Buitenkeuken met Green Egg zelf maken

buitenkeuken met green egg zelf maken

Wil jij graag meer genieten van je tuin? Of heb je net een nieuwe green egg aangeschaft, en wil je deze graag goed wegzetten? Dan is een buitenkeuken met green egg waarschijnlijk iets voor jou! Een buitenkeuken zorgt ervoor dat je gemakkelijk kunt barbecueën buiten.

Een buitenkeuken kopen is een dure aangelegenheid. Hierdoor is het voor veel mensen een betere optie om hem zelf te maken. Een buitenkeuken zelf maken is niet zomaar gedaan. Er zijn namelijk veel dingen die verkeerd kunnen gaan.

Om hem op een goede manier te kunnen bouwen, kun je de buitenkeuken bouwtekening volgen uit het bouwtekeningen pakket. Hierin staat precies uitgelegd hoe je de buitenkeuken moet maken. Daarnaast staan ook alle gebruikte materialen en gereedschappen weergegeven.

Buitenkeuken met Green Egg maken, waar moet je op letten?

Het realiseren van een buitenkeuken met green egg is geen gemakkelijke klus. Zeker niet als je hem helemaal zelf moet gaan uitwerken en in elkaar zetten. Er zijn verschillende fouten die een doe-het-zelver snel kan maken:

  • Een juist design maken is moeilijker dan je zou denken. De green egg heeft namelijk voldoende ruimte nodig om goed te kunnen gebruiken. Daarnaast is het gewicht ook iets om rekening mee te houden.
  • De afmetingen van de buitenkeuken met green egg moeten goed passen. Als je te grote of te kleine gaten maakt, kan dit de buitenkeuken duur komen te staan.
  • Wat wil je precies met de buitenkeuken? Het kan zijn dat je hem wilt kunnen verplaatsen. Hiervoor moet je wieltjes onder de keuken maken. Hiervoor is het gewicht van de totale keuken zeer belangrijk.

Het zelf maken van een buitenkeuken met green egg kan gepaard gaan met veel fouten. Om te voorkomen dat je deze fouten maakt, kun je een bouwtekening volgen.

Door het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket, krijg je permanente toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hier kun je de buitenkeuken met green egg bouwtekening gemakkelijk tussen uit halen. Vervolgens hoef je enkel de aangegeven materialen aan te schaffen en de eenvoudige stappen te volgen. Hierdoor zal het realiseren van het project veel minder fouten bevatten!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

daan

In de zomer organiseren wij erg vaak een leuke barbecue voor vrienden. Hiervoor gebruik ik altijd mijn green egg. Omdat ik altijd ruimte te kort kwam, wilde ik graag een buitenkeuken maken. Ik heb hiervoor het bouwtekeningen pakket geraadpleegd. Hierdoor heb ik de buitenkeuken met green egg bouwtekening kunnen volgen. Het fijne aan deze bouwtekening is dat de stappen enorm gemakkelijk uitgelegd zijn. Ik ben helemaal geen ervaren klusser, maar heb de buitenkeuken met green egg toch gemakkelijk zelf kunnen maken. Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker aanraden aan iedere doe-het-zelver. Zo hoef je namelijk niet het hele project zelf te verzinnen, met alle gevolgen van dien!

Daan Rommerse

Koog aan de Zaan

erik

Voor ons nieuwe terras ben ik aan de slag gegaan met het realiseren van een buitenkeuken met green egg. Onze green egg stond namelijk altijd onhandig, omdat we geen extra plekken hadden om borden op te zetten. Tezamen met het bouwtekeningen pakket heb ik de buitenkeuken met green egg kunnen realiseren. Ondanks ik een ervaren doe-het-zelver ben, vond ik het fijn om een bouwtekening achter de hand te hebben. Deze heb ik perfect kunnen gebruiken als inspiratie. Het mooiste van alles is nog dat ik permanente toegang heb tot het bouwtekeningen pakket. Ik ga hem hierdoor zeker vaker gebruiken voor een project!

Erik Hattem

Zierikzee

Meestgestelde vragen over “buitenkeuken met green eggzelf maken”

Hoe moet ik een keuken bar zelf maken?

Als je aan de slag wilt om een keuken bar zelf te maken, download je eerst de juiste bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket. Vervolgens kun je de gestelde materialen aanschaffen en vervolgens de stappen volgen. De keuken bar heb je binnen no-time in elkaar gezet.

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Mocht het bouwtekeningen pakket toch niet bevallen, mag je hem binnen deze gestelde periode kosteloos retour sturen. Je krijgt het aankoopbedrag teruggestort.

Ik ben een onervaren klusser. Is het bouwtekeningen pakket iets voor mij?

Jazeker! Het bouwtekeningen pakket is voor zowel de ervaren als de onervaren doe-het-zelver zeer geschikt. Alle bouwtekeningen staan zeer eenvoudig uitgelegd zodat het voor iedereen te volgen is. Daarnaast kan het ook perfect dienen als inspiratiebron.

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Bij het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket krijg je levenslang toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt alle verschillende bouwtekeningen gemakkelijk gebruiken voor je volgende project.

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niks voor mij is?

Er zit standaard 30 dagen bedenktijd bij het bouwtekeningen pakket. Je mag hem binnen deze gestelde tijd gratis retour sturen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere barmeubels:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.