Zelf een Statafel maken

Zelf een Statafel maken

Een statafel komt vaak van pas in een woning. Als je bijvoorbeeld een feestje wilt geven met vrienden of als je veel bezoek krijgt met de feestdagen. Je kunt ervoor kiezen om een statafel te kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om deze zelf te gaan maken. Een statafel kun je gemakkelijk zelf maken, mits je een bouwtekening volgt. Op het moment dat je de statafel zelf moet gaan ontwerpen, kun je tegen verschillende dingen aanlopen.

Waar loop je tegenaan?

Bij het bouwen van een statafel kun je tegen enkele problemen aanlopen.

 • Voordat je gaat beginnen met het realiseren van een statafel, is het belangrijk dat je precies weet wat voor design je gaat maken. Op deze manier zorg je voor zo min mogelijk fouten tijdens het bouwen.
 • Als je gaat starten met het bouwen, is het belangrijk dat je de precieze afmetingen weet van de statafel. Het is namelijk erg belangrijk dat hij op de juiste hoogte is afgesteld.
 • Uiteindelijk is het belangrijk dat je de juiste materialen gebruikt voor de bouw van de statafel. Op deze manier zorg je ervoor dat de statafel stevig genoeg is om hem te gebruiken met feestjes.

Al met al kan het best lastig zijn om een statafel zelf in elkaar te zetten. Om het makkelijker te maken, kun je de statafel bouwtekening gebruiken. In de statafel bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket staat exact aangegeven welke stappen je moet ondernemen om de statafel in elkaar te zetten. Er wordt altijd begonnen met de materialen aan te geven. Vervolgens staat er van A tot Z uitgelegd wat je moet doen om de statafel te realiseren. Op deze manier weet je zeker dat je de statafel op een veilige manier kunt bouwen.

Ben jij op zoek naar een bouwtekening, maar kun je deze niet vinden tussen alle 10.000 bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket? Dan kun je deze, geheel kosteloos, op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers die een statafel gemaakt hebben

anthonie

Voor onze nieuwe bank waren wij op zoek naar een goede salontafel. We hebben echter geen goede salontafel kunnen vinden die binnen ons budget paste. Toen wij op het bouwtekeningen pakket stuitte, wilde wij de salontafel zelf gaan maken. Ondanks dat wij geen ervaring hadden met dit soort klussen, was het gemakkelijk om de bouwtekening te volgen. Door de kinderlijk eenvoudige stappen en het duidelijke ontwerp, was de salontafel binnen no-time gebouwd. Omdat je permanent toegang krijgt tot alle 10.000 verschillende bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket, hebben wij onze volgende klus al uitgezocht. Ik zou het bouwtekeningen pakket daarom aan iedereen aanraden.

Anthonie van der Heijden

Utrecht

greta

Ik wilde graag weer eens een nieuw project aangaan. Omdat ik veel vaker klus, had ik behoefte aan een goede inspiratiebron. Ik heb hiervoor het bouwtekeningen pakket geraadpleegd. Hier staan namelijk 10.000 verschillende bouwtekeningen in die je kunt gebruiken om een nieuwe klus te vinden. Ik stuitte toen op de statafel bouwtekening. Dit vond ik een leuke uitdaging om aan te gaan. Ook omdat we deze thuis echt goed kunnen gebruiken voor de feestdagen. Ik had het project al binnen een week afgerond! Ik zou het bouwtekeningen pakket zeker aanraden aan iedereen die het leuk vind om doe-het-zelf projecten aan te gaan.

Bertha Willems

Groningen

Veelgestelde vragen over “zelf een statafel maken”

Voor wie is het bouwtekeningen pakket bedoeld?

Het bouwtekeningen pakket is bedoelt voor zowel de ervaren als de onervaren klusser. De bouwtekeningen zijn voor de onervaren klusser een perfect handvat om een doe-het-zelf project aan te gaan. Daarnaast kun je als ervaren klusser het bouwtekeningen pakket perfect gebruiken als inspiratiebron voor volgende klussen.

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bij me past?

Heb je het bouwtekeningen pakket aangeschaft, maar past het toch niet helemaal bij je? Dan mag je deze binnen 30 dagen gratis retour sturen. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Ik kan de bouwtekening die ik wil maken niet vinden tussen de 10.000 verschillende bouwtekeningen, wat nu?

Op het moment dat je de bouwtekening die je graag wilt maken niet kunt vinden in het bouwtekeningen pakket mag je deze, geheel kosteloos, op maat laten maken.

Welke materialen worden er gebruikt in het bouwtekeningen pakket?

In het bouwtekeningen pakket worden voornamelijk projecten weergegeven van hout. Per bouwtekening verschillende materialen. Deze staan altijd perfect aangegeven.

Wat kan ik verwachten van het bouwtekeningen pakket

Als je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot alle 10.000 verschillende bouwtekeningen. Ga je een nieuw project starten? Dan kun je gemakkelijk een bouwtekening voor dit project vinden in het bouwtekeningen pakket.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

 • Zelf een Ronde tafel maken
  Het is tegenwoordig erg duur geworden om een woning in te richten. Zeker als je net verhuisd bent, heb je […]
 • Zelf een Statafel maken
  Een statafel komt vaak van pas in een woning. Als je bijvoorbeeld een feestje wilt geven met vrienden of als […]
 • Zelf een Sidetable maken
  Het is in huis erg handig als je meerdere plekken hebt waar je spullen op kunt bergen. Een sidetable kan […]
 • Zelf een Salontafel maken
  Er zijn enorm veel verschillende manieren waarop je je interieur kunt inrichten. Een van de leukere dingen is bijvoorbeeld het […]
 • Zelf een Kindertafel maken
  Wil je graag iets maken voor de kinderen? Heb je een plek in de tuin waar je de kinderen graag […]
 • Zelf een oppottafel maken
  Wil je zelf een oppottafel maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Want wat is er nou leuker […]
 • Statafel bar maken
  Krijg jij veel mensen op bezoek? Organiseer je geregeld een borrel bij je thuis? Dan is een statafel bar echt […]
 • Kruispoot tafel bouwtekening
  Kruispoot tafel bouwtekening in verschillende soorten Een kruispoot tafel, ook wel kloostertafel genoemd, is een prachtig, veelzijdig model. Het past […]
 • Bouwtekening tuintafel
  Bouwtekening tuintafel in verschillende maten en uitvoeringen. Ben je net verhuisd en heb je een nieuwe tuin? Ben je bezig […]
 • Bouwtekening picknicktafel
  Bouwtekening picknicktafel in verschillende maten en uitvoeringen. Houd jij ervan om buiten te genieten van je lunch? Wil jij in […]
 • Bouwtekening tafel
  Bouwtekening tafel van verschillende type tafels Er zijn enorm veel verschillende tafels te vinden die je kunt plaatsen in of […]
 • Bouwtekening vuurtafel
  Bouwtekening vuurtafel in verschillende maten en uitvoeringen. Een vuurtafel is een ontzettend leuk item voor in de tuin. Het brengt […]
 • Zelf Tafel Maken? Hier heb je wat Tips!
  Zelf Tafel Maken voor de mensen die op zoek zijn naar een nieuwe tafel? Wil je een tafel voor buiten, van […]
 • Een Steigerhouten Tafel Maken op de Juiste Manier
  Een Steigerhouten Tafel Maken als een PRO! Maar hoe doe je dat? Gaat mij dit ook lukken??? Leuk zijn ze hè, die […]
 • Een Tuintafel Maken Waar ECHT van Gegeten kan Worden
  Stel, een tuintafel maken lijkt je leuk om te doen, en het kan nooit echt lastig zijn, toch? Dus je gaat op […]
 • Bouwtekening steigerhout
  Bouwtekening steigerhout nodig om te kunnen klussen? Hier vind je een Gratis bouwtekening die je kunt gebruiken bij het bouwen […]

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.