Loveseat Bouwtekening

loveseat bouwtekening

Een Loveseat Bouwtekening nodig? Dan kun je meteen hier downloaden.

Een loveseat is een tuinmeubel die uitermate geschikt is om gezellig of romantisch de tijd met elkaar door te brengen. Want wat is het toch romantisch om samen met je geliefde je even terug te kunnen trekken in je eigen tuin?

Of gezellig een potje kaarten in de tuin met je partner? Ook daar is deze verkapte wandtafel uitstekend voor.

Maar hoe maak je een loveseat?

Een loveseat maak je met de Loveseat bouwtekening!

In het Bouwtekeningen Pakket vind je diverse loveseats bouwtekeningen die je direct kunt downloaden en uit kunt printen. Je kunt dan met de juiste tools direct aan de slag om je eigen wandbank in elkaar te zetten.

Daarnaast vind je verschillende bouwtekeningen van andere banken en tuinmeubelen die ook mogelijk interessant voor je zijn.

Welke materialen heb je nodig?

Het meestgebruikte houtsoort voor loveseats is steigerhout. Deze karakteristieke houtsoort leent zich uitstekend voor deze tuinmeubelen. Het raakvlak met de overige planken is namelijk behoorlijk groot waardoor de meubel één stevig geheel wordt.

Wanneer je een andere variant kiest, is het verstandig om hardhout te gebruiken.

Denk ook goed na over de waar je deze tuinmeubel wilt gaan plaatsen. Je wilt immers niet gestoord worden door glurende buren of meekijkende familieleden 😉

We hebben zelf een aantal loveseats gemaakt en we zijn meer dan tevreden over het resultaat. We raden je als Doe-Het-Zelver dan ook aan om dit deze bouwtekeningen te downloaden.

Maar dat is natuurlijk je eigen keuze… 😉

loveseat bouwtekening>> Bekijk de Loveseats Bouwtekeningen <<

Tags

top