Zelf een kledingkast maken

kledingkast maken

Geniet jij ervan om te klussen? Of wil je wellicht een zeer speciale kledingkast? Dan heb je de keuze om een kledingkast zelf te maken. Dit zorgt er namelijk voor dat je al je eigen wensen en behoefte gemakkelijk kunt verwezenlijken. Daarnaast kan het kopen van een kledingkast al snel duur worden. 

Een kledingkast maken kan simpel lijken, maar dat is het in de praktijk niet helemaal. Je moet namelijk niet vergeten om de kledingkast in de juiste afmetingen te verwezenlijken.

Waar loop je tegenaan bij het maken van een kast?

Een kledingkast zelf maken kan ervoor zorgen dat je tegen een aantal dingen aanloopt.

  • Voordat je begint, heb je een goed design nodig. Als je geen duidelijk design hebt voor de kledingkast, is het niet slim om te beginnen. Je gaat dan al snel de verkeerde afmetingen gebruiken en dit kan ervoor zorgen dat de planken niet op de goede maat gezaagd worden.
  • Stel een duidelijk plan op als je een kledingkast gaat maken. Door een plan te hebben, weet je precies welke stappen je moet doorlopen om de kledingkast te realiseren.
  • Bepaal welke materialen je precies nodig hebt. De kledingkast wordt hoogstwaarschijnlijk van hout, maar dit is niet het enige materiaal dat je nodig hebt om de hele kledingkast te kunnen bouwen.

Uiteindelijk zijn er dus redelijk wat aspecten waar je tegenaan kunt lopen als je een kledingkast zelf wilt maken. Dit kan voor grote problemen zorgen in het project. En je wilt er niet zelf een kopen want dat is niet de bedoeling.

Gelukkig hebben we een goede oplossing voor deze problemen. Je kunt er namelijk voor kiezen om een kledingkast bouwtekening te volgen uit het bouwtekeningen pakket. Dit zorgt er direct voor dat je weet wat je moet doen en welke materialen je nodig hebt. Je krijgt bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket levenslang toegang tot 10.000 bouwtekeningen. Zo weet je zeker dat je de kledingkast op een goede wijze in elkaar kunt zetten.

Heb je tussen alle 10.000 verschillende bouwtekeningen niet een kledingkast bouwtekening kunnen vinden die bij je past? Dan kun je, geheel zonder extra kosten, een kledingkast bouwtekening op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

hans

Na de verhuizing hebben wij onze kledingkast niet meer neergezet. Deze paste namelijk niet meer in ons nieuwe huis. Om deze reden hadden wij een nieuwe nodig. Deze moet natuurlijk wel aansluiten aan onze nieuwe stijl in het huis. Om dit te bewerkstelligen, wilde ik de kledingkast graag zelf maken. Ik koos ervoor om een bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket te volgen, zodat ik zeker weet dat ik op de juiste manier de kledingkast in elkaar zet. Doordat de stappen zo makkelijk te volgen zijn, was de kledingkast binnen no-time klaar. Ik raad het bouwtekeningen pakket dan ook iedereen aan, ook als je geen ervaren doe-het-zelver bent!

Hans van Drommelen

Uden

marian

Regelmatig komen mensen naar mij toe om dingen te maken. Ik kan mezelf hierdoor een echte doe-het-zelver noemen. Het is mijn hobby om hout te bewerken voor allerlei verschillende toepassingen. Mijn laatste project was een kledingkast maken voor mijn dochter. Ik volg hiervoor altijd een bouwtekening, zodat ik zeker weet dat ik op de juiste weg ben. Ik heb hiervoor het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Dit gaf mij permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Ik volg niet alleen de bouwtekeningen om de klus te realiseren, maar ik haal er ook inspiratie uit voor mijn volgende klus. Ook als ervaren klusser is het bouwtekeningen pakket een zeer goede investering!

Marian de Jongh

Winterswijk

Veelgestelde vragen over “kledingkast maken”

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Ben jij een ervaren klusser? Dan is het bouwtekeningen pakket een perfecte inspiratiebron. Heb je echter minder ervaring met klussen? Dan kun je de bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket goed gebruiken om de klus te realiseren.

Ik kan de bouwtekening die ik wil maken niet vinden, wat nu?

Als de bouwtekening die je graag wilt maken er niet tussen staat, mag je deze geheel gratis op maat laten maken!

Ik wil het bouwtekeningen pakket retourneren, kan dat?

Bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Je mag het bouwtekeningen pakket binnen deze dagen gratis retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Wat krijg ik bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket?

Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 bouwtekeningen. Hier kun je vervolgens iedere keer je nieuwe project uit kiezen.

Wat staat er allemaal aangegeven in de bouwtekening?

In de bouwtekening vind je in eerste instantie de materialen en gereedschappen die je nodig hebt. Vervolgens vind je stapsgewijs hoe je de bouw van het project moet realiseren.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere handige artikelen over kasten:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.