Een barkruk maken van hout

zelf een barkruk maken

Heb jij een bar staan, maar mis je nog barkrukken? Wil jij graag barkrukken maken om je feestjes nog leuker te maken? Dan kun je ervoor kiezen om nieuwe barkrukken te kopen. Deze zijn echter vaak erg duur en niet precies het model dat je graag wilt. Daarnaast moet je deze ook vaak in setjes bestellen, waardoor de kosten erg hoog op kunnen lopen.

Gelukkig is hier een makkelijke oplossing voor. Heb je er wel eens aan gedacht om zelf een barkruk te maken? Door het volgen van een barkruk bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket is dit namelijk erg gemakkelijk, voor zowel de ervaren als de onervaren doe-het-zelver.

Barkruk maken, waar loop je tegen aan?

Een barkruk maken is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Er komen namelijk veel stappen bij kijken. Dit kan er ook voor zorgen dat je fouten gaat maken.

  • De juiste afmetingen voor de barkruk gebruiken. Hij moet bij de bar of de hangtafel passen en niet te hoog zijn. Je wilt er immers wel fijn op kunnen zitten.
  • De poten moeten evenredig bevestigd worden. Als dit niet het geval is, gaat de barkruk scheef staan en kun je er niet goed op zitten.
  • Het juiste design is minstens zo belangrijk. Door bijvoorbeeld een voetsteun te bevestigen, wordt de barkruk extra stevig en wordt het zitcomfort verhoogd.

Uiteindelijk is het belangrijk dat de barkruk het gewicht van minstens een persoon kan dragen. Hiervoor is het extra belangrijk dat de barkruk zo stevig mogelijk gemaakt wordt.

Om ervoor te zorgen dat je geen fouten maakt tijdens de klus, kun je gebruik maken van de barkruk bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket. Alle gebruikte materialen om de barkruk zelf te maken staan aangegeven. Vervolgens word je van A tot Z begeleidt om het project te realiseren. Zowel voor de ervaren als de onervaren doe-het-zelver is het bouwtekeningen pakket gemakkelijk te volgen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

gerard

Wij hebben na een grote verbouwing een leuke bar in onze tuin gemaakt. Hier horen natuurlijk ook mooie barkrukken bij. Omdat de verbouwing al genoeg geld heeft gekocht, wilde wij ze graag zelf gaan maken. Hiervoor heb ik direct het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Vervolgens heb ik erg gemakkelijk de barkruk bouwtekening eruit kunnen halen. Door de makkelijk te volgen stappen heb ik binnen enkele dagen alle barkrukken in elkaar kunnen zetten. De materialen die nodig zijn staan ook nog eens aangegeven. Wil jij een barkruk zelf maken? Dan raad ik je het bouwtekeningen pakket zeker aan! Het maakt voor de bouwtekening helemaal niet uit of je een ervaren of onervaren klusser bent.

Gerard Vreemans

Veendam

karin

Mijn vriend is altijd veel in de weer met hout om leuke meubels te maken voor ons huis. Ik wilde hem graag verrassen en daarnaast ook wijzen op een nieuw project. Hiervoor heb ik het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Ondanks dat mijn vriend een ervaren klusser is, heeft hij ook wel eens ondersteuning nodig. Daarnaast gebruikt hij het bouwtekeningen pakket nu als een grote inspiratiebron voor zijn nieuwe klussen. Ik heb hem nu aan het werk gezet voor nieuwe barkrukken voor onze bar. Ik heb hierin precies aan kunnen wijzen welk model ik graag zou willen. Hij is direct aan de slag gegaan voor me. Ik zou je het bouwtekeningen pakket zeker aanraden, ook al ben je een ervaren klusser.

Karin Williams

Den Haag

Meest gestelde vragen over “barkrukje maken”

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je permanent toegang tot meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Deze kun je gebruiken voor je volgende project of doorheen bladeren als inspiratiebron.

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Is het bouwtekeningen pakket toch niet iets voor jou? In dit geval mag je het binnen 30 dagen gratis retour sturen. Je krijgt dan binnen enkele dagen het aankoopbedrag terug op je rekening gestort.

De barkruk die ik wil maken staat er niet tussen, wat kan ik hieraan doen?

Wanneer de barkruk bouwtekening die jij graag wilt maken niet beschikbaar is in het bouwtekeningen pakket, mag je deze gratis op maat laten maken. Je hoeft hier enkel een mailtje voor te sturen.

Is het bouwtekeningen pakket ook voor mij geschikt?

Jazeker! Het bouwtekeningen pakket is zo opgesteld dat zowel de ervaren als de onervaren doe-het-zelver gemakkelijk de stappen kan volgen.

Welke materialen heb ik nodig voor de barkruk bouwtekening?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hier kun je vervolgens de bouwtekening uit kiezen die je graag wilt maken. Bij iedere bouwtekening staat aangegeven welke materialen gebruikt worden. Deze hoef je dus niet zelf te verzinnen en kunnen daarnaast per bouwtekening verschillen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere barmeubels:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.