Bouwtekening loungebank

Loungebank Bouwtekening

Heb je een Loungebank Bouwtekening nodig? Lekker loungen op de bank, eens comfortabel en relaxed onderuitzakken op de loungebank.

Die kan natuurlijk in de woonkamer voor de televisie staan, maar hij kan ook best in de tuin.

Stel je je dat eens voor, een mooie robuuste bank waar je languit op kunt genieten van de zon op een warme zomermiddag, met een koel drankje bij de hand. In je eentje, intiem met z’n tweetjes, of gezellig met een stel vrienden. Klinkt goed, vind je niet?

Nu kan het best zijn dat je denkt:

  • “Ja, dat klinkt allemaal wel leuk, maar op mijn gewone bank kan ik eigenlijk niet lekker languit zitten.” Dat is precies het verschil tussen een gewone bank en een loungebank: die heeft namelijk een zitting die diep genoeg is om op te zitten en te liggen, net waar je zin in hebt op dat moment. Op een gewone bank krijg je daardoor pijn in je rug, waar je nog dagenlang mee rondloopt;
  • “Oké, maar dan moet ik zeker een nieuwe bank kopen? Weet je wel wat dat kost? Ik ga geen paar honderd euro uitgeven om voor de buis te kunnen hangen, ik ben niet gek!” Nee, moet je ook niet doen. Het wordt namelijk pas helemaal genieten als je die bank zojuist zelf compleet in elkaar gezet hebt. Gereedschap aan de kant, voeten omhoog, biertje erbij… Da’s pas loungen!
  • “Tuurlijk, even een bank zelf maken. Maar daar moet je toch hartstikke handig voor zijn? Wie denk je dat ik ben, Bob de Bouwer of zo?” Maak je geen zorgen, zo moeilijk is het niet. Je hebt gewoon een goede bouwtekening van een loungebank nodig die alles stap voor stap weergeeft.
  • “Maar ik heb geen idee waar ik zo’n bouwtekening vandaan moet halen…”

Dan maar geen Loungebank?

Dat zijn een hoop bezwaren. En tóch zou je graag een echt lekkere, mooie loungebank willen hebben.

Waar je fijn op kan hangen, en in een ontspannen sfeer met je vrienden uren kunt bijpraten zonder op den duur ongemakkelijk te gaan schuiven omdat je niet meer goed zit.

Een hoekbank liefst, zodat je er op allerlei manieren op kunt zitten of liggen. En dan moet hij er ook nog goed uitzien.

Lekker stoer, van steigerhout bijvoorbeeld. Een robuuste bank oogt trouwens niet alleen mooi, hij gaat natuurlijk ook nog lang mee zodat je niet binnen de kortste keren weer goed geld moet uitgeven aan een nieuwe bank omdat de vorige in zijn voegen staat te kraken.

Tja, en zelfgebouwd, dat klinkt natuurlijk wel fantastisch. Had je inderdaad maar een bouwtekening voor een loungebank in steigerhout.

Dan maar geen Loungebank?

Ook jij kunt binnenkort al de bank van je dromen hebben staan! Ook al:

  • Wil je geen honderden euro’s uitgeven aan een nieuwe bank;
  • Denk je dat het heel moeilijk is een bank in elkaar te zetten van een paar losse planken en balken;
  • Weet je niet hoe je voor je steigerhouten hoekbank aan een bouwtekening moet komen;
  • Weet je niet waar je op moet letten om te zorgen dat een zelfgebouwd meubelstuk lang meegaat.

Daar hoef je nu niet meer bang voor te zijn, een goede bouwtekening helpt je namelijk om alle twijfels weg te nemen. Met de juiste bouwtekening zet je in een paar uur een schitterende loungebank in elkaar.

In het Bouwtekeningenpakket, zitten TIENTALLEN Loungebank bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken om je loungebank te bouwen.

Elke bouwtekening heeft een stap-voor-stapbeschrijving van het project.

Alle bouwtekeningen zijn daarom heel makkelijk om te volgen

Daarnaast krijg je niet allen toegang tot alle Loungebank bouwtekeningen, maar ook nog eens toegang tot meer dan 10.000 andere bouwtekeningen!

En dat voor de prijs van een enkele goede bouwtekening! 

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.