Keuken bar maken

zelf een keuken bar maken

Droom jij al een lange tijd van een eigen keuken bar? Bereidt gemakkelijk een diner terwijl je bezoek je vergezelt in de keuken. Hoe leuk is dat!? Helaas is het aanbod van een keuken bar niet erg groot. Daarnaast is het erg duur om een bar kant-en-klaar te kopen.

Gelukkig is hier een goede oplossing voor. Je kunt er namelijk zelf een maken! Door de hulp van de keuken bar bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket wordt het je erg gemakkelijk gemaakt. Je hoeft namelijk niet zelf te bedenken hoe je hem in elkaar zet. Alle stappen zijn erg gemakkelijk uitgelegd. Daarnaast staan ook de gebruikte materialen aangegeven.

Keuken bar maken, welke valkuilen zijn er?

Wanneer je over gaat op het maken van een bar in de keuken, kun je tegen verschillende onderwerpen aanlopen. Deze sommen wij graag voor je op.

  • De juiste afmetingen bepalen kan lastig zijn. De bar moet namelijk groot genoeg zijn om aan te kunnen zitten, maar hij mag niet te veel ruimte in beslag nemen.
  • Het bevestigen van de bar moet goed gebeuren. Je kunt hem namelijk niet zomaar aan een muur vastmaken. Daarnaast moet hij natuurlijk ook recht gemonteerd worden.
  • Heb je de juiste materialen voor de bouw? Een goed design uitkiezen is vaak niet heel lastig, maar het vinden van de juiste materialen voor je design kan een uitdaging zijn.

Al met al zijn er veel dingen waar je op moet letten voor het zelf maken van een keuken bar. Iedere doe-het-zelver moet er zorg voor dragen dat het project stevig en goed afgewerkt wordt alvorens het gebruikt kan worden.

Gelukkig is er een goede manier om je project in goede banen te leiden. Met het volgen van de keuken bar bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket, kun je namelijk zeer eenvoudig de bar in de keuken zelf maken. Je hoeft hiervoor enkel de aangegeven materialen aan te schaffen en de simpele stappen te volgen.

Kun je in het bouwtekeningen pakket niet de bouwtekening vinden die jij graag wilt maken? Geen punt! Je mag gratis een bouwtekening op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

geert

Wij wilde heel lang erg graag een kookeiland om meer ruimte te krijgen bij het koken. Helaas is het qua ruimte niet mogelijk in ons huis om een kookeiland te nemen. Gelukkig stuitte wij op de mogelijkheid van het maken van een keuken bar. Dit gaf ons de mogelijkheid om op een leuke manier extra ruimte te creëren voor onze keuken. Wij hebben hiervoor direct de keuken bar bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket gebruikt. Deze hebben wij erg gemakkelijk kunnen volgen na het aanschaffen van de aangegeven materialen. Wij zouden het bouwtekeningen pakket dan ook aan iedereen aanraden!

Geert Weersma

Enschede

veerle

Wij zijn erg trots op onze keuken. We hebben namelijk met de keuken bar bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket een keuken bar toegevoegd. Deze hebben wij, met de hulp van de gemakkelijke stappen, helemaal zelf in elkaar kunnen zetten. Iedere keer als ik aan het koken ben, komt mijn vriend gezellig bij mij zitten. Hierdoor hebben wij erg leuke gesprekken die anders tijdens het koken helemaal niet mogelijk waren! Ik zou het bouwtekeningen pakket iedereen doe-het-zelver aanraden die een nieuw project wil opstarten! Je kunt naast het kiezen van een bouwtekening ook erg veel leuke inspiratie op doen. Wij weten namelijk nu al dat we een nieuwe eettafel zelf gaan maken!

Veerle Timmermans

Heeften

Meest gestelde vragen over “keuken bar zelf maken”

Hoe moet ik een keuken bar zelf maken?

Als je aan de slag wilt om een keuken bar zelf te maken, download je eerst de juiste bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket. Vervolgens kun je de gestelde materialen aanschaffen en vervolgens de stappen volgen. De keuken bar heb je binnen no-time in elkaar gezet.

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Bij aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je standaard 30 dagen bedenktijd. Mocht het bouwtekeningen pakket toch niet bevallen, mag je hem binnen deze gestelde periode kosteloos retour sturen. Je krijgt het aankoopbedrag teruggestort.

Ik ben een onervaren klusser. Is het bouwtekeningen pakket iets voor mij?

Jazeker! Het bouwtekeningen pakket is voor zowel de ervaren als de onervaren doe-het-zelver zeer geschikt. Alle bouwtekeningen staan zeer eenvoudig uitgelegd zodat het voor iedereen te volgen is. Daarnaast kan het ook perfect dienen als inspiratiebron.

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Bij het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket krijg je levenslang toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je kunt alle verschillende bouwtekeningen gemakkelijk gebruiken voor je volgende project.

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niks voor mij is?

Er zit standaard 30 dagen bedenktijd bij het bouwtekeningen pakket. Je mag hem binnen deze gestelde tijd gratis retour sturen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere barmeubels:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.