Bouwtekening Bar Downloaden (PDF)

bouwtekening bar downloaden

Een bouwtekening bar nodig? Dan ben je waarschijnlijk aan het klussen aan je zelfgemaakte bar. Goed bezig!

Maar een bar maken gaat zeker niet vanzelf. Wanneer je niet precies weet wat je doet, is de kans groot dat je foutjes gaat maken. Daardoor kan de bar niet zo netjes afgewerkt zijn, of staat deze instabiel.

Met de juiste bouwtekening weet je zeker dat dit je niet gebeurd. En ben je in staat om zelf een bar te maken. Eentje waar je vele zomeravonden van kunt genieten. Je kunt ze voor een zacht prijsje downloaden.

> naar Bouwtekeningen


De Bouwtekeningen van de bar kun je eerst 30 dagen gratis uitproberen.

Bouwtekening Bar, onmisbaar voor iedere doe het zelver

Wil je graag zelf een bar maken van pallets? Dan is een goed bar ontwerp van groot belang. Met een bouwtekening bar kun je deze zelf maken. Maar tegen welke problemen kun je aanlopen:

 • Als je zelf een bar wil maken, kan het zijn dat je geen goede bouwtekening kunt vinden. Het gevolg is dat je de bar verkeerd maakt en dan kan hij er lelijk uit komen te zien. De kans bestaat ook dat je bar instabiel komt te staan en het geheel sluit niet mooi op elkaar aan. Dat is natuurlijk zonde, want je maakt een bar om te genieten en je wil een stabiele bar!
 • Een bar maken is leuk, maar wat doe je als je niet weet welke materialen je moet gebruiken? Je gebruikt het verkeerde hout, vervolgens gaat het hout werken en krijg je een kromme bar. De bar kan gaan wiebelen en kraken. Als je er een drankje op zet kan het zomaar omvallen, dat wil je toch niet?
 • De afmetingen van de bar zijn van belang. Gebruik je de verkeerde afmetingen, dan staat de bar niet in de juiste verhouding. Het is om te beginnen geen mooi gezicht, maar het is ook niet praktisch.
 • Misschien weet je niet hoe je het beste een gootsteen en afvoer kunt toevoegen. Het gevolg is dat alles dan kan roesten en lekken. Het hout kan krom trekken door al het vocht en dan gaat het rotten. Je bent dan verder van huis en kunt misschien wel weer helemaal opnieuw beginnen, dat wil je niet! Een bouwtekening bar kan uitkomst bieden!

Je wil graag een zelfgemaakte bar voor de gezellige avonden in de tuin. Samen met vrienden genieten van een hapje en een drankje, dat is heerlijk en daar kijk je toch ook naar uit?

Is er ook een bouwtekening bar met pallets?

Een bar maken met pallets kan heel goed, met een eigen bar ontwerp. Deze zomer al lekker samen genieten, een heerlijke cocktail er bij en proost!

 • Met een bouwtekening bar weet je wat je nodig hebt, maar weet jij ook of je het juiste hout tot je beschikking hebt?
 • Heb jij wel genoeg kennis om een bar in elkaar te zetten?
 • Je hebt geen juiste bouwtekening bij de hand, wat doe je nu?

Je bent bijna in staat om zelf een bar te kopen. Maar die dingen zijn hartstikke duur. De oplossing hebben wij voor jou, namelijk een bar bouwtekening! Je weet dan precies welke stappen je moet zetten en hoe je je eigen bar kunt realiseren.

Niet de juiste bouwtekening bar? Dan krijg je problemen

Maak zelf je eigen bar met de bar bouwtekening.

Met het juiste materiaal, handige tips en een goede handleiding en bouwtekening bar ben je in staat om zelf je eigen bar te maken.

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot de Bouwtekening van een bar en tientallen andere bar bouwtekeningen. Uiteraard allemaal voorzien van handige tips. Daarmee wordt een Bar maken een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat is nog eens handig.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

bar ontwerp bouwtekening

Bouwtekening Bar Downloaden (PDF)

Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken om zelf een bar te bouwen.

bouwtekening bar downloaden

 • Binnen 2 minuten toegang tot alle Bar Bouwtekeningen.
 • Handige beschrijvingen met tips en materialen die jouw helpen om de beste Bar te maken voor in de tuin.
 • Onbeperkt aantal Downloads van de tekeningen.
 • Bonus: Levenslang toegang tot meer dan 10.000 (TIENDUIZEND!) Bouwtekeningen voor iedere doe-het-zelf project.

Deze Bar bouwtekeningen zijn onderdeel van 10.000 andere doe-het-zelf bouwtekeningen in het Bouwtekeningen Pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket

* Al 1.978 mensen hebben diverse Bar Bouwtekeningen gedownload…


“Met deze bouwtekeningen was ik in staat om een schitterende bar te maken”

Marvin Winters

Ik wilde altijd al een eigen bar hebben. Nu we verhuisd zijn en een grotere tuin hebben, kon ik eindelijk zelf een bar gaan maken. Maar ik heb twee linkerhanden.

Toen wees een collega mij op dit bouwtekeningen pakket en heb het na enig aarzelen toch aangeschaft. Het heeft voor mij heel goed gewerkt. Alles was super helder.

Marvin Winters / Antwerpen


Het beste bouwtekeningen pakket in zijn soort

Het Bouwtekeningen Pakket is ontworpen door onze timmerman Fred Schouten, een doe-het-zelver in hart en nieren. Hij heeft jarenlang zijn zelfgemaakte bouwtekeningen bewaard en uiteindelijk online gezet.

Daarom kunnen we een complete bundel van bouwtekeningen aanbieden voor doe-het-zelvers van ieder niveau.

Dit is niet onopgemerkt gebleven en het Bouwtekeningen Pakket staat zelfs op nummer één best verkochte producten van alle doe-het-zelf programma’s.

Nog niet overtuigd? Je kunt hier verschillende reviews lezen van mensen die aan de slag zijn gegaan met het Bouwtekeningen Pakket.

97% van de doe-het-zelvers raadt dit product aan

Bouwtekeningen pakket nummer 1

garantie bouwtekeningen pakket

Je loopt geen enkel risico. Niet tevreden = Geld terug

We hechten erg veel waarde aan de tevredenheid van doe-het-zelvers die met dit bouwtekeningen pakket aan de slag zijn gegaan.

Mocht je onverhoopt na je aankoop toch niet helemaal tevreden zijn, dan respecteren we je mening. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het zadel!

Je krijgt daarom van ons de mogelijkheid om binnen 30 dagen je geld terug te vragen. Het enigste wat je hoeft te doen is ons een mailtje te sturen. We storten het geld dezelfde dag nog terug.

Dat is de garantie die je van ons krijgt. Zodat jij geen enkel risico loopt.

Staat de Bouwtekeningen er niet bij? Dan wordt deze op maat gemaakt!

Heb je speciale wensen, of staat je bouwtekening bar die je nodig hebt niet in het pakket? Dan maakt onze klusser Fred deze speciaal voor jouw op maat.

Zo hopen we dat jij tevreden blijft en hebben wij de mogelijkheid om de bouwtekening toe te voegen in het bouwtekeningen pakket. Een win-win situatie.

De foto van de ledikant is gemaakt door een van onze klanten. Ze had speciale wensen en hebben voor haar een bouwtekening hoogslaper steigerhout op maat gemaakt. Deze is terug te vinden in het pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket

Wanneer je nu het Bouwtekeningen Pakket besteld, krijg je de volgende bonussen GRATIS!

bouwtekeningen pakket downloaden

Bonus 1: DWG & CAD Software pakket

De eerste bonus die je gratis krijg bij het bouwtekeningen pakket, is het DWG & CAD software pakket.

Met deze software hoef je niet langer dure CAD software aan te schaffen voor € 650 of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen!

De waarde van deze software is alleen al € 97,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus bij Fred’s Bouwtekeningen Pakket! (software staat in het leden gedeelte)

Prijs = € 97, – GRATIS!

cad software bouwtekeningen pakket

Bonus 2: Steigerhouten Meubelen Gids

In deze bonus gids, vind je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout.

Een van mijn klanten, heeft deze gids gebruikt om een bedrijfje te beginnen in steigerhouten meubelen. Ik ben dan ook van plan om deze gids los te gaan verkopen voor € 37,- aangezien de vraag groot is!

Dus pak nu je kans, zodra de site voor deze gids klaar is, zal deze niet langer als bonus worden aangeboden…

Prijs = € 37, – GRATIS!

steigerhouten meubelen gids

Bonus 3: Levenslang Lidmaatschap!!!

Als je mijn pakket met bouwtekeningen koopt, dan betekent dat niet dat je deze eenmalig kunt downloaden en als bijvoorbeeld je computer crasht je weer opnieuw kunt gaan betalen!

Nee, in plaats daarvan geef ik je LEVENSLANG toegang tot al mijn bouwtekeningen, en daarnaast voeg ik regelmatig nieuwe tekeningen en doe het zelf video’s toe aan het leden gedeelte van mijn website.

Dit betekent dus dat je de bouwtekeningen onbeperkt kunt downloaden en alles altijd in een handig overzicht terug kunt vinden.

Onbeperkt Toegang = GRATIS!

lidmaatschap bouwtekeningen

Gratis Bonus Claimen

Tags

top