Bouwtekening krabpaal

Bouwtekening Krabpaal in verschillende hoogtes

Is jouw kat een echte doerak? Krabt hij de bank kapot en rent hij door het huis? Dan kan hij waarschijnlijk zijn energie niet kwijt. Een krabpaal is dan een hele goede oplossing! Deze kun je natuurlijk in de winkel kopen, maar dan zijn ze duur en voldoen misschien niet aan jouw specifieke wensen.

Het is een leuk project om er zelf één te maken die precies op de behoeften van jouw kat(ten) is aangepast. Toch kan het best nog ingewikkeld zijn, maar met een goede bouwtekening van een krabpaal, kun je zo aan de slag. Dankzij de duidelijke, stapsgewijze aanwijzingen en de tips voor het benodigde materiaal en gereedschap, kun je het project van A tot Z perfect uitvoeren. Bij elke stap weet je precies wat je moet doen en wat je nodig hebt.

Zo wordt het maken van de paal een klus die elke doe-het-zelver kan doen.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle krabpaal bouwtekeningen

Met de bouwtekeningen kun je elke klus aan! Hieronder zie je een overzicht van de bouwtekeningen voor een krabpaal die in het pakket zitten. Zit jouw perfecte krabpaal er niet bij? Geen probleem! Geef het gewoon even door en de tekening wordt, zonder extra kosten, voor jou op maat gemaakt!

Krabpaal bouwtekening
Krabpaal

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen man

Mijn vrouw en ik hadden net een nieuw bankstel gekocht en we merkten meteen dat onze poezen deze wel heel erg leuk vonden. Daarom wilden we een krabpaal voor ze kopen. Wat wij in de winkels zagen, vonden we niet mooi. Nou hebben wij allebei geen ervaring met klussen, maart toen ik toevallig Freds Bouwtekeningen pakket tegenkwam heb ik meteen gezocht op ‘bouwtekening krabpaal’. We hebben zo een prachtige paal gebouwd met oude stammen uit onze eigen tuin. Het is echt heel mooi geworden. Wij kunnen het pakket aan elke (nieuwe) doe-het-zelver aanraden!

Johan

Heerhugowaard

review bouwtekeningen vrouw

Mijn kat Suus is echt mijn maatje. Als alleenstaande moeder waarvan de kinderen allemaal de deur uit zijn, is het soms best eenzaam. Suus houdt mij gezelschap en troost me als ik het even niet meer zie zitten. Met een tekening van Freds Bouwtekeningenpakket heb ik daarom een prachtige krabpaal voor haar gemaakt, gewoon van materiaal dat ik nog in de schuur had staan! Ik heb er werkelijk geen cent aan uitgegeven. Het geeft me enorm veel voldoening om Suus lekker in haar ‘boomhutje’ te zien zitten. Dankzij de aanwijzingen in de tekening, kon ik het helemaal zelf doen. Ik kan het iedereen aanraden om te gaan klussen met deze tekeningen.

Anneke

Wijhe

review bouwtekeningen vrouw

Voor onze kattenopvang hadden wij nieuwe krabpalen nodig. Maar onze stichting heeft niet zoveel financiële middelen. Een collega raadde toen aan om ze zelf te maken en daarvoor Freds Bouwtekeningenpakket te gebruiken. In de tekeningen wordt elke stap goed uitgelegd en er zijn tips voor welk materiaal je nodig hebt. Wij kregen veel materiaal cadeau en zo hebben wij vrijwel gratis drie prachtige krabpalen gemaakt. Ons volgende project is een paar hokken. De bouwtekeningen zijn een uitkomst voor iedereen die zelf iets wil maken!

Inge

Groningen

Voorbeelden van krabpalen die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over werkbank bouwtekeningen

Kost het maken van een krabpaal veel tijd en geld?

Dit hangt af van hoe groot en uitgebreid je de krabpaal wil maken. Een eenvoudige paal kun je in een paar uur afhebben. Vaak kun je restmateriaal gebruiken, waardoor het mogelijk is met heel weinig geld een mooie krabpaal te maken.

Ik heb niet veel kluservaring, kan ik dan zelf een krabpaal bouwen?

Met een ‘bouwtekening krabpaal’ is dit een goed project voor beginners! Elke stap geeft duidelijke aanwijzingen. Bovendien staat er vermeld hoeveel en welk materiaal je nodig hebt.

Hoeveel palen kan ik maken bij de krabpaal?

Jazeker! Wij zijn ervan overtuigd dat je tevreden zal zijn met de tekeningen. Maar, mocht je het toch niet tevreden zijn, dan kun je ze altijd binnen 30 dagen retourneren en krijg je snel je geld terug.

Kan ik het pakket terugsturen als het mij niet bevalt?

Jazeker! Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat je heel enthousiast zal raken door het bouwtekeningen pakket, bieden wij de mogelijkheid om binnen dertig dagen het hele pakket te retourneren. Je krijgt dan, zonder vragen, je geld terug.

Kan ik een krabpaal kwijt in mijn kleine appartement?

Ja, dat moet zeker kunnen. Je kunt de krabpaal ook klein maken: een goed aangepast model maken voor je appartement. Zo heeft je kat (en jij) er veel plezier van.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.