Een lattenbodem maken? Stap niet in deze valkuilen!

lattenbodem maken bouwtekening ledikant maken

Wil je zelf een Lattenbodem Maken? Dan ben je een echte doe-het-zelver. Maar verwacht niet dat een lattenbodem maken zo 1, 2, 3 gedaan is.

Het is namelijk een lastige klus, zeker omdat je jezelf geen fouten kunt permitteren. Die kans is met de klus vrij groot. En dan mislukt het hele project.

Je wilt er namelijk niet doorheen zakken. En ook niet dat de lattenbodem erg gaat kraken. Dat verstoord de nachtrust en slaap je minder goed. Of als je start met een ledikant maken, je wilt het allerbeste voor je kind toch?

Dan zelf maar een ledikant of lattenbodem kopen. Maar heb je gezien hoe duur die dingen zijn?

Ja had graag zelf een lattenbodem of ledikant gemaakt. Zeker voor je kind. Maar je hebt gewoon niet voldoende kennis. Weet niet welke materialen je moet gebruiken, of niet de juiste bouwtekening bij de hand.

Daar hoef je jezelf geen zorgen meer om te maken. Met de juiste bouwtekening ben je in staat om zelf een lattenbodem of ledikant te maken. Geen geklungel meer, geen dure lattenbodems van de bouwmarkt. Maar je eigen ledikant maken of een zelfgemaakte lattenbodem.

Downloaden (PDF)Bouwtekeningen bekijken

Deze bouwtekeningen zijn al 1.978 keer gedownload.

Zelf lattenbodem maken, herken jij deze problemen?

Een beetje doe-het-zelver maakt zijn lattenbodem natuurlijk zelf. Maar zelfs de meest doorgewinterde timmerman heeft moeite om precies in te schatten hoe een lattenbodem gemaakt moet worden.

  • Lattenbodems zijn erg tricky en het is moeilijk om in te schatten hoe groot de tussenruimtes moeten zijn. Met als gevolg dat je niet goed kunt liggen en zelfs zo door de lattenbodem heen zakt.
  • Als je niet goed weet welke houtsoort je moet gebruiken, kan dat ervoor zorgen dat de latten breken of erg gaan kraken. Stel je ligt net lekker in bed en je draait je om, als het dan blijft kraken houd je iedereen wakker of stel de lat breekt, dan lig je zeker niet meer lekker.
  • Als je niet weet wat de juiste afmetingen zijn voor een lattenbodem, dan kan dat betekenen dat de latten daardoor gaan verschuiven of dat het formaat net te groot of te klein is. En dan kun je weer opnieuw beginnen

Je wil er toch niet aan denken dat je net lekker ligt, er doorheen zakt en rugpijn of andere pijn krijgt? Je bent dan verder van huis en in het ergste geval moet je zelfs naar de huisarts!

Lattenbodem of ledikant maken? Zorg voor een solide basis.

Een lattenbodem zorgt voor een solide basis van je nachtrust. Je gaat dan voor een lattenbodem die niet kraakt, een die niet verschuift en een goede ondersteuning biedt voor je lichaam. Een lattenbodem waar je iedere avond weer heerlijk op kunt liggen zonder problemen!

Je bent in staat om een nieuwe lattenbodem te kopen. Maar bedenk wel dat deze dingen erg duur zijn. Dan toch zelf lattenbodem maken, maar wat houdt je tegen?

Weet je zeker dat je het juiste hout tot je beschikking hebt? Zelf lattenbodem maken, heb je wel genoeg kennis? En het belangrijkste: Heb je wel de juiste bouwtekening bij de hand?

kapotte ledikant omdat de lattenbodem fout is gemonteerd

Stop met aarzelen en start met bouwen met het Bouwtekeningen Pakket.

Met de juiste handleiding, tips en materialen ben je in staat om zelf een lattenbodem te maken.

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot alle lattenbodem en ledikant bouwtekeningen. Daarmee wordt een lattenbodem maken een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat is nog eens handig.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

zelf lattenbodem maken

Ledikant en Lattenbodem Bouwtekeningen Downloaden (PDF)

Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken voor zelf lattenbodem maken of een ledikant maken.

lattenbodem maken bouwtekening ledikant

  • Binnen 2 minuten toegang tot alle Ledikant en Lattenbodem Bouwtekeningen.
  • Handige beschrijvingen met tips en materialen die jouw helpen om de beste lattenbodem ooit te maken.
  • Onbeperkt aantal Downloads van de tekeningen.
  • Bonus: Levenslang toegang tot meer dan 10.000 (TIENDUIZEND!) Bouwtekeningen voor iedere doe-het-zelf project.

Deze lattenbodem en ledikant bouwtekeningen zijn onderdeel van 10.000 andere doe-het-zelf bouwtekeningen in het Bouwtekeningen Pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket

* Al 1.978 mensen hebben een Lattenbodem en Ledikant Bouwtekening gedownload…


“Ik ben erg geholpen met dit pakket”

Liza Stipthout

Ik wilde samen met mijn vriend een ledikant maken tijdens mijn zwangerschap. We konden alleen geen bouwtekening vinden en kwamen toen uit op dit bouwtekeningen pakket.

Wij twijfelden eerst, want we hebben allebei twee linkerhanden. Maar dankzij de bouwtekeningen zijn we erg goed geholpen. Het ledikantje is erg mooi geworden en is bovenal stevig gebouwd. We zijn er erg gelukkig mee.

Liza Stipthout / Roelofarendsveen


Het beste bouwtekeningen pakket in zijn soort

Het Bouwtekeningen Pakket is ontworpen door onze timmerman Fred Schouten, een doe-het-zelver in hart en nieren. Hij heeft jarenlang zijn zelfgemaakte bouwtekeningen bewaard en uiteindelijk online gezet.

Daarom kunnen we een complete bundel van bouwtekeningen aanbieden voor doe-het-zelvers van ieder niveau.

Dit is niet onopgemerkt gebleven en het Bouwtekeningen Pakket staat zelfs op nummer één best verkochte producten van alle doe-het-zelf programma’s.

Nog niet overtuigd? Je kunt hier verschillende reviews lezen van mensen die aan de slag zijn gegaan met het Bouwtekeningen Pakket.

97% van de doe-het-zelvers raadt dit product aan

Bouwtekeningen pakket nummer 1

garantie bouwtekeningen pakket

Je loopt geen enkel risico. Niet tevreden = Geld terug

We hechten erg veel waarde aan de tevredenheid van doe-het-zelvers die met dit bouwtekeningen pakket aan de slag zijn gegaan.

Mocht je onverhoopt na je aankoop toch niet helemaal tevreden zijn, dan respecteren we je mening. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het zadel!

Je krijgt daarom van ons de mogelijkheid om binnen 30 dagen je geld terug te vragen. Het enigste wat je hoeft te doen is ons een mailtje te sturen. We storten het geld dezelfde dag nog terug.

Dat is de garantie die je van ons krijgt. Zodat jij geen enkel risico loopt.

Staat de Bouwtekeningen er niet bij? Dan wordt deze op maat gemaakt!

Heb je speciale wensen, of staat je bouwtekening die je nodig hebt niet in het pakket? Dan maakt onze klusser Fred deze speciaal voor jouw op maat.

Zo hopen we dat jij tevreden blijft en hebben wij de mogelijkheid om de bouwtekening toe te voegen in het bouwtekeningen pakket. Een win-win situatie.

De foto van de ledikant is gemaakt door een van onze klanten. Ze had speciale wensen en hebben voor haar een bouwtekening op maat gemaakt. Deze is terug te vinden in het pakket.

ledikant maken

Download Bouwtekeningen Pakket

Wanneer je nu het Bouwtekeningen Pakket besteld, krijg je de volgende bonussen GRATIS!

Bonus 1: DWG & CAD Software pakket

De eerste bonus die je gratis krijg bij het bouwtekeningen pakket, is het DWG & CAD software pakket.

Met deze software hoef je niet langer dure CAD software aan te schaffen voor € 650 of meer.. Maar kun je voortaan wel CAD bestanden openen en aanpassen!

De waarde van deze software is alleen al € 97,- maar vandaag krijg je deze volledig gratis als bonus bij Fred’s Bouwtekeningen Pakket! (software staat in het leden gedeelte)

Prijs = € 97, – GRATIS!

cad software bouwtekeningen pakket

Bonus 2: Steigerhouten Meubelen Gids

In deze bonus gids, vind je plannen en bouwtekeningen die specifiek zijn bedoeld voor steiger of sloophout.

Een van mijn klanten, heeft deze gids gebruikt om een bedrijfje te beginnen in steigerhouten meubelen. Ik ben dan ook van plan om deze gids los te gaan verkopen voor € 37,- aangezien de vraag groot is!

Dus pak nu je kans, zodra de site voor deze gids klaar is, zal deze niet langer als bonus worden aangeboden…

Prijs = € 37, – GRATIS!

steigerhouten meubelen gids

Bonus 3: Levenslang Lidmaatschap!!!

Als je mijn pakket met bouwtekeningen koopt, dan betekent dat niet dat je deze eenmalig kunt downloaden en als bijvoorbeeld je computer crasht je weer opnieuw kunt gaan betalen!

Nee, in plaats daarvan geef ik je LEVENSLANG toegang tot al mijn bouwtekeningen, en daarnaast voeg ik regelmatig nieuwe tekeningen en doe het zelf video’s toe aan het leden gedeelte van mijn website.

Dit betekent dus dat je de bouwtekeningen onbeperkt kunt downloaden en alles altijd in een handig overzicht terug kunt vinden.

Onbeperkt Toegang = GRATIS!

lidmaatschap bouwtekeningen

Gratis Bonus Claimen

Tags

top