Bouwtekening kast met deuren

Bouwtekening kast met deuren van dressoirs, schuifdeuren, vitrinekasten, TV meubels, Kinderkamerkasten, Kledingkasten, woonkamer kasten, slaapkamer kasten en tuinkasten.

bouwtekening kast met deuren
Kinderkamer kast met deuren

Wil jij een nieuwe kast in elkaar zetten? Heb je een te kleine kast gekregen door je hoeveelheid kleren? Of ben je wellicht verhuist en wil je graag een nieuwe kast in je kamer zetten? Het is natuurlijk erg leuk als je een nieuwe en unieke kast in je kamer kunt zetten. Helaas is het vaak zo dat je niet precies een kast met deuren vindt die bij jouw kamer past.

Dit kun je echter gemakkelijk oplossen door zelf een kast met deuren in elkaar te zetten. Door het bouwtekeningen pakket krijg je namelijk de mogelijkheid om erg gemakkelijk zelf een kast te bouwen. Het voordeel hiervan is dat je dus helemaal zelf kunt bepalen hoe je de kast inricht! In de bouwtekening wordt precies aangegeven welke stappen je moet doorlopen om de kast in elkaar te zetten.

Zit er niet een design bij dat bij jou past? Geen probleem! Je kunt namelijk na het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket geheel gratis een bouwtekening op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle kast bouwtekeningen:

In onderstaand overzicht vind je verschillende bouwtekeningen van een kast met deuren. Natuurlijk kan het voorkomen dat het model dat jij graag wilt er niet tussen zit. In dit geval kun je hem geheel gratis op maat laten maken!

Dressoir kast klein
Kleine dressoir kast klein
Dressoir kast middel
Dressoir
Dressoir kast groot
Groot dressoir
Dressoir met 2 deuren
Dressoir met 2 deuren
Dressoir met 4 deuren
Dressoir met 4 deuren
Buitenkeuken kast
Buitenkeuken kast
Vitrinekast
Vitrinekast
Kast met schuifdeur
Kast met schuifdeur
TV meubel kastjes klein
Kleine TV meubel kast
TV meubel kastjes middel
TV meubel kast

TV meubel kastjes groot
Grote TV meubel kast
Kast kinderkamer
Kast kinderkamer
Kledingkast type A
Kledingkast type A
Slaapkamerkast
Slaapkamerkast
Kledingkast
Kledingkast
Lage tuinkast met deuren
Lage tuinkast met deuren
Hoge tuinkast met deuren
Hoge tuinkast met deuren
Rookkast
Rookkast
Tuinkast smal
Tuinkast smal
Tuinkast breed
Tuinkast breed
Kinderkamer kast met deuren
Kinderkamer kast met deuren

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

Zijn andere doe-het-zelvers die het bouwtekeningen pakket hebben gekocht tevreden? Zo te zien wel want 97% van de gebruikers raadt de bouwtekeningen aan. Zie hier een aantal reacties:

review bouwtekeningen man

Na onze verhuizing wilde we heel graag een nieuwe kast met deuren. Het aanbod dat wij tegenkwamen beviel ons echter niet. Na lang zoeken kwamen we uit bij het bouwtekeningen pakket. Nu hebben wij aan de hand van de gemakkelijke bouwtekeningen een eigen kast met deuren gemaakt. Doordat we hem zelf hebben gemaakt, konden we deze precies inrichten zoals we zelf wilden. Nu hoeven we eindelijk niet meer onze kleren te passen en meten in de kast, maar past het helemaal perfect. Hij staat dan ook superleuk in onze nieuwe slaapkamer! Een echte aanrader voor iedereen die een unieke kast wil!

Jan Versteen

Tilburg

review bouwtekeningen vrouw

Ik wilde al heel erg lang een kast met deuren naar mijn eigen smaak. Ik ben nogal snel kieskeurig in mijn meubels. Het leek mij dan ook erg leuk om de kast zelf te maken. Ondanks ik geen ervaren klusser ben, is het door het bouwtekeningen pakket erg gemakkelijk gebleken. Je hoeft namelijk alleen maar de zeer eenvoudige stappen te volgen in de bouwtekening. Ook de materialen en gereedschappen staan erg goed uitgelegd. Het is dus zeker een aanrader voor iedereen die graag een eigen, unieke kast met deuren wil maken!

Sascha van Verre

Maasbree

review bouwtekeningen

Onze kast puilde uit met kleren van mijn vrouw. Ik wilde haar dan ook graag verrassen met een nieuwe, op maat gemaakte kast met deuren. In het bouwtekeningen stond niet precies het model dat ik voor ogen had. Na een mailtje te sturen met mijn wensen, heb ik een op maat gemaakte bouwtekening toegestuurd gekregen. Ik heb deze bouwtekening zeer gemakkelijk kunnen volgen en alle materialen en gereedschappen stonden zeer overzichtelijk in de tekening. Het eindresultaat is dan ook beter dan ik had verwacht! De kleren passen perfect in de kast en mijn vrouw is er enorm blij mee!

Axel Winters

Ter Apel

Voorbeelden van kasten met deure die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over de kast met deur bouwtekeningen

Zijn de materialen ook aangegeven in de bouwtekening?

Jazeker. In de bouwtekening vind je alles wat je nodig hebt. Naast de materialen wordt er ook aangegeven welke gereedschappen je kunt gebruiken en hoe je de kast gemakkelijk in elkaar zet. Je hoeft dan ook enkel de stappen te volgen!

Welke modellen zijn er allemaal?

Er zijn verschillende modellen beschikbaar in het bouwtekeningen pakket. Je kunt eenvoudig door alle 10.000 bouwtekeningen gaan en het perfecte model eruit pakken.

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket hebt aangeschaft, krijg je altijd 30 dagen bedenktijd. Mocht het pakket toch niet bevallen, mag je hem kosteloos binnen 30 dagen retourneren. Je krijgt dan binnen enkele dagen je geld teruggestort.

Is het moeilijk om de kast met deuren zelf te maken?

Het bouwtekeningen pakket is voor zowel de ervaren als de onervaren klusser. Door de eenvoudige stappen te volgen heb je binnen no-time de kast met deuren in elkaar staan. Het is dus helemaal niet moeilijk om hem te volgen!

De bouwtekening die ik wil staat er niet tussen?

Dit is geen probleem! Op het moment dat de bouwtekening die jij graag wilt maken niet in het pakket zit, kun je deze zonder extra kosten op maat laten maken. Je hoeft enkel een mailtje te sturen met jouw wensen en behoeften, en je hebt binnen enkele dagen de nieuwe bouwtekening in de mail zitten.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.