Hoe gaat een bartafel maken in zijn werk?

Een bartafel maken is leuk! Er zijn voor doe-het-zelvers niet veel dingen leuker dan zelf je eigen bartafel ontwerpen met leuke bijpassende krukken. Wat dacht je van een mooie steigerhouten statafel, of eentje die mooi afgewerkt is met teak hout?

In gedachten zit je al op een heerlijke zomeravond te genieten met je partner of vrienden aan de bar. Gezellig met elkaar de avond doorbrengen met een hapje en een drankje. 

Maar voordat het zo ver is, moet eerst die bartafel gemaakt worden. Je zoekt wat rond op het internet en na een kleine speurtocht heb je wat spullen bij elkaar gekocht en ga je volop aan de slag.

Met een beetje verstand en denkwerk heb je die bartafel zo in elkaar gezet. Toch?

Een bartafel maken is voor veel doe-het-zelvers een behoorlijke uitdaging

een bartafel maken is niet altijd even makkelijk

Het is namelijk niet zo makkelijk in te schatten hoe je een bartafel precies in elkaar moet zetten. Daardoor kunnen we onder streng toezicht van onze partner, behoorlijk onzeker overkomen.

En dat is ook niet zo gek, als je bedenkt hoeveel moeite de meest doorgewinterde doe-het-zelvers zelfs hebben om de bartafel goed in elkaar te zetten.

Het is een klus waar je erg precies voor moet zijn en alle maten van te voren tot in de puntjes uitgemeten moet hebben. Want één verkeerde maat, en de bar statafel begint al te wiebelen. Waardoor je bierviltjes nodig hebt om dat te corrigeren. En dat is precies wat je niet wilt...

Daarnaast ondervinden veel doe-het-zelvers de volgende problemen:

  • Veel doe-het-zelvers weten niet precies hoe ze een bartafel in elkaar moeten zetten. Daardoor komen ze soms onzeker over en geeft dat een knauw in hun zelfvertrouwen.
  • De bartafel staat scheef, waardoor heel dat ding begint te wiebelen. Met als gevolg dat je niet comfortabel aan de bartafel kunt staan of zetten omdat de drankjes dreigen om te vallen (erg irritant!).
  • Je beschikt niet over de juiste maten en materiaal. Het hout kan krom zijn, waardoor de maten niet overeenkomen. Met als gevolg dat je bartafel als een mislukking gezien kan worden.

Het wil niet helemaal lukken met je doe-het-zelf project. Je merkt dat je chagrijnig wordt en probeert dit te verbloemen door te gaan fluiten.

Je staat op uitbarsten en je moet jezelf in bedwang houden om je hamer niet door de tuin te gooien. 

Je partner en kinderen hoeven niet bij je in de buurt te komen, want die kunnen momenteel ook niets goed doen. Je baalt als een stekker, want je had niet verwacht dat een bartafel maken zo'n lastige klus zou worden.

Geen zorgen, hier heb je dè oplossing om je bartafel af te maken!

Je bent al een heel eind op weg en je bent slechts een kleine stap verwijderd van het afmaken van de bartafel. 

Wat je nodig echt nodig hebt: de juiste Bouwtekening!

Wanneer je gebruik maakt van de juiste bartafel bouwtekening, weet je precies wat je moet doen om de bar helemaal in elkaar te zetten.

In het bouwtekeningen pakket vindt je tientallen bouwtekeningen die je helpen om je bartafel helemaal tot in de puntjes af te werken.

de keuken is een geschikte plek voor een bartafel maken
een bartafel maken met de bartafel bouwtekening

Je wordt daarin stap-voor-stap begeleid en je leer handige trucs om je bartafel op een zo goede mogelijke manier af te maken.

We krijgt inzicht in wat de valkuilen zijn van het zelf maken van een bartafel hoe je deze valkuilen precies kunt omzeilen.

Ga je direct aan de slag? Dan heb je de unieke mogelijkheid om deze tientallen bar en tafel bouwtekeningen te downloaden voor de prijs van slechts één bouwtekening. Maar er is meer...

Je krijgt namelijk niet alleen de bar en tafel bouwtekeningen, maar ook nog eens 10.000 andere bouwtekeningen die je kunt gebruiken voor ieder doe-het-zelf project die je maar kunt bedenken.

En als klap op de vuurpijl...

Krijg je Heel je Leven Lang Toegang tot alle bouwtekeningen en worden deze regelmatig uitgebreid met nieuwe bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer een andere bouwtekening te kopen.

Bar Bouwtekeningen (PDF)

Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken voor jouw doe-het-zelf project.

bartafel bouwtekening
niet goed geld terug in 30 dagen
  • Binnen 2 minuten toegang tot alle Bar en Tafel Bouwtekeningen.
  • Handige beschrijvingen met tips en tricks die jouw helpen om de mooiste bartafel te maken van de buurt.
  • Bonus: Levenslang toegang tot meer dan 10.000 (TIENDUIZEND!) Bouwtekeningen voor iedere doe-het-zelf project.