Waarom een Houten Schuur Bouwen Jou Niet Zomaar Gaat Lukken…

houten schuur bouwen met de schuur bouwtekening

Okee, je wil graag een houten schuur bouwen, maar je bent bang dat je dat niet zomaar eventjes voor elkaar krijgt?

Er komt uiteraard nog heel wat kijken bij zo’n groot bouwproject. Bij het maken van een houten berging of houten garage kun je bijvoorbeeld de volgende problemen tegenkomen:

  • Je weet niet welke afmetingen je precies kunt gebruiken zonder een bouwvergunning aan te moeten vragen. Straks zit je met allerlei administratieve rompslomp en moet je voldoen aan allerlei eisen en voorschriften voor je eens kunt beginnen met bouwen.
  • Je weet niet op welke plaats je je houten berging het beste kunt zetten. Waar moet de ondergrond aan voldoen, en moet je nog rekening houden met de oriëntatie van je bouwwerk op de windstreken? Zo meteen staat je schuur fier overeind, en kom je achteraf tot de ontdekking dat hij veel beter in de andere hoek van je tuin of erf had kunnen staan.
  • Je weet niet welke houtsoort het meest geschikt is om je houten garage in uit te voeren. Als je niet het goede hout gebruikt, gaat het misschien werken, waardoor alles gaat klemmen of juist kieren, zodat er regenwater naar binnen sijpelt. Dat tast niet alleen je houtwerk aan waardoor de constructie aangetast wordt, maar bederft ook de spullen in je schuur. Dat kan je honderden euro’s gaan kosten!

Voorkom al die problemen met een Houten Schuur Bouwen!

Je hebt natuurlijk geen zin in al die beslommeringen. Je wilt gewoon een mooie houten schuur bouwen waarin alle spullen die je niet in huis kwijt kunt of wilt een plekje kunnen krijgen.

Je schuur moet stevig en stabiel zijn, tegen een stootje kunnen en niet snel kapot gaan, verzakken of gaan lekken. En je wilt zelf precies de afmetingen kunnen bepalen.

Wil je een klein schuurtje dat niet teveel ruimte inneemt? Of juist een lekker grote schuur, zo groot dat je er zelfs in kunt werken?

Maak er nog een paar kasten in voor je gereedschap, een mooie ruime werkbank en een houtopslagplaats en je hebt je eigen werkplaats voor al je doe-het-zelf projecten.

Vergeet de zorgen met een Houten Schuur Bouwen!

Ik hoor je al denken:

  • Ik weet niet of ik om een houten schuur te bouwen een vergunning nodig heb.
  • Ik heb het goede hout niet tot mijn beschikking.
  • Ik heb geen goede bouwtekening bij de hand.

Vergeet die zorgen; het bouwtekeningen pakket biedt onderdak aan alles wat je nodig hebt op doe-het-zelfgebied

In het Bouwtekeningen pakket, zitten namelijk diverse Houten Schuur Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken om je houten berging te bouwen.

Elke bouwtekening heeft een stap-voor-stap-beschrijving van het project.

Alle bouwtekeningen zijn daarom heel makkelijk om te volgen.

Daarnaast krijg je niet allen toegang tot alle Houten Schuur Bouwtekeningen, maar ook nog eens toegang tot meer dan 10.000 andere bouwtekeningen!

En dat voor de prijs van een enkele goede bouwtekening!

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

Wat anderen vinden van het bouwtekeningen pakket:

LizaLiza Timmermans, Maastricht

Ons studentenhuis heeft maar een kleine tuin en we hebben helaas geen schuur tot onze beschikking.

Daarom moesten onze fietsen altijd buiten staan en hadden we last van roestvorming op onze fietsen. ​

Wij studenten zijn erg afhankelijk van onze fietsen en hebben daarom besloten om een houten schuurtje te plaatsen in onze tuin.

Alleen waren die dingen ontzettend duur!

Daarom hebben we de handjes uit de mouwen gestoken en hebben we aan de hand van de schuur bouwtekening onze eigen berging gebouwd.

Hartstikke leuk zo’n berging en we willen nu misschien zelf ook onze eigen meubels gaan maken! Haha. Echt een aanrader voor iedere student die goedkoop uit wil zijn en zo meer geld kan spenderen in de kroeg 😉

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.