Bouwtekening blokhut

Bouwtekening blokhut van verschillende type blokhutten en schuurtjes.

bouwtekening blokhut

Heb je er altijd al over na zitten denken om een blokhut te maken? Heb je genoeg ruimte in de tuin om een extra ruimte te maken? Dan is dit moment om dit werkelijkheid te maken! In veel gevallen kan het een dure aangelegenheid zijn om een blokhut te kopen. De blokhut zelf maken is dan ook veel goedkoper. Dit lijkt wellicht extreem moeilijk, maar met een handige handleiding is dit zeer eenvoudig te doen! 

Hier hebben wij dan ook het bouwtekeningen pakket voor ontwikkeld. Door het bouwtekeningen pakket kun je zeer eenvoudig je eigen blokhut bouwen. Er wordt namelijk stap voor stap uitgelegd hoe je de blokhut in elkaar moet zetten. Daarnaast hoef je ook niet zelf op zoek naar alle materialen of gereedschappen. Deze staan duidelijk aangegeven in de blokhut bouwtekening. 

Je kunt dan ook direct aan de slag om jouw tuin te voorzien van een gloednieuwe, zelfgemaakte blokhut!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle blokhut bouwtekeningen

Een blokhut heeft natuurlijk verschillende afmetingen. Het kan dan ook zo zijn dat jij een andere blokhut wilt maken dan een ander. In het overzicht hieronder zie je alle blokhutten die in het bouwtekeningen pakket te vinden zijn. Staat de blokhut die jij wilt maken hier niet tussen? Dan kun je hem kosteloos op maat laten maken door de specialist!

Blokhut type A
Blokhut type A
Blokhut type B
Blokhut type B
Houten schuurtje platdak
Houten schuurtje platdak
Houten schuurtje puntdak
Houten schuurtje puntdak

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen vrouw

Wij hebben onze tuin een tijdje terug compleet veranderd. De gedachte hierachter was om een extra ruimte te creëren. Het leek me dan ook fantastisch om zelf een blokhut te bouwen. Ondanks dat ik geen ervaring had met het klussen, is het me toch gelukt. Ik heb hiervoor het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Hier staat namelijk precies in beschreven welke stappen je moet nemen om de blokhut te maken. Daarnaast was er ook een lijst aan materialen en gereedschappen aanwezig. Dit zorgde ervoor dat ik precies wist wat ik moest doen en dat ik direct aan de slag kon.

Merel Verbeek

Ommen

review bouwtekeningen man

Na een verbouwing aan het huis hebben we de tuin aangepakt. Ik wilde al heel lang een mooie blokhut bouwen, maar ik wist niet waar ik moest beginnen. Door het bouwtekeningen pakket werd de klus mij erg makkelijk gemaakt. Het fijne aan het pakket vind ik dat er enorm veel verschillende bouwtekeningen in staan die je kunt gebruiken als inspiratie. Ik vind het namelijk leuk om het net anders te doen. Ik heb dan ook zelf de materialen gekozen, maar de gereedschappen gebruikt die geadviseerd worden. Uiteindelijk heb ik ervoor kunnen zorgen dat er een prachtige blokhut in onze tuin staat. Ik wil dan ook iedereen van het bouwtekeningen pakket enorm bedanken!

Joey de Jong

Nijmegen

review bouwtekeningen man

Ik wilde al een tijd lang samen met mijn zonen een mooie hut bouwen. Ik wist echter niet hoe ik dit kon doen. Door de gemakkelijke blokhut bouwtekening is het erg goed gelukt. Mijn zonen konden hierdoor erg goed meehelpen! Wij hebben dan ook samen alle materialen en gereedschappen die in de bouwtekening staan kunnen verzamelen. Daarna hebben wij alle stappen gevolgd die uitgelegd staan in de bouwtekening. Binnen no-time stond de blokhut in de tuin. Mijn zonen zijn dan ook enorm trots op de hut die ze zelf gebouwd hebben!

Marcel de Nennie

Oldenzaal

Voorbeelden van blokhutten die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over blokhut bouwtekeningen

Wat als het pakket toch niet bij me past?

Geen probleem. Je kunt het bouwtekeningen pakket binnen 30 dagen retourneren. Je krijgt dan binnen enkele dagen je geld teruggestort.

Wat kan ik verwachten van een blokhut bouwtekening?

De blokhut bouwtekening geeft precies weer hoe je de blokhut moet maken. Van A tot Z staat precies uitgelegd wat je moet doen. Ook vind je de materialen en gereedschappen terug die je nodig hebt. Je hoeft dus niets zelf uit te gaan zoeken.

Hoe groot is de blokhut precies?

De grootte verschilt per bouwtekening. In het bouwtekeningen pakket zijn dan ook verschillende blokhutten te vinden. Mocht er toch niet tussen staan wat je graag zou willen, kun je deze kosteloos op maat laten maken. Op deze manier heb je altijd een blokhut die naar jouw wensen en behoefte is!

Kan ik als onervaren klusser het bouwtekeningen pakket gebruiken?

Zelfs voor de onervaren klusser is het bouwtekeningen pakket te gebruiken. Alles wordt namelijk zeer eenvoudig en stap voor stap uitgelegd. Daarnaast is het ook voor de ervaren klusser een goede investering. Je kunt namelijk enorm veel inspiratie halen uit alle verschillende tekeningen. 

Zijn de 10.000 bouwtekeningen gemakkelijk opgesteld?

Het pakket dat je ontvangt is erg overzichtelijk ingesteld. Alle onderwerpen staan gesorteerd, waardoor je jouw nieuwe project erg gemakkelijk kunt vinden.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.