Boot bouwtekening

Een Boot bouwtekening en de Beste houten boten die je kunt kopen.

Heb jij altijd al een keer zelf een boot willen bouwen? Droom je ervan om wekelijks op het water te zijn? Het is vaak lastig om een geschikte bouwtekening te vinden om deze droom werkelijkheid te maken. Daarnaast is de aanschaf van een boot vaak veel te duur. 

Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing voor je. In het bouwtekeningen pakket staan namelijk 10.000 verschillende soorten bouwtekeningen. Dit geeft je dan ook direct de mogelijkheid om aan de hand van een boot bouwtekening jouw eigen versie te maken. Stap voor stap staat er namelijk uitgelegd hoe je de bouw moet voltooien, welke materialen je nodig hebt en welke gereedschappen je kunt gebruiken. 

Na het volgen van alle eenvoudige stappen is de bouw van jouw eigen boot afgerond. Zie jij jezelf al genieten op het water in je zelfgemaakte boot? Wij in ieder geval wel!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht bouwtekeningen

Iedere boot is natuurlijk anders. Je kunt dan ook een kleine of juist een grote boot maken. Er zijn verschillende bouwtekeningen beschikbaar in het bouwtekeningen pakket. In onderstaand overzicht vind je de verschillende bouwtekeningen. Staat er niet iets tussen wat je aanspreekt? Geen probleem! Je kunt kosteloos een nieuwe bouwtekening laten maken om jouw perfecte boot te kunnen maken!

Wil je het jezelf niet te moeilijk maken en toch een houten boot kopen Hier heb je de top 3 playseats gebaseerd op gebruikservaringen.

Boten op Bol.com

Gentle sloep
bouwtekeningen pakket

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.