Buitenkeuken maken

buitenkeuken maken bouwtekening

Zelf een buitenkeuken maken is niet onmogelijk, maar het is zeker niet eenvoudig. Heb je geen idee wat je doet, dan kun je nooit een goede buitenkeuken opzetten.

Door een goede bouwtekening aan te bieden, helpen wij je op weg bij buitenkeuken maken. Met onze bouwtekening kan zelfs de meest onervaren klusser een buitenkeuken zelf maken.

Je hoeft nooit meer losse bouwtekeningen te downloaden. Deze vindt je allemaal hier.

De Buitenkeuken Bouwtekeningen zijn onderdeel van het Bouwtekeningen Pakket.

Buitenkeuken maken: de mogelijke valkuilen van dit project

Bij veel mensen gaat het zelf maken van een buitenkeuken uiteindelijk mis. Dit komt omdat dit project veel valkuilen kent, waar iedere klusser mee te maken kan krijgen. De meest voorkomende problemen bij dit bouwproject, zijn de volgende:

  • Je weet niet waar je de keuken neer moet zetten. Hierdoor zet je de keuken onbewust op de verkeerde plek en heb je minder plezier van de buitenkeuken.
  • Je kiest de verkeerde ondergrond voor de keuken. Er ontstaan krassen op de tegels en zelfs lelijke (schroei)vlekken. De keuken ziet er al snel niet meer mooi uit.
  • Je keuken wordt niet goed beschermd tegen het weer. Hierdoor slijt de keuken sneller. Waardoor keuken sneller kapt kan gaan.

Je kunt jouw buitenkeuken kant-en-klaar kopen, maar dit kost veel meer geld. Wil je een prachtige buitenkeuken maken, die bovendien precies binnen jouw budget valt?

Gebruik dan onze bouwtekening buitenkeuken. Met onze bouwtekening maak je de mooiste keuken voor buiten, waar je vele zomers van kunt genieten. .

Buitenkeuken zelf maken: de benodigdheden

Wil je zelf een buitenkeuken maken, dan heb je verschillende dingen nodig. De belangrijkste benodigdheden voor dit doe-het-zelf project, zijn de volgende::

  • De juiste materialen voor de keuken. Dit zijn tegels die niet krassen, maar keukenmaterialen die tegen regen en nattigheid kunnen.
  • Het juiste gereedschap om de keuken te bouwen en te plaatsen.
  • Een goede plaats om de keuken neer te zetten. Deze plaats moet niet alleen ruim genoeg zijn, maar ook overdekt zijn.
  • Voldoende motivatie om de buitenkeuken helemaal zelf te bouwen. Het bouwen van een buitenkeuken kost tijd: houd hier rekening mee!
  • Een goede bouwtekening.

De bouwtekening die je kunt gebruiken voor dit project, hebben wij alvast voor je samengesteld.

In onze bouwtekening buitenkeuken krijg je alle tips en adviezen die jij nodig hebt om de mooiste buitenkeuken te maken. Zo lees je hoe je de keuken maakt, maar ook waar je de keuken neer moet zetten.

Gebruik je onze bouwtekening, dan kan er eigenlijk niets mis gaan bij buitenkeuken zelf maken.

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot alle Keuken Bouwtekeningen die we hebben. Uiteraard allemaal voorzien van handige tips. Daarmee wordt een zelf een buitenkeuken maken een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

Voorbeelden van buitenkeukens zelf gemaakt

buitenkeuken maken
zelf buitenkeuken maken
zelf een buitenkeuken maken

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

“Heerlijke koken in de tuin”

We zijn echte buitenmensen en gek op koken. Een logische stap was om in onze tuin een buitenkeuken te plaatsen.

Nou ben ik op zoek gegaan naar mooie buitenkeukens, maar deze waren of te duur of niet helemaal naar ons wens. Daarom hebben we besloten om zelf de buitenkeuken te plaatsen.

Ik had een bouwtekening nodig en ik kwam op deze website. Toen twijfelde ik of deze bouwtekeningen wel voor mij bestemd waren, maar er zat voor mij geen risico aan. Ik had immers 30 dagen de tijd om te kijken of de bouwtekeningen naar mijn wens waren.

En dat waren ze! We hebben nu een schitterende buitenkeuken staan en zijn nu ook aan de slag met een veranda bouwen en het maken van tuindecoraties. Echt een aanrader!

Mark van Zantfoort / Houten

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.