Zelf een Radiatorombouw Maken

radiatorombouw bouwtekening

Zelf een radiatorombouw maken kan een leuke bezigheid zijn! Met een zelfgemaakte radiatorombouw kun je de lelijke, vaak witte radiatoren opvrolijken. Maak bijvoorbeeld een radiatorombouw voor in de woon- of werkkamer van je woning.

Een radiatorombouw zelf maken is echter niet gemakkelijk. Zorg er daarom voor dat je een bouwtekening van de radiatorombouw hebt, voordat je aan de slag gaat.

Bij het maken van een radiatorombouw kan veel fout gaan. In dit artikel vertellen we je hier meer over. Door gebruik te maken van een bouwtekening zal het eindresultaat erg mooi zijn!

Hier kun je direct alle radiatorombouw bouwtekeningen downloaden die je helpen om zelf een konijnenren te maken. Je hebt ze altijd tot je beschikking en je raakt ze nooit meer kwijt.

Bovendien heb je nu de unieke mogelijkheid om voor de prijs van één bouwtekening, meer dan 10.000 bouwtekeningen te downloaden!

De Radiatorombouw Bouwtekeningen zijn onderdeel van het Bouwtekeningen Pakket.

Radiatorombouw maken: mogelijke valkuilen

Bij een radiatorombouw maken dien je met verschillende valkuilen rekening te houden. Deze valkuilen kunnen van een zeer diverse aard zijn. Denk bijvoorbeeld aan gevolgen voor je energieverbruik, een minder mooi eindresultaat, enzovoorts…:

  • Doordat je de radiatorombouw niet van de juiste vorm hebt voorzien verlies je veel warmte. Dit is erg zonde, want zo betaal je voor energie waarvan je niet profiteert! Daarbij zal het langer duren voordat het lekker warm is in huis.
  • Bij het gebruik van verkeerd materiaal zal de ombouw uit gaan zetten. Hierdoor wordt de ombouw lelijk en kan het in het ergste geval gaan smeulen. Dit betekent dat er mogelijk giftige stoffen vrijkomen of dat de ombouw in brand vliegt. Dit wil je toch ten alle tijden voorkomen?
  • Wanneer je te snel werkt zonder een duidelijk plan, kun je verschillende dingen vergeten. Denk bijvoorbeeld aan het vergeten van het radiatorfolie tegen een niet geïsoleerde muur. Als gevolg hiervan verlies je enorm veel warmte, wat je een onnodig hoge energierekening oplevert.

Dergelijke problemen bij een radiatorombouw maken zijn vrij eenvoudig te voorkomen. Maak hiervoor gebruik van een bouwtekening.

Met een bouwtekening voorkom je een ernstig warmteverlies en een mislukt bouwproject! In de bouwtekening wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de radiatorombouw kunt maken.

Radiatorombouw zelf maken met een bouwtekening

Een goede voorbereiding is belangrijk als je een radiatorombouw gaat maken. Een bouwtekening voor een radiatorombouw maken kan je hierbij helpen. Met een bouwtekening weet je onder meer:

  • Welke materialen gebruikt moeten worden voor de radiatorombouw;
  • Welk gereedschap je nodig hebt voor een radiatorombouw maken;
  • Welke stappen je moet zetten om tot een perfect eindresultaat te komen.

Kortom, een radiatorombouw maken is het makkelijkst met een bouwtekening. Zo kom je tot een perfecte radiatorombouw voor die lelijke witte radiatoren in huis!

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot alle Radiatorombouw Bouwtekeningen die we hebben. Uiteraard allemaal voorzien van handige tips. Daarmee wordt een radiatorombouw bouwen een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat bespaart je een hoop energie en onnodig tijdsverlies.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

radiatorombouw problemen
radiatorombouw zelf maken
radiatorombouw maken
zelf radiatorombouw maken

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

“Wat mooi zo’n radiatorkast”

Na de noodzakelijke verbouwingen in ons nieuwe huis, wilden we af van die lelijke radiatoren.

Ze waren een doorn in het oog en we wilden daar graag een radiatorkast omheen hebben. Na wat rond gekeken te hebben, kwamen we tot de conclusie dat ze nogal prijzig zijn.

Het leek ons leuk om in de vrije weekenden aan het huis te werken, dus dit kwam ook op de agenda. We wisten alleen niet hoe zo’n radiatorombouw in elkaar getimmerd moest worden.

Toen kwamen we uit op dit pakket en hebben het aangeschaft. Naar volle tevredenheid zijn sinds 2 weken alle radiatoren voorzien van een kast.

Nu gaan we verder met het maken van een loungeset en willen we op den duur een mooi steigerhouten bed maken.

Maarten Uytdenhaege / Zwolle

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.