijgen in de tuin, kun je kiezen voor een […]
 • Bouwtekening kledingkast
  Bouwtekening kledingkast in verschillende maten en uitvoeringen. Met een goede, handig ingedeelde kledingkast is het veel gemakkelijker om je huis […]
 • Bouwtekening TV meubel
  Bouwtekening TV meubel in verschillende vormen en maten. Kun je niet een geschikt TV meubel vinden dat bij je interieur […]
 • Zelf een Kast Maken
  Met zelf een kast maken bespaar je veel geld. Maak je zelf een kast, dan betaal je namelijk alleen voor […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.