Bouwtekening Steigerhout Bed Downloaden!

bouwtekening steigerhout bed downloaden

Bouwtekening steigerhout bed nodig? Dan kun je deze bouwtekening eenvoudig via deze website downloaden.

Door de juiste bouwtekening steigerhouten bed te gebruiken, voorkom je dat het eindresultaat niet aan je verwachtingen voldoet. Je maakt een geweldig bed, waar je heerlijk in kunt slapen.

> naar Bouwtekeningen


De Steigerhouten Bed Bouwtekeningen kun je eerst 30 dagen gratis uitproberen.

Bouwtekening steigerhout bed: voor het beste eindresultaat

Maak je een steigerhouten bed zonder de juiste steigerhouten bed bouwtekening, dan is de kans dat dit helemaal mis gaat. Er zijn enkele problemen waar je mee te maken kunt krijgen zonder goede bouwtekening, namelijk:

 • Je hebt geen idee welke maten een steigerhouten bed heeft. De balken worden verkeerd geplaatst, het bed wordt instabiel en is onveilig.
 • Je monteert het bed niet goed. Hierdoor gaat het hout werken en gaat het bed ontzettend kraken. Vervelend, zeker als je lekker ligt te slapen en er wakker van wordt!
 • Je gebruikt de verkeerde bouwtekening. Het in elkaar zetten van het steigerhouten bed gaat moeilijk en het resultaat voldoet niet aan je verwachtingen.

Wil je dit soort problemen voorkomen bij het zelf maken van een steigerhouten bed? Gebruik dan de juiste bouwtekening steigerhout bed en je weet zeker dat het eindresultaat geweldig is. Daar komt nog bij dat je geen problemen krijgt bij het maken van het bed, waardoor dit een leuk project blijft.

Download je de juiste bouwtekening steigerhouten bed voor je met je project start, dan kun je zelf een comfortabel, mooi en uniek bed maken. Je bent zo trots op het eindresultaat dat je een foto op Facebook plaatst van je nieuwe bed.

Steigerhouten bed bouwtekening: wat heb je nodig?

Om een geweldig steigerhouten bed te maken, heb je verschillende dingen nodig:

 • De juiste bouwtekening steigerhout bed.
 • De juiste gereedschappen.
 • Een flinke hoeveelheid hoogwaardig steigerhout.
 • Een goede voorbereiding.

Gebruik je een goede bouwtekening voor jouw steigerhouten bed, dan heb je niet eens bepaalde kennis nodig. De bouwtekening vertelt je precies wat te doen en je hebt gegarandeerd een geweldig eindresultaat. Ook als je nog nooit een bed hebt gemaakt, gaat dit helemaal goed met de bouwtekening.

Zoek jij de juiste bouwtekening voor het maken van jouw eigen steigerhouten bed? Download dan de steigerhout bed bouwtekening op deze pagina. Met deze bouwtekening maak je snel, vakkundig en gemakkelijk een prachtig bed van steigerhout

bouwtekening steigerhouten bed problemen

Maak zelf je eigen steigerhouten bed met de juiste bouwtekeningen.

Met het juiste materiaal, handige tips en een goede handleiding ben je in staat om zelf je eigen steigerhouten bed te maken.

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot de Bouwtekening Steigerhout Bed en tientallen andere bed bouwtekeningen. Uiteraard allemaal voorzien van handige tips. Daarmee wordt een Steigerhouten Bed maken een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat is nog eens handig.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

steigerhouten bed bouwtekening

 

Steigerhout Bed Bouwtekening (PDF)

Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken voor het maken van een steigerhouten bed.

steigerhouten bed bouwtekening

 • Binnen 2 minuten toegang tot alle Bed Bouwtekeningen.
 • Handige beschrijvingen met tips en materialen die jouw helpen met het maken van een bed.
 • Onbeperkt aantal Downloads van de tekeningen.
 • Bonus: Levenslang toegang tot meer dan 10.000 (TIENDUIZEND!) Bouwtekeningen voor iedere doe-het-zelf project.

Deze Steigerhouten Bed Bouwtekeningen zijn onderdeel van 10.000 andere doe-het-zelf bouwtekeningen in het Bouwtekeningen Pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket

* Al 1.978 mensen hebben diverse Steigerhouten Bed Bouwtekeningen gedownload…


“Wat een schitterend Bed hebben we nu!”

Marvin Timmermans

Na de verhuizen had ons bed het niet overleefd. We wilden daarom een nieuw steigerhouten bed kopen, maar die zijn erg duur.

Uitendelijk hebben we aan de hand van deze bouwtekening er een zelf gemaakt. We hebben nu een schitterend bed, voor 1/4 van de prijs!

Marvin Timmermans / Geleen


Het beste bouwtekeningen pakket in zijn soort

Het Bouwtekeningen Pakket is ontworpen door onze timmerman Fred Schouten, een doe-het-zelver in hart en nieren. Hij heeft jarenlang zijn zelfgemaakte bouwtekeningen bewaard en uiteindelijk online gezet.

Daarom kunnen we een complete bundel van bouwtekeningen aanbieden voor doe-het-zelvers van ieder niveau.

Dit is niet onopgemerkt gebleven en het Bouwtekeningen Pakket staat zelfs op nummer één best verkochte producten van alle doe-het-zelf programma’s.

Nog niet overtuigd? Je kunt hier verschillende reviews lezen van mensen die aan de slag zijn gegaan met het Bouwtekeningen Pakket.

97% van de doe-het-zelvers raadt dit product aan

Bouwtekeningen pakket nummer 1

garantie bouwtekeningen pakket

Je loopt geen enkel risico. Niet tevreden = Geld terug

We hechten erg veel waarde aan de tevredenheid van doe-het-zelvers die met dit bouwtekeningen pakket aan de slag zijn gegaan.

Mocht je onverhoopt na je aankoop toch niet helemaal tevreden zijn, dan respecteren we je mening. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het zadel!

Je krijgt daarom van ons de mogelijkheid om binnen 30 dagen je geld terug te vragen. Het enigste wat je hoeft te doen is ons een mailtje te sturen. We storten het geld dezelfde dag nog terug.

Dat is de garantie die je van ons krijgt. Zodat jij geen enkel risico loopt.

Staat de Bouwtekeningen er niet bij? Dan wordt deze op maat gemaakt!

Heb je speciale wensen, of staat je bouwtekening die je nodig hebt niet in het pakket? Dan maakt onze klusser Fred deze speciaal voor jouw op maat.

Zo hopen we dat jij tevreden blijft en hebben wij de mogelijkheid om de bouwtekening toe te voegen in het bouwtekeningen pakket. Een win-win situatie.

De foto van de ledikant is gemaakt door een van onze klanten. Ze had speciale wensen en hebben voor haar een bouwtekening steigerhouten bed op maat gemaakt. Deze is terug te vinden in het pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket

Wanneer je nu het Bouwtekeningen Pakket besteld, krijg je de volgende bonussen GRATIS!

bouwtekeningen pakket downloaden

Bonus 1: DWG & CAD Software pakket

De eerste bonus die je gratis krijg bij het bouwtekeningen pakket, is het DWG & CAD software pakket.

Met deze software hoef je niet langer dure CAD software aan te schaffen voor € 650 of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen!

De waarde van deze software is alleen al € 97,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus bij Fred’s Bouwtekeningen Pakket! (software staat in het leden gedeelte)

Prijs = € 97, – GRATIS!

cad software bouwtekeningen pakket

Bonus 2: Steigerhouten Meubelen Gids

In deze bonus gids, vind je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout.

Een van mijn klanten, heeft deze gids gebruikt om een bedrijfje te beginnen in steigerhouten meubelen. Ik ben dan ook van plan om deze gids los te gaan verkopen voor € 37,- aangezien de vraag groot is!

Dus pak nu je kans, zodra de site voor deze gids klaar is, zal deze niet langer als bonus worden aangeboden…

Prijs = € 37, – GRATIS!

steigerhouten meubelen gids

Bonus 3: Levenslang Lidmaatschap!!!

Als je mijn pakket met bouwtekeningen koopt, dan betekent dat niet dat je deze eenmalig kunt downloaden en als bijvoorbeeld je computer crasht je weer opnieuw kunt gaan betalen!

Nee, in plaats daarvan geef ik je LEVENSLANG toegang tot al mijn bouwtekeningen, en daarnaast voeg ik regelmatig nieuwe tekeningen en doe het zelf video’s toe aan het leden gedeelte van mijn website.

Dit betekent dus dat je de bouwtekeningen onbeperkt kunt downloaden en alles altijd in een handig overzicht terug kunt vinden.

Onbeperkt Toegang = GRATIS!

lidmaatschap bouwtekeningen

Gratis Bonus Claimen

Tags

top