Brievenbus Maken? Hier heb je een Bouwtekening!

brievenbus bouwtekening

Een brievenbus maken lijkt misschien moeilijk, maar dit is helemaal niet zo lastig als je denkt. Gebruik je de juiste brievenbus bouwtekening voor dit doe-het-zelf project, dan ben je zo klaar.

Met de juiste bouwtekening voor brievenbus zelf maken bouw je de perfecte brievenbus voor jouw huis.

We hebben daarvoor alle brievenbus bouwtekeningen voor je samengesteld in onze verzameling met bouwtekeningen. Dit is een van de meest complete pakketten in zijn soort.

Je hoeft nooit meer losse bouwtekeningen te downloaden. Deze vindt je allemaal hier.

De Brievenbus Bouwtekeningen zijn onderdeel van het Bouwtekeningen Pakket.

Brievenbus maken: de valkuilen van dit project

Net zoals bij andere doe-het-zelf projecten, zijn er bij brievenbus zelf bouwen enkele valkuilen waar je voor op moet passen. De mogelijke valkuilen van het zelf bouwen van een brievenbus, zijn de volgende:

  • Je hebt geen idee hoe je jouw perfecte brievenbus moet maken. Hierdoor voldoet de brievenbus niet bepaald aan je verwachtingen. Er zitten gaten in, je post wordt nat of je brievenbus kan gewoon door andere mensen geopend worden.
  • Je weet de maten voor de brievenbus niet. De postbode wil graag je post en pakketjes achterlaten, maar het past allemaal niet in de zelfgemaakte brievenbus.
  • Je weet niet precies wat je doet en maakt de brievenbus te hoog of te laag. De postbode moet zich onnodig uitstrekken of juist veel bukken, niet handig!
  • Je hebt geen ontwerp voor jouw brievenbus. Je doet maar wat en bent veel te lang bezig met het doe-het-zelf project. Ook voldoet de brievenbus helemaal niet aan je verwachtingen.

Je wil een zelfgemaakte brievenbus die er mooi uit ziet en aan alle eisen van een goede brievenbus voldoet, maar hoe?

Door de juiste bouwtekening te gebruiken, kom je al een heel eind. Met de juiste bouwtekening maak je een brievenbus waar de hele buurt jaloers op is.

Een brievenbus zelf maken: wat heb je nodig?

Om zelf een brievenbus in elkaar te zetten, heb je enkele dingen nodig:

  • Een goede brievenbus bouwtekening.
  • De juiste materialen voor de brievenbus, het liefst zo duurzaam mogelijk.
  • De juiste gereedschappen voor het doe-het-zelf project.
  • Een flinke portie motivatie om een mooie brievenbus te maken.

Op deze pagina vind je de beste bouwtekening om zelf een brievenbus te bouwen. Gebruik je deze bouwtekening bij het doe-het-zelf project, dan kom je al een heel eind.

Je komt er niet alleen achter wat te doen bij brievenbus maken, maar ook wat je nodig hebt. Download de brievenbus bouwtekening en ga direct aan de slag met jouw doe-het-zelf project!

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot de Brievenbus Bouwtekening en andere brievenbus bouwtekeningen. Uiteraard allemaal voorzien van handige tips. Daarmee wordt een brievenbus maken een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

brievenbus maken
brievenbus zelf maken
staande brievenbus maken

Direct Bouwtekeningenpakket Bekijken!

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

“Mooiste brievenbus aan de straat”

Onze brievenbus had nieuwjaar niet overleefd. Door wat jongelui is er vuurwerk in onze brievenbus gegooid en hier zaten uiteindelijk verschillende barsten in.

De brievenbus was toch voor ons een doorn in het oog, dus hoogtijd om een nieuwe te kopen. Maar we schrokken van de prijzen die ze vragen. En we vonden geen enkele brievenbus bij ons passen.

Toen kwamen we via een collega op deze site terecht en het leek ons erg leuk om zelf een brievenbus te maken. Zo gezegd, zo gedaan.

We hebben de bouwtekeningen gedownload en we zijn aan de slag gegaan. Het resultaat mag er zijn, want we krijgen regelmatig complimenten van onze buren. We hebben nu oprecht de mooiste brievenbus van de straat.

Liza op 't Hoog / Reusel

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.