De 3 beste stoomreinigers voor elke huiseigenaar

De 3 beste stoomreinigers voor elke huiseigenaar

Een stoomreiniger is een veelzijdig hulpmiddel dat elke huiseigenaar in zijn arsenaal zou moeten hebben. Van het reinigen van hardhouten vloeren en tapijten tot het opfrissen van bekleding en het verwijderen van hardnekkig vuil. Een goede stoomreiniger kan het allemaal. Maar met zo veel verschillende modellen op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke voor u geschikt is. Daarom hebben we deze gids samengesteld met de drie beste stoomreinigers voor elk type huiseigenaar. Of u nu op zoek bent naar een zware machine om de wekelijkse rotzooi van uw gezin aan te pakken. Of een lichtgewicht model dat gemakkelijk op te bergen is, wij hebben het voor u geregeld.

Keuze voor zwaar werk: McCulloch Heavy-Duty stoomreiniger 

Als u op zoek bent naar een stoomreiniger die de wekelijkse rotzooi van uw gezin aankan. Dan is de McCulloch Heavy-Duty stoomreiniger de juiste keuze. Deze krachtige machine produceert continue stoom gedurende 120 minuten. Waardoor hij ideaal is voor het reinigen van grote ruimtes zoals woonkamers en keukens. Bovendien wordt hij geleverd met een 15-delige accessoire set met alles van een verlengslang tot vloer mop opzetstukken. En met een gewicht van nog geen 10 kilo is hij licht genoeg om zonder moeite van kamer naar kamer te dragen.

Lichtgewicht keuze: Bissell Multifunctionele Draagbare Tapijt- en Vloerreiniger 

Op zoek naar een lichtgewicht en compacte optie die gemakkelijk op te bergen is. Dan raden wij de Bissell Multi-Purpose Portable Carpet and Floor Cleaner aan. Dit kleine apparaat ziet er misschien niet uit, maar het heeft een serieuze kracht. Het warmt op in slechts 30 seconden en biedt 12 minuten continue stoomreinigingskracht. Dat is genoeg voor kleinere ruimtes zoals badkamers en slaapkamers. Plus, met minder dan 3 kilo, is het een van de lichtste stoomreinigers op de markt. 

Budget keuze: Shark Lightweight Professional Steam Pocket Mop 

Als u een beperkt budget hebt maar toch een kwaliteitsmachine wilt, kijk dan eens naar de Shark Lightweight Professional Steam Pocket Mop. Deze veelzijdige machine kan worden gebruikt op zowel harde vloeren als tapijt. Dat maakt het een geweldige keuze voor huizen met beide soorten vloeren. Hij wordt geleverd met twee verwijderbare microvezel pads. Eén voor eenvoudig schoonmaken en een “Freshen Up” modus voor het verwijderen van hardnekkige vlekken. En met iets meer dan 8 pond is hij licht genoeg om zonder problemen van kamer naar kamer te dragen. 

De Beste stoomreinigers kopen

Een goede stoomreiniger is een veelzijdig hulpmiddel dat elke huiseigenaar in zijn arsenaal moet hebben. Maar met zo veel verschillende modellen op de markt, kan het moeilijk zijn om te weten welke voor u geschikt is. Daarom hebben we deze gids samengesteld met de drie beste stoomreinigers voor elk type huiseigenaar. Of u nu op zoek bent naar een zware machine om de wekelijkse rotzooi van uw gezin aan te pakken. Of een lichtgewicht model dat gemakkelijk op te bergen is, wij hebben het voor u geregeld.

Andere Elektrisch gereedschap:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.