Een Picknicktafel Maken op de Beste manier Ooit!

zelf picknicktafel maken op de beste manier

Zelf een Picknicktafel maken op een goede manier. Dat is de droom van iedere doe-het-zelver die graag een picknicktafel in de tuin wil hebben.

Wat is er nou lekkerder dan zo lang mogelijk genieten van de zon? Het gefluit van de vogels op de achtergrond, de geur van bloemen om je heen, heerlijk!

Ben jij ook iemand die er van houdt om buiten te eten met mooi weer? In je eigen tuin met je kinderen, familieleden en vrienden.

Maar voordat het zover is, wil je eerst een picknicktafel in de tuin hebben. Je speurt wat rond op het internet en bekijkt sommige picknicktafels in de grote bouwmarkten.

Maar wat zijn die picknicktafels duur! Ze lopen al snel tegen de Honderden Euro’s. En dat ben je niet van plan om er aan uit te geven. Dus waarom niet zelf een picknicktafel maken?

Waarom niet zelf een Picknicktafel Maken?

Goed, je hebt besloten om zelf een picknicktafel te maken. Maar waar ga je mee beginnen? Weet je al hoe je dit doe-het-zelf klusje aan gaat pakken?

Grote kans dat jij je kunt herkennen in deze punten als je begint met bouwen:

  • Veel klussers weten niet precies hoe ze een picknicktafel moeten maken. Je komt wat onzeker over en je kinderen en partner zien dat. Je zelfvertrouwen krijgt daardoor een knauw.
  • Als de picknicktafel bijna af is, valt je plotseling iets op. Hij staat niet stevig in elkaar en de tafel wiebelt aan alle kanten. Daardoor gaat de picknicktafel snel kapot en vallen bijvoorbeeld glazen snel op de grond kapot.
  • De klus duurt een eeuwigheid omdat je niet het juiste materiaal hebt en de maten niet weet. Daardoor kan het hout krom gaan staan en heb je geen mooi recht blad op je picknicktafel.

Het wil allemaal niet zo goed lukken met je picknicktafeltje. Je begint te fluiten en merkt dat je chagrijnig wordt.

Eigenlijk sta je gewoon op uitbarsten en dan komen je kinderen en partner je nog goed bedoelde adviezen geven ook… Argghh!

Zo moeilijk is een Picknicktafel maken toch niet?

Na een paar pogingen besluit je dat hele buiten eten maar te laten zitten. Zonde! Het komt al zo weinig voor dat het weer goed genoeg is om er buiten van te genieten.

En het kan heus wel: lekker buiten eten zonder al die ergernissen. Aan een stevige tafel die rotsvast staat, met solide zitplaatsen en zonder krom tafelblad.

Met een picknicktafel die groot genoeg is voor het aantal eters dat voor jou van toepassing is; een heel kleine alleen voor jezelf als je weinig ruimte hebt, voor je gezin als je wat meer plek hebt, of voor als je vrienden komen eten. Je kunt namelijk gewoon je ideale picknicktafel zelf maken!

Iedereen kan het!

Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, een picknicktafel maken, denk je misschien:

  • Hoe dik moet ik de planken en balken dan nemen, zodat er niet ineens iemand door de bank heen zakt, ook als er drie of vier mensen naast elkaar zitten?
  • Wat voor schroeven of bouten en moeren moet ik gebruiken om een stevige constructie te maken, zodat de verbindingen niet gaan wrikken en mijn tafel ook na langdurig gebruik stevig blijft staan?
  • Kan ik dan het beste halfhoutverbindingen gebruiken, of pen-en-gatverbindingen?
  • Hoe zorg ik dat het tafelblad vlak en recht blijft bij jarenlange blootstelling aan de elementen?

Allemaal twijfels die jou belemmeren om zelf je picknicktafel af te maken.

Geen zorgen, hier heb je de Oplossing om de beste Picknicktafel te maken

Je zit op het goede pad, sterker nog je bent slecht een kleine stap verwijderd van het goed afmaken van de picknicktafel.

Wat je echt nodig hebt: De Juiste Picknicktafel Bouwtekening!

Want met de juiste bouwtekening weet je precies alle maten, materialen en krijg je tips hoe je een picknicktafel zelf in elkaar kunt zetten.

In het Bouwtekeningen Pakket vindt je TIENTALLEN Picknicktafel Bouwtekeningen die je helpen om je tafel helemaal tot in de puntjes af te werken.

Voorbeelden van zelfgemaakt picknicktafels

picknicktafel die nog niet af is
Een picknicktafel die af is

Deze mensen hebben wel de juiste bouwtekening gebruikt. En zijn inmiddels bezig met hun 2e picknicktafel.

Het Bouwtekeningen Pakket

Met deze Picknicktafel Bouwtekeningen krijg je een STAP-VOOR-STAP BEGELEIDING en krijg je handige tipcs en trics die je helpen om je tafel af te maken.

Je weet precies waar de valkuilen liggen van je doe-het-zelf project en leert hoe je deze kunt omzeilen.

Wil je meteen gaan starten? Dan heb je nu de unieke mogelijkheid om alle picknicktafel bouwtekeningen te downloaden, voor de prijs van één goede bouwtekening!

Je krijgt niet alleen de picknicktafel bouwtekeningen, maar nog eens 10.000 andere bouwtekeningen die je helpen bij iedere doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

En als klap op de vuurpijl…

Krijg je Heel je Leven Lang Toegang tot alle bouwtekeningen en worden deze regelmatig uitgebreid met nieuwe bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer een andere bouwtekening te kopen.

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

Wat vinden onze klanten van het Bouwtekeningen Pakket:

Het leek ons leuk om samen met het hele gezin gezellig buiten in de achtertuin te picknicken. Na die picknick hebben we besloten dat er een picknicktafel moest komen om het vakantiegevoel ook in de tuin terug te laten komen

Ik wilde de picknicktafel zelf maken, maar was nog op zoek naar een goede bouwtekening. Ik twijfelde of ik met dit pakket wel zoveel Bouwtekeningen nodig zou hebben. Wat had ik er aan?

Toch maar besloten om de bouwtekeningen aan te schaffen en ik heb er geen moment spijt van gehad. De tekeningen zijn erg duidelijk, het aanbod is groot en ik heb ook al een kast a.h.v. deze bouwtekeningen in elkaar gezet.

Nu ben ik van plan om iedere maand, één doe-het-zelf project te starten zodat we ons huis een heel eigen stijl mee kunnen geven. Ik raad het iedere doe-het-zelver aan.

Marvin de Bruin / Deventer

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.