Bouwtekening werkbank

Bouwtekening Werkbank van hout, staal en andere benodigdheden.

bouwtekening werkbank

Klus je graag en maak of repareer je het liefst alles zelf? Dan is een fijne werkbank wel erg handig! Het is een plek waar je al je projecten rustig en op je gemak én op optimale wijze kunt uitvoeren. Maar de werkbanken die je in de winkel koopt, hebben meestal net niet de goede maat of uitvoering.

Als klusser is er dan natuurlijk maar één oplossing: het zelf maken! En dát project gaat veel sneller en eenvoudiger als je een goede bouwtekening hebt. Nu hoef je daarvoor helemaal niet zelf te gaan ‘plussen en minnen’, want er zijn prima bouwtekeningen voor werkbanken beschikbaar.

Het Bouwtekeningenpakket omvat duizenden tekeningen, waaronder ook meerdere voor een werkbank. Bij elke tekening staan handige aanwijzingen over welk en hoeveel materiaal en gereedschap je nodig hebt en elke stap is duidelijk uitgelegd. Zo wordt het maken van een werkbank een simpele klus!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle werkbank bouwtekeningen

Hieronder zie je een overzicht met de werkbank bouwtekeningen in het pakket. Je kunt het precies zo maken als je wil. Met of zonder wielen, met een of meerdere lades en natuurlijk een handig, uitstekend werkblad waarop je apparatuur/gereedschap, zoals een klem, kunt bevestigen. Zit jouw bouwtekening er niet tussen? Geef het door en hij wordt zonder extra kosten op maat voor je getekend.

Werkbank type A
Houten werkbank type A
 Werkbank type B
Werkbank type B
Werkbank type C
Werkbank type C
Stalen werkbank
Stalen werkbank
Compressor hok
Compressor hok
Opbergkast gereedschap
Opbergkast gereedschap
Slijpschijvenrek
Slijpschijvenrek

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen man

Ik heb jaren geklungeld met een metalen werkbank. Dus toen we de garage gingen opruimen, wilde ik eindelijk een plekje waar ik lekker kon klussen. Ik heb met een bouwtekening uit het pakket een ideale werkbank gemaakt. De werkbank heeft een handige achterwand voor gereedschap, veel ruimte voor apparatuur en staat perfect recht. In de tekeningen stond precies hoeveel en welk materiaal ik nodig had en ik heb dat gehaald bij de bouwmarkt. De aanwijzingen zijn zo duidelijk, dat iedereen het kan maken! Ik kan het bouwtekeningenpakket dan ook van harte aanbevelen.

Basim

Amsterdam

review bouwtekeningen man

Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met oude meubels te pimpen en die een nieuw leven in te blazen. Aangezien ik de items ook verkoop, wilde ik het professioneler aanpakken en daar had ik een goede werkbank voor nodig. Met een werkbank bouwtekening uit Freds Bouwtekeningenpakket ben ik aan de slag gegaan. De maten klopten niet helemaal en dus kreeg ik een aangepaste tekening zonder dat ik daar extra voor hoefde te betalen. Fantastische service, duidelijke instructies en tips over materiaal en gereedschap maken de tekeningen echt een aanrader voor iedereen die graag met zijn handen werkt!

Bert

Almere

review bouwtekeningen man

Wij hebben onlangs de garage omgebouwd tot werkplaats. Mijn vrouw doet veel doe-het-zelf projecten in huis en ik sleutel graag aan fietsen en brommers. Een goede werkbank was voor ons dus echt noodzaak. We twijfelden of we er een zouden kopen of zelf maken. Maar de keuze was snel gemaakt: met de bouwtekeningen voor een werkbank konden we hem precies zo maken als wij wilden en ook precies aangepast op de maten van onze garage. Dankzij de duidelijke aanwijzingen, hadden we de werkbank in twee middagen af. Een werkbank is een vrij eenvoudig project voor ervaren doe-het-zelvers en het heeft het voordeel dat je hem precies op maat en wens kunt maken. Daarom zijn de bouwtekeningen echt ideaal!

Jeroen

Vlissingen

Voorbeelden van werkbanken die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over werkbank bouwtekeningen

Is een zelf gemaakte bouwtekening wel handiger en sterker dan een gekocht exemplaar?

Jazeker! Want je kunt de maten precies aanpassen. Door stevig materiaal te gebruiken, gaat jouw werkbank jarenlang mee!

Hoeveel materiaal heb ik nodig?

Dit hangt af van de afmetingen van je werkbank. In je bouwtekening staan handige lijstjes met hoeveel materiaal en welk gereedschap je nodig hebt.

Kan ik de bouwtekeningen retourneren als ze me toch niet bevallen?

Jazeker! Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zal zijn met de tekeningen. Maar, mocht je het toch niet tevreden zijn, dan kun je ze altijd binnen 30 dagen retourneren en krijg je snel je geld terug.

Hoe lang duurt het om een werkbank te maken?

Dit hangt af van hoe groot en uitgebreid hij moet worden. Verder is ook je kluservaring van invloed. Maar dankzij de stap-voor-stap aanwijzingen op de bouwtekening zal je er niet al te lang over doen.

De bouwtekeningen in het pakket hebben niet de juiste maat voor mijn schuur, wat nu?

Geen probleem! Geef je wensen en afmetingen aan ons door en wij maken een bouwtekening op maat voor je, zonder extra kosten.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.