Buitenkeuken kind maken

buitenkeuken kind maken

Wil je een ‘buitenkeuken kind maken’? Hier loop je tegen aan… voor je kinderen in de tuin? Dan is een buitenkeuken voor je kind perfect! Als kind is het namelijk altijd erg leuk om volwassenen na te kunnen doen. Een buitenkeuken is hier perfect voor. Zo leer je de kinderen op een speelse manier de alledaagse dingen in het huishouden, zoals koken.

Helaas is het vinden van een geschikte buitenkeuken voor kinderen lastig. Daarnaast kan het ook erg duur worden om een kant-en-klare buitenkeuken te kopen.

Hier is echter een goede oplossing voor. Je kunt namelijk zelf een buitenkeuken maken voor je kind. Zo bespaar je enorm op de kosten en kun je ook nog eens precies maken wat je zelf wilt. Hier hoef je niet eens een ervaren klusser voor te zijn!

Buitenkeuken kind maken? Hier loop je tegen aan…

Ga je zelf een buitenkeuken maken voor je kind? Dan kun je tegen verschillende onderwerpen aanlopen.

  • Een goed ontwerp is zeer belangrijk. Wanneer je zomaar begint met bouwen, weet je bijna zeker dat het niet goed komt. Zorg ervoor dat je een goed ontwerp hebt waarna je vervolgens de bouw kunt gaan voltooien.
  • Als je een goed ontwerp hebt, moet je natuurlijk de juiste materialen verzamelen. Hiervoor is het belangrijk dat ze goed tegen weersomstandigheden kunnen, aangezien het om een buitenkeuken gaat. Zorg er daarnaast voor dat je geen uitstekende spijkers of schroeven hebt. Uiteindelijk kun je ook de scherpe randen er af schuren om hem zo veilig mogelijk te maken.
  • Is de buitenkeuken stevig genoeg? Het is belangrijk dat hij veilig en stevig is zodat de kinderen zichzelf niet kunnen verwonden. Je wilt er natuurlijk ook zo lang mogelijk van kunnen genieten!

Al met al kan het lastig zijn om een buitenkeuken compleet zelf te maken. Toch sta je er niet helemaal alleen voor.

Bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket, krijg je namelijk toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen, waaronder de buitenkeuken bouwtekening. Hierin staat precies uitgelegd welke stappen je moet nemen om de bouw te realiseren en welke materialen je daar precies voor nodig hebt.

Dit zorgt ervoor dat je geen fouten maakt en je kinderen direct kunnen genieten van een buitenkeukentje. Staat de bouwtekening die jij wilt maken niet tussen de 10.000 bouwtekeningen? Dan mag je hem zelfs helemaal op maat laten maken! En dat geheel gratis!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

martin buitenkeuken kind zelf maken

In de zomer zitten wij erg veel buiten op ons terras. In veel gevallen wordt dan ook wel even de barbecue aangestoken. Om onze kinderen goed te kunnen betrekken bij deze activiteit, leek het ons erg leuk om een buitenkeuken voor onze kinderen te maken. Hier heb ik voor gekozen om hem zelf in elkaar te zetten. Uiteraard heb ik hier hulp bij gehad. Het bouwtekeningen pakket heeft mij in perfecte stappen uitgelegd hoe ik de buitenkeuken in elkaar moest zetten. Tevens stonden ook de materialen die ik nodig had aangegeven. Dit maakte het mij erg gemakkelijk om de buitenkeuken voor onze kinderen te maken. Ik raad het bouwtekeningen pakket dan ook zeker aan!

Martin Allegaard

Helmond

mohammed zelf kinderkeuken maken

Ondanks onze redelijk kleine keuze, wilde ik graag iets voor onze kinderen maken. Omdat er niet veel ruimte is, was een groot speeltoestel geen optie. Gelukkig stuitte ik op het bouwtekeningen pakket. Hierin staan namelijk enorm veel verschillende mogelijkheden die je kunt maken. In eerste instantie was ik niet zeker van het nut van de bouwtekeningen. Ik heb hem besteld omdat je hem binnen 30 dagen gratis mag retourneren. Nadat ik hem gezien had, zag ik de buitenkeuken bouwtekening. Deze past perfect in mijn tuin. Ik heb hem direct in elkaar gezet. Ook heb ik al meerdere bouwtekeningen gevonden die ik komend jaar wil gaan maken. Het bouwtekeningen pakket is perfect voor de doe-het-zelver!

Mohammed Cun

Amsterdam

Meestgestelde vragen over “buitenkeuken kind zelf maken”

Ik heb het bouwtekeningen pakket besteld, wat nu?

Heb je het bouwtekeningen pakket besteld? Dan krijg je direct toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hierin kun je gemakkelijk de bouwtekening zoeken de je graag wilt maken. Je kunt daarna direct beginnen!

Zit er garantie bij het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket?

Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Wanneer het bouwtekeningen pakket niet bevalt mag je hem, zonder extra kosten, binnen 30 dagen retour sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Het bouwtekeningen pakket is geschikt voor zowel de ervaren als de onervaren klusser. Het bouwtekeningen pakket helpt je perfect op weg met de gemakkelijk te volgen stappen. Daarnaast kan gehele pakket ook als een goede inspiratiebron dienen.

Wat als de bouwtekening die ik wil maken er niet tussen zit?

Als dit het geval is, mag je hem gratis op maat laten maken. Je hoeft hier enkel een mailtje voor te sturen.

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niks voor mij is?

Er zit standaard 30 dagen bedenktijd bij het bouwtekeningen pakket. Je mag hem binnen deze gestelde tijd gratis retour sturen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Ander kinderspeelgoed:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.