Zelf een kledingkast maken

kledingkast maken

Geniet jij ervan om te klussen? Of wil je wellicht een zeer speciale kledingkast? Dan heb je de keuze om een kledingkast zelf te maken. Dit zorgt er namelijk voor dat je al je eigen wensen en behoefte gemakkelijk kunt verwezenlijken. Daarnaast kan het kopen van een kledingkast al snel duur worden. 

Een kledingkast maken kan simpel lijken, maar dat is het in de praktijk niet helemaal. Je moet namelijk niet vergeten om de kledingkast in de juiste afmetingen te verwezenlijken.

Waar loop je tegenaan bij het maken van een kast?

Een kledingkast zelf maken kan ervoor zorgen dat je tegen een aantal dingen aanloopt.

 • Voordat je begint, heb je een goed design nodig. Als je geen duidelijk design hebt voor de kledingkast, is het niet slim om te beginnen. Je gaat dan al snel de verkeerde afmetingen gebruiken en dit kan ervoor zorgen dat de planken niet op de goede maat gezaagd worden.
 • Stel een duidelijk plan op als je een kledingkast gaat maken. Door een plan te hebben, weet je precies welke stappen je moet doorlopen om de kledingkast te realiseren.
 • Bepaal welke materialen je precies nodig hebt. De kledingkast wordt hoogstwaarschijnlijk van hout, maar dit is niet het enige materiaal dat je nodig hebt om de hele kledingkast te kunnen bouwen.

Uiteindelijk zijn er dus redelijk wat aspecten waar je tegenaan kunt lopen als je een kledingkast zelf wilt maken. Dit kan voor grote problemen zorgen in het project. En je wilt er niet zelf een kopen want dat is niet de bedoeling.

Gelukkig hebben we een goede oplossing voor deze problemen. Je kunt er namelijk voor kiezen om een kledingkast bouwtekening te volgen uit het bouwtekeningen pakket. Dit zorgt er direct voor dat je weet wat je moet doen en welke materialen je nodig hebt. Je krijgt bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket levenslang toegang tot 10.000 bouwtekeningen. Zo weet je zeker dat je de kledingkast op een goede wijze in elkaar kunt zetten.

Heb je tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen niet een kledingkast bouwtekening kunnen vinden die bij je past? Dan kun je, geheel zonder extra kosten, een kledingkast bouwtekening op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

hans

Na de verhuizing hebben wij onze kledingkast niet meer neergezet. Deze paste namelijk niet meer in ons nieuwe huis. Om deze reden hadden wij een nieuwe nodig. Deze moet natuurlijk wel aansluiten aan onze nieuwe stijl in het huis. Om dit te bewerkstelligen, wilde ik de kledingkast graag zelf maken. Ik koos ervoor om een bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket te volgen, zodat ik zeker weet dat ik op de juiste manier de kledingkast in elkaar zet. Doordat de stappen zo makkelijk te volgen zijn, was de kledingkast binnen no-time klaar. Ik raad het bouwtekeningen pakket dan ook iedereen aan, ook als je geen ervaren doe-het-zelver bent!

Hans van Drommelen

Uden

marian

Regelmatig komen mensen naar mij toe om dingen te maken. Ik kan mezelf hierdoor een echte doe-het-zelver noemen. Het is mijn hobby om hout te bewerken voor allerlei verschillende toepassingen. Mijn laatste project was een kledingkast maken voor mijn dochter. Ik volg hiervoor altijd een bouwtekening, zodat ik zeker weet dat ik op de juiste weg ben. Ik heb hiervoor het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Dit gaf mij permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Ik volg niet alleen de bouwtekeningen om de klus te realiseren, maar ik haal er ook inspiratie uit voor mijn volgende klus. Ook als ervaren klusser is het bouwtekeningen pakket een zeer goede investering!

Marian de Jongh

Winterswijk

Veelgestelde vragen over “kledingkast maken”

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Ben jij een ervaren klusser? Dan is het bouwtekeningen pakket een perfecte inspiratiebron. Heb je echter minder ervaring met klussen? Dan kun je de bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket goed gebruiken om de klus te realiseren.

Ik kan de bouwtekening die ik wil maken niet vinden, wat nu?

Als de bouwtekening die je graag wilt maken er niet tussen staat, mag je deze geheel gratis op maat laten maken!

Ik wil het bouwtekeningen pakket retourneren, kan dat?

Bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Je mag het bouwtekeningen pakket binnen deze dagen gratis retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Wat krijg ik bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket?

Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 bouwtekeningen. Hier kun je vervolgens iedere keer je nieuwe project uit kiezen.

Wat staat er allemaal aangegeven in de bouwtekening?

In de bouwtekening vind je in eerste instantie de materialen en gereedschappen die je nodig hebt. Vervolgens vind je stapsgewijs hoe je de bouw van het project moet realiseren.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een schoenenkast maken
  Staan er in jouw woning altijd schoenen in de weg? Dan is het verstandig om een schoenenkast in je woning te plaatsen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze te kopen. Dit zorgt er echter voor dat je hoge kosten gaat maken en je niet veel keuzes kunt maken voor het design. Om deze […]
 • Zelf een kledingkast maken
  Geniet jij ervan om te klussen? Of wil je wellicht een zeer speciale kledingkast? Dan heb je de keuze om een kledingkast zelf te maken. Dit zorgt er namelijk voor dat je al je eigen wensen en behoefte gemakkelijk kunt verwezenlijken. Daarnaast kan het kopen van een kledingkast al snel duur worden.  Een kledingkast maken […]
 • Zelf een Boekenplank maken
  Wil je zelf een mooie boekenplank maken voor aan de muur? In dit artikel lees je hoe je zelf een boekenplank kunt maken. Want het is wel zo prettig dat jouw verzameling boeken op een goede manier weg gezet kunnen worden. Graag wil je dat de plank stevig genoeg is om je boeken te dragen […]
 • Bedstee maken
  Ben jij van plan een bedstee te gaan kopen? Wat dacht je ervan om deze zelf te maken? Hierdoor kun je namelijk zelf de afmetingen bepalen en past hij perfect in de slaapkamer. Daarnaast scheelt het ook nog eens enorm veel geld als je hem zelf gaat maken! Uiteraard kan het lastig zijn om het […]
 • Nachtkastje maken
  Iedere slaapkamer heeft groot profijt bij een nachtkastje. Je kunt ervoor kiezen om deze ergens te kopen, maar het leukste is natuurlijk om deze zelf te gaan maken. Een nachtkastje kun je eenvoudig in zelf in elkaar zetten, maar je kunt er ook een leuk project van maken. Er zijn namelijk veel toepassingen die je […]
 • Bouwtekening tuinkast
  Bouwtekening tuinkast in verschillende maten en uitvoeringen. Om meer opslagruimte te krijgen in de tuin, kun je kiezen voor een tuinkast. Deze kun je gemakkelijk gebruiken voor de opslag van bijvoorbeeld gereedschappen, speelgoed of andere tuinartikelen.  Je kunt een tuinkast gemakkelijk zelf in elkaar zetten, mits er natuurlijk een goed plan voor is. Het zelf […]
 • Bouwtekening kledingkast
  Bouwtekening kledingkast in verschillende maten en uitvoeringen. Met een goede, handig ingedeelde kledingkast is het veel gemakkelijker om je huis opgeruimd te houden. De kasten die je in de winkel kunt kopen, hebben standaard maten en zijn lang niet altijd van goede kwaliteit. Wil je een kast die precies in je slaapkamer past en voldoet […]
 • Bouwtekening TV meubel
  Bouwtekening TV meubel in verschillende vormen en maten. Kun je niet een geschikt TV meubel vinden dat bij je interieur past? Of wil je een eigen TV meubel maken? Tegenwoordig is het steeds populairder om een TV meubel zelf te maken. Een kant en klaar TV meubel kopen is namelijk erg duur. Wanneer je hem […]
 • Zelf een Kast Maken
  Met zelf een kast maken bespaar je veel geld. Maak je zelf een kast, dan betaal je namelijk alleen voor de materialen van de kast. Deze materialen zijn altijd goedkoper dan een kant-en-klare kast uit de winkel. Wil jij zelf een kast maken, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen? Dan helpen […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.