Hoofdbord bed maken? Stap niet in deze valkuilen

hoofdbord ben maken bouwtekening

Hoofdbord bed maken? Dit kun je natuurlijk overlaten aan een expert, maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen.

Kies je voor het hoofdbord bed zelf maken, dan heb je hier wel de juiste gereedschappen, materialen en de juiste bouwtekening voor nodig.

Werk je op de juiste manier en met de juiste bouwtekening? Dan is het eindresultaat gegarandeerd geweldig. Je kunt de hoofdbord bed bouwtekening voor een zacht prijsje downloaden.

> naar Bouwtekeningen


De Hoofdbord Bed Bouwtekeningen kun je eerst 30 dagen gratis uitproberen.

Hoofdbord bed maken: de mogelijke valkuilen van dit project

Het hoofdbord maken voor bed lijkt niet moeilijk, maar toch kan dit lastiger zijn dan je denkt. Zo zijn er diverse valkuilen waar je in kunt stappen bij dit project, namelijk:

  • Je hebt geen idee welke afmetingen je moet gebruiken voor het hoofdbord. Hierdoor komt hoofdbord in de verkeerde verhouding te staan en het ziet er niet mooi uit.
  • Je weet niet welke materialen je moet gebruiken voor het hoofdbord. Je gebruikt de verkeerde materialen, waardoor het eindresultaat er amateuristisch uit ziet.
  • Je weet niet welke handige opbergvakjes je in een hoofdbord kunt verwerken. Daarom moet je alle spullen op je nachtkastje leggen, wat er rommelig uit ziet.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen jouw hoofdbord in de winkel te kopen, maar dit is wel veel duurder. Daar komt nog bij dat de kans groot is dat je geen hoofdbord kunt vinden die echt bij jouw bed past. Je betaalt veel geld voor jouw hoofdbord, maar bent er uiteindelijk niet tevreden mee.

Hoofdbord Bed Zelf Maken met de juiste Bouwtekening

Wil jij voorkomen dat je in bovenstaande valkuilen stapt of toch aangewezen bent op de winkel voor een hoofdbord? Gebruik dan de juiste bouwtekening voor hoofdbord bed zelf maken.

In dit geval maak je een mooi hoofdbord dat echt bij jouw bed past en waar al je spullen in passen. Het hoofdbord wiebelt niet, is van hoge kwaliteit en gaat jaren mee. Tot slot past het hoofdbord perfect in het kamerbeeld, voor een prachtig interieur in de slaapkamer.

Hoofdbord maken voor bed: wat heb je nodig?

Er zijn diverse dingen die je nodig hebt als je jouw hoofdbord voor het bed op de juiste manier wil maken:

  • De juiste materialen voor een hoofdbord bed maken.
  • De juiste gereedschappen voor het maken van het hoofdbord.
  • Een geschikte bouwtekening voor zelf een hoofdbord maken.

Zeker de bouwtekening is belangrijk bij hoofdbord bed maken. In de bouwtekening zie je namelijk niet alleen welke stappen je moet volgen. Ook zie je welke materialen je nodig hebt voor een hoofdbord bed maken en welke gereedschappen je moet gebruiken.

Gebruik je de juiste bouwtekening bij het maken van het hoofdbord, dan ben je gegarandeerd tevreden over het eindresultaat. Op deze pagina download je de beste bouwtekening voor het hoofdbord bed maken.

Maak zelf je eigen hoofdbord met de hoofdbord bouwtekening.

Met het juiste materiaal, handige tips en een goede handleiding ben je in staat om zelf je eigen hoofdbord te maken.

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot alle Hoofdbord Bouwtekeningen en tientallen andere bed bouwtekeningen. Uiteraard allemaal voorzien van handige tips. Daarmee wordt een Hoofdbord maken een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat is nog eens handig.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

hoofdbord bed maken, hoofdbord bed zelf maken, hoofdbord maken voor bed

 

Hoofdbord Bouwtekening Downloaden (PDF)

Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken voor een hoofdbord zelf maken.

hoofdbord ben maken bouwtekening

 

  • Binnen 2 minuten toegang tot alle Hoofdbord Bouwtekeningen.
  • Handige beschrijvingen met tips en materialen die jouw helpen met het hoofdbord maken voor bed.
  • Onbeperkt aantal Downloads van de tekeningen.
  • Bonus: Levenslang toegang tot meer dan 10.000 (TIENDUIZEND!) Bouwtekeningen voor iedere doe-het-zelf project.

 

Deze Hoofdbord bouwtekeningen zijn onderdeel van 10.000 andere doe-het-zelf bouwtekeningen in het Bouwtekeningen Pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket

* Al 1.978 mensen hebben diverse Hoofdbord Bouwtekeningen gedownload…


“Wat een schitterend Bed hebben we nu!”

Jaap van Bommel

Mijn vrouw wilde een nieuw bed gaan kopen. Eentje van steigerhout met een mooi groot hoofdbord aan het einde.

Als hobbyist moest mij dat ook zelf lukken om dat te maken. Daarom heb ik dit bouwtekeningen pakket gedownload en het heeft voor mij erg goed gewerkt.

Jaap van Bommel / Den Haag


Het beste bouwtekeningen pakket in zijn soort

Het Bouwtekeningen Pakket is ontworpen door onze timmerman Fred Schouten, een doe-het-zelver in hart en nieren. Hij heeft jarenlang zijn zelfgemaakte bouwtekeningen bewaard en uiteindelijk online gezet.

Daarom kunnen we een complete bundel van bouwtekeningen aanbieden voor doe-het-zelvers van ieder niveau.

Dit is niet onopgemerkt gebleven en het Bouwtekeningen Pakket staat zelfs op nummer één best verkochte producten van alle doe-het-zelf programma’s.

Nog niet overtuigd? Je kunt hier verschillende reviews lezen van mensen die aan de slag zijn gegaan met het Bouwtekeningen Pakket.

97% van de doe-het-zelvers raadt dit product aan

Bouwtekeningen pakket nummer 1

garantie bouwtekeningen pakket

Je loopt geen enkel risico. Niet tevreden = Geld terug

We hechten erg veel waarde aan de tevredenheid van doe-het-zelvers die met dit bouwtekeningen pakket aan de slag zijn gegaan.

Mocht je onverhoopt na je aankoop toch niet helemaal tevreden zijn, dan respecteren we je mening. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het zadel!

Je krijgt daarom van ons de mogelijkheid om binnen 30 dagen je geld terug te vragen. Het enigste wat je hoeft te doen is ons een mailtje te sturen. We storten het geld dezelfde dag nog terug.

Dat is de garantie die je van ons krijgt. Zodat jij geen enkel risico loopt.

Staat de Bouwtekeningen er niet bij? Dan wordt deze op maat gemaakt!

Heb je speciale wensen, of staat je bouwtekening die je nodig hebt niet in het pakket? Dan maakt onze klusser Fred deze speciaal voor jouw op maat.

Zo hopen we dat jij tevreden blijft en hebben wij de mogelijkheid om de bouwtekening toe te voegen in het bouwtekeningen pakket. Een win-win situatie.

De foto van de ledikant is gemaakt door een van onze klanten. Ze had speciale wensen en hebben voor haar een bouwtekening hoogslaper steigerhout op maat gemaakt. Deze is terug te vinden in het pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket

Wanneer je nu het Bouwtekeningen Pakket besteld, krijg je de volgende bonussen GRATIS!

bouwtekeningen pakket downloaden

Bonus 1: DWG & CAD Software pakket

De eerste bonus die je gratis krijg bij het bouwtekeningen pakket, is het DWG & CAD software pakket.

Met deze software hoef je niet langer dure CAD software aan te schaffen voor € 650 of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen!

De waarde van deze software is alleen al € 97,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus bij Fred’s Bouwtekeningen Pakket! (software staat in het leden gedeelte)

Prijs = € 97, – GRATIS!

cad software bouwtekeningen pakket

Bonus 2: Steigerhouten Meubelen Gids

In deze bonus gids, vind je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout.

Een van mijn klanten, heeft deze gids gebruikt om een bedrijfje te beginnen in steigerhouten meubelen. Ik ben dan ook van plan om deze gids los te gaan verkopen voor € 37,- aangezien de vraag groot is!

Dus pak nu je kans, zodra de site voor deze gids klaar is, zal deze niet langer als bonus worden aangeboden…

Prijs = € 37, – GRATIS!

steigerhouten meubelen gids

Bonus 3: Levenslang Lidmaatschap!!!

Als je mijn pakket met bouwtekeningen koopt, dan betekent dat niet dat je deze eenmalig kunt downloaden en als bijvoorbeeld je computer crasht je weer opnieuw kunt gaan betalen!

Nee, in plaats daarvan geef ik je LEVENSLANG toegang tot al mijn bouwtekeningen, en daarnaast voeg ik regelmatig nieuwe tekeningen en doe het zelf video’s toe aan het leden gedeelte van mijn website.

Dit betekent dus dat je de bouwtekeningen onbeperkt kunt downloaden en alles altijd in een handig overzicht terug kunt vinden.

Onbeperkt Toegang = GRATIS!

lidmaatschap bouwtekeningen

Gratis Bonus Claimen

Tags

top