Zelf een houten TV wandpaneel maken

houten tv wandpaneel maken

Wil je zelf een houten tv wandpaneel maken? Dan ben je hier op dit blog aan het juiste adres. Want een TV wandpaneel maken is niet zomaar gedaan. Je kunt namelijk tegen een aantal problemen aanlopen.

Want je wilt niet hebben dat je TV van het wandpaneel aan de muur valt. Daarom is het belangrijk om goed het ontwerp te kiezen en te bekijken of je muur wel goed genoeg is om een wandpaneel aan te hangen. Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden.

Waar loop je tegenaan bij een TV wandpaneel maken?

Er kunnen een aantal dingen misgaan bij het maken van een tv wandpaneel. Zoals:

  • De TV is niet stevig genoeg gemonteerd aan het paneel. Je TV hangt schuin en gammel. Je stoort je er ontzettend aan.
  • De wandpaneel is niet stevig genoeg aan de muur gemonteerd. Je loopt het risico dat je TV er af kan vallen. Heel je TV in duizenden stukjes en een hoop geld kwijt.
  • De muur van je wandpaneel is niet stevig genoeg. Bij de bevestigingspunten ontstaan scheuren en loop je de kans dat de muur begint af te brokkelen. Voor je het weet, ligt je TV kapot op de grond en moet je muur opnieuw gestukt worden.

Terwijl je eigenlijk heel eenvoudig deze problemen kunt vermeiden. Door bijvoorbeeld een goede bouwtekening te gebruiken met de juiste handleiding.

Deze vind je in het bouwtekeningen pakket. Voor de prijs van een paar planken, heb jij een goede bouwtekening in huis en kun je een houten TV wandpaneel maken waar je van kunt genieten.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

Bart

Samen met mijn vrouw hadden we een mooie tv wandpaneel in gedachten. Alleen schrokken we van de prijzen op het internet. We besloten om het zelf te wagen en er zelf eentje te gaan maken. We zijn op deze website uitgekomen en hebben een wandpaneel gemaakt. We zijn er heel tevreden over.

Bart Koenen

Breda

Willem

Prettige handleiding zat er bij de bouwtekening. We hebben nu mooi onze tv aan de wand hangen.

Willem Snoeks

Goes

Veelgestelde vragen over “tv wandpaneel maken”

Waarom zou ik dit pakket kopen?

Je vind in dit bouwtekeningenpakket meer dan 10.000 bouwtekeningen voor ieder niveau doe-het-zelver. Als je verzekert wilt zijn van een goed product, is dit pakket super handig.

Ik zie mijn gewenste ontwerp er niet tussen staan?

Geen zorgen, stuur een mailtje naar klusser Fred en die maakt een bouwtekening op maat voor je. Dit doet hij gratis omdat hij deze bouwtekening daarna direct toe kan voegen aan de andere 10.000 bouwtekeningen.

Wat als het pakket mij niet bevalt?

Geen zorgen. Je kunt binnen 30 dagen na aankoop je geld terug vragen aan Fred. Gewoon een mailtje sturen, meer hoef je niet te doen. Fred regelt de rest en zorgt er voor dat jij je geld terug krijgt.

Wat heb ik nodig voor het maken van een wandpaneel?

Je vindt de juiste materialen en gereedschappen in de handleiding van de bouwtekening.

Welke houtsoort kan ik het beste gebruiken?

Deze informatie is allemaal terug te vinden in de handleiding van de bouwtekening.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere decoratie producten:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.