Een Tuinhuis Bouwen zonder Problemen!

Tuinhuis zelf gebouwd

Ga je een Tuinhuis Bouwen, dan doe je dat vaak voor je tuingereedschap. Zoals een spa, bezem, misschien een grasmaaier. Een gieter, eventueel een takken- of heggenschaar. Zakken aarde, grint of mest.

 Allemaal dingen die ruimte innemen en die je eigenlijk niet in huis wilt hebben omdat ze altijd wel een beetje stoffig zijn, of nat na gebruik.

Waar laat je dat allemaal? In een tuinhuis natuurlijk!

En dan het liefst in je zelfgebouwde tuinhuis. Zelf een tuinhuis maken is leuk om te doen en geeft heel veel voldoening.

Bovendien kun je je bouwwerk precies zo maken als je zelf wilt; je zit niet vast aan maten of vormgeving van een leverancier.

Misschien had je je al voorgenomen een tuinhuis te bouwen, maar loop je tegen problemen aan:

  • Je weet niet goed op wat voor fundering je constructie moet komen met het risico dat je tuinhuis binnen de kortste keren staat te verzakken.
  • Je hebt al een bouwpakket gekocht, maar de tekeningen zijn helemaal niet duidelijk en je komt er niet uit hoe je het ding in elkaar moet zetten – eigenlijk is het weggegooid geld.
  • Je hebt geen idee wat de beste dakbedekking voor je tuinhuis is en je bent bang dat bij de eerste de beste regenbui de boel onderloopt, zodat je je waardevolle spullen die erin staan wel weg kunt gooien. Wat een ramp!

Een goede tuinhuis is daarom essentieel om je dure spullen droog te houden, zodat je geen vermogen kwijt bent aan het vervangen van roestig gereedschap.

Hoe ga jij je ideale Tuinhuis Bouwen?

Je wilt dus graag zelf een tuinhuis maken waar je tuingereedschap in kan, en misschien ook nog wel buitenspeelgoed van de kinderen, of de fietsen, tuinstoelen, noem maar op.

Je wilt een tuinhuis bouwen waar dat allemaal veilig in opgeborgen is, zonder dat je kostbare eigendommen kunnen gaan roesten of schimmelen.

Je wilt dat je tuinhuis stevig staat, weerbestendig is en jaren mooi blijft. Zonder dat je voortdurend onderhoud moet plegen natuurlijk.

Kortom, je wilt een tuinhuis bouwen dat je ruimte bespaart in huis, dat prachtig oogt in de tuin en dat de waarde van je huis verhoogt.

Geen nood, de oplossing is onder handbereik!

Met het bouwtekeningen pakket is het niet moeilijk je ideale tuinhuis zelf te maken. Ook als je

  • Niet goed weet hoe je een tuinhuis bouwen moet
  • Niet veel verstand hebt van bouwconstructies.
  • Geen heel goede klusser bent, of twee linkerhanden hebt.
  • Tot nu toe nog geen goede bouwtekening bij de hand had.

Je hoeft je nu geen zorgen meer te maken, met de juiste Tuinhuis Bouwtekening, maak je jouw gewenste tuinhuis in no-time!

In het Bouwtekeningenpakket, zitten namelijk diverse Tuinhuis Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken om je tuinhuis te bouwen.

Elke bouwtekening heeft een stap-voor-stapbeschrijving van het project.

Alle bouwtekeningen zijn daarom heel makkelijk om te volgen

Daarnaast krijg je niet allen toegang tot alle tuinhuis bouwtekeningen, maar ook nog eens toegang tot meer dan 10.000 andere bouwtekeningen!

En dat voor de prijs van een enkele goede bouwtekening! 

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.