Houten TV Wand Maken

tv wand bouwtekening

Een TV wand maken is ideaal als je de televisie op wilt hangen! Ook is een houten wand maken slim als je kastjes om de tv wilt gebruiken.

Het hout van een TV wand heeft een warme uitstraling, waardoor je ruimte gezelliger wordt. Daarbij valt het zwarte scherm van de TV op deze manier wat weg.

Een TV wand maken is echter niet zo eenvoudig als veel mensen denken. Zorg er daarom voor dat je goed voorbereid van start gaat bij het maken van de TV wand.

In dit bouwtekeningen pakket vindt je diverse bouwtekeningen die je kunt gebruiken voor het maken van een tv wand. Bovendien heb je dan de unieke mogelijkheid om voor de prijs van één bouwtekening, meer dan 10.000 bouwtekeningen te downloaden!

De Houten Wand Bouwtekeningen zijn onderdeel van het Bouwtekeningen Pakket.

TV wand maken: Wat kan er fout gaan?

Zelf een TV wand maken lijkt misschien niet heel moeilijk. Je hebt wat hout nodig, het juiste gereedschap en kunt aan de slag. Het tegendeel is echter waar.

Als een TV wand niet stevig is kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen. Een aantal van de meest voorkomende fouten bij een TV wand maken zijn:

  • Je hebt de wand niet stevig genoeg gemaakt. Als gevolg hiervan kan de televisie plotseling van de TV wand vallen en kapot gaan.
  • Voor het maken van de TV wand heb je het verkeerde hout gebruikt. Het hout kan hierdoor gaan werken, wat de televisiewand lelijk maakt. Het kost veel tijd en moeite om dit te herstellen.
  • Je hebt de TV wand op de verkeerde manier gemonteerd. Als gevolg hiervan komen de hang- en latafstanden verkeerd uit en moet je de televisiewand opnieuw plaatsen.

Kortom, bereid je goed voor om dergelijke fouten te voorkomen! Met een goede voorbereiding maak je een stevige zelfgemaakte houten TV wand. Niet alleen zal je TV hier mooi op hangen, ook draagt de TV wand bij aan de sfeer in je ruimte.

Houten wand maken: Hoe ga ik te werk?

Om tot deze perfecte TV wand te kunnen komen, dien je de nodige voorbereidingen te treffen. Een bouwtekening voor een TV wand maken kan je hierbij helpen.

Met de bouwtekening wordt een TV wand maken een stuk eenvoudiger. In deze bouwtekening wordt onder meer verteld:

  • Welk gereedschap je nodig hebt voor het maken van de TV wand.
  • Het type hout dat het beste gebruikt kunnen worden voor de TV wand.
  • De kennis die vereist is om tot de perfecte televisiewand te kunnen komen.
  • Welke afstanden je moet gebruiken bij het bevestigen van de TV wand.

Door de stappen in de bouwtekening stap voor stap te volgen, zal je televisiewand zeer mooi worden. Je kunt de bouwtekening eenvoudig op internet downloaden en direct van start gaan.

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot alle Wand Bouwtekeningen die we hebben. Uiteraard allemaal voorzien van handige tips. Daarmee wordt een houten wand maken een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat bespaart je een hoop energie en onnodig tijdsverlies.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

tv van wand gevallen
houten tv wand maken
houten wand maken
tv wand maken

Meer dan 10.000 bouwtekeningen

Alle Bouwtekeningen bekijken en downloaden met het Bouwtekeningen Pakket

Binnen 2 minuten direct toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen.

STAP VOOR STAP begeleiding die jouw helpen met je Doe-Het-Zelf project.

HONDERDEN Doe-Het-Zelvers al geholpen met hun project!

Bonus: Levenslang Toegang tot alle bouwtekeningen. Je hoeft dus nooit meer nieuwe bouwtekeningen te kopen.

Al 1.978 Doe-Het-Zelvers hebben het Bouwtekeningen Pakket gedownload

“Een mooie set stoelen voor de buitentafel”

In ons nieuwe huis wilden we graag een houten tv wand plaatsen. Ik had alleen geen idee hoe we dit moesten doen. Daarom heb ik dit pakket gedownload en hebben we een mooie tv wand hangen.

Nu ga ik ook aan de slag een overkapping maken en het bouwen van een schuur.

Herman Bresser / Tilburg

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.