Zelf een Lamp Maken

lamp lantaarn bouwtekening

Een doe het zelf lamp maken is een leuke manier om je huis en tuin te verlichten. Zelf een lamp maken hoeft ook niet moeilijk te zijn, als je maar weet wat je moet doen.

Met onze bouwtekeningen ben je in staat om zelf een lamp te maken. Daarin vindt je handige tips en kun je zelfs als onervaren doe-het-zelver een schitterende houten lamp maken.

We hebben daarvoor alle lamp bouwtekeningen voor je samengesteld in ons bouwtekeningen pakket. Dit is een van de meest complete pakketten in zijn soort.

Je hoeft nooit meer losse bouwtekeningen te downloaden. Deze vindt je allemaal hier.

Bekijk Bouwtekeningen


De lamp Bouwtekeningen zijn onderdeel van het Bouwtekeningen Pakket.

Zelf lamp maken: de mogelijke valkuilen van dit project

“Zelf lamp maken” en wil je direct aan de slag? Dan heb je de goede motivatie te pakken. Toch adviseren we je om eerst even bewust te worden van de problemen waar je tegen aan kunt lopen. Er zijn namelijk een hoop dingen die mis kunnen gaan:

  • Het hout is niet goed in elkaar gezet. De omgevingswarmte van de kaars of lamp kan er voor zorgen dat je lelijke brandplekken krijgt in de lantaarn. Met het gevaar dat dit op den duur zelfs kan gaan smeulen en in brand kan vliegen.
  • Je hebt de exacte maten verkeerd ingeschat. Daardoor komen de planken niet mooi uit en zitten ze niet stevig. De lamp staat scheef en het is niet zo mooi geworden als je gehoopt had.
  • De bevestigingspunten voor de lamp zitten verkeerd. Daardoor kan er een verkeerd circuit van elektra ontstaan en gaat je lamp iedere keer kapot.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een lantaarnlamp te kopen. Maar dan zul je niet zien dat er geen beschikbaar is die jij leuk vindt.

Of dat je wel een leuke gevonden hebt, maar deze is meteen veel te duur. En dat is zonde van je geld.

Je wilde zo graag een mooie houten lamp maken voor in de tuin of voor in huis. Eentje waar je oprecht trots op bent en waar je iedere keer van geniet als je er naar kijkt.

Wil je toch zelf een houten lamp maken, maar dan wel zonder in de problemen te komen? Dan gebruik je een goede lamp tekening voor dit project…

Met de juiste bouwtekening bouw je een mooie houten lamp die helemaal naar jouw smaak is.

Zelf een lamp maken van hout: de benodigdheden voor dit project

Er zijn verschillende dingen die je zeker nodig hebt om zelf een lamp te maken. De belangrijkste benodigdheden van dit project, zijn de volgende:

  • De juiste houtsoort voor het de lamp lantaarn. De vormgeving moet stevig zijn, doe hoeken moeten goed zijn en het geheel moet er mooi uit zien.
  • De juiste gereedschappen om nauwkeurig en snel te kunnen werken.
  • Een goede houten lamp bouwtekening, zodat je precies weet wat je doet.

Wij helpen je een handje met je doe-het-zelf project door een goede bouwtekening aan te bieden. Je download onze bouwtekening en kunt direct aan de slag met het bouwen van een houten lamp.

In het Bouwtekeningen Pakket krijg je toegang tot alle Lamp Bouwtekeningen die we hebben. Uiteraard allemaal voorzien van handige tips. Daarmee wordt een zelf een lamp maken een fluitje van een cent.

Iedere bouwtekeningen wordt geleverd met een handleiding en een stap-voor-stap beschrijving. Dat bespaart je een hoop tijd en moeite.

Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 10.000 Bouwtekeningen, voor elk doe-het-zelf project dat je maar kunt bedenken.

zelf lamp maken problemen

zelf lamp maken

zelf een lamp maken

houten lamp maken

 

Lamp lantaarn Bouwtekening (PDF)

Bouwtekeningen die je direct kunt gebruiken voor het maken van een lamp.

lamp lantaarn bouwtekening

  • Binnen 2 minuten toegang tot alle Lamp Bouwtekeningen.
  • Handige beschrijvingen met tips en materialen die jouw helpen met het maken van een lantaarnlamp.
  • Onbeperkt aantal Downloads van de tekeningen.
  • Bonus: Levenslang toegang tot meer dan 10.000 (TIENDUIZEND!) Bouwtekeningen voor iedere doe-het-zelf project.

Deze Lamp Bouwtekeningen zijn onderdeel van 10.000 andere doe-het-zelf bouwtekeningen in het Bouwtekeningen Pakket.

Download Bouwtekeningen Pakket


* Al 1.178 mensen hebben diverse Lamp Bouwtekeningen gedownload…


“Zelf lamp maken was een eitje”

Liza van Weteren

Regelmatig doen we met onze vriendinnen mooie dingen maken voor in huis. Het is altijd erg gezellig en er komen de mooiste creaties uit.

We wilden deze keer aan de slacht met een windlicht lantaarn, alleen bleek dat we alle 4 in het bezet zijn van “twee linkerhanden” haha!

Mijn vriend is op internet gaan zoeken en kwam uit op deze pakket met bouwtekeningen. We waren meteen enthousiast, want er zijn diverse decoratie bouwtekeningen te vinden die we voor de volgende keren kunnen gebruiken.

Ik zag ook een bouwtekening van een overkapping voorbij komen. Dat is misschien iets voor de komende zomer. Dan kunnen we met z’n tweetjes gezellig buiten zitten.

 

Liza van Weteren / Nijmegen

Download Bouwtekeningen Pakket

Tags

top