Zelf een houten hor maken

zelf een houten hor maken

In de zomer komen er steeds meer insecten zoals bijen en muggen. Deze wil je natuurlijk buiten de deur houden. Een hor helpt hier perfect bij. Je kunt ervoor kiezen om een hor te kopen, maar zelf een hor maken is natuurlijk veel leuker! Je kunt daardoor de hor perfect op maat maken, waardoor je zeker weet dat hij goed staat. 

Het maken van een hor kan lastig zijn. Je hebt een goed design nodig om een hor goed te kunnen maken. Het is verstandig om hiervoor een bouwtekening te gebruiken. Hiermee hoef je enkel de voorgestelde stappen te volgen en je hor is binnen no-time klaar.

Waar loop je tegen aan bij het maken van een houten hor?

Het maken van een hor kan in eerste instantie makkelijk lijken, maar in de praktijk lijkt het toch iets lastiger te zijn.

  • Allereerst is het belangrijk dat je weet wat je wilt gaan maken. Hiervoor heb je een goed design nodig. Ga daarom ook niet beginnen met het realiseren van een hor voordat je een duidelijk plan hebt.
  • Nadat je een plan hebt bedacht, moet je ook weten wat de afmetingen moeten zijn. Het is belangrijk dat je de goede afmetingen hebt voordat je begint met het bouwen van de hor. Het maken van een hor kan in eerste instantie makkelijk lijken, maar in de praktijk lijkt het toch iets lastiger te zijn.
  • De materiaalkeuze voor een hor is uiterst belangrijk. Je moet een goed frame hebben dat gemakkelijk te bewerken is maar ook stevig is. Daarnaast moet het doek ook voldoende insecten tegen kunnen houden.

Al met al kun je tegen veel dingen aanlopen als je zelf een hor gaat maken. Om deze reden is het verstandig om een oplossing te zoeken voor een goed plan, zoals het volgen van een bouwtekening.

Een houten hor bouwtekening zorgt ervoor dat je precies weet hoe je de hor moet realiseren. Er wordt in verschillende stappen uitgelegd hoe je de hor moet maken. Een goede keuze hiervoor is het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket. Dit pakket bestaat uit 10.000 verschillende bouwtekeningen die je kunt gebruiken voor jouw pakket. De houten hor bouwtekening geeft je precies aan wat je nodig hebt om de hor te maken. 

Heb je het bouwtekeningen pakket aangeschaft, maar zit er niet de hor tussen die jij graag wilt maken? Dan kun je deze, geheel zonder kosten, op maat laten maken!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

angelique

Voor onze ramen bij de slaapkamers, waren we op zoek naar een hor. We hebben in de zomer namelijk vaak last van insecten. Omdat het raam niet een standaard maat heeft, werd het kopen van een hor erg duur. Gelukkig stuitte we op het bouwtekeningen pakket. Hierdoor werden we in staat om een hor zelf te realiseren. Ondanks dat wij geen ervaren klussers zijn, is het erg goed gelukt. We zijn nu al bezig met een volgend project dat we hebben gekozen uit het bouwtekeningen pakket. Wij raden het daarom zeker aan om het bouwtekeningen pakket aan te schaffen!

Angelique Peeters

Rotterdam

jason

Onze achterdeur staat vaak open. In de zomer hebben we hierdoor vaak last van insecten in de woning. Om dit te voorkomen, wilde we graag een hor plaatsen. Omdat het kopen van een hor ons te prijzig is, wilde we er graag een zelf maken. Ondanks dat ik een echte doe-het-zelver ben, wilde ik graag wat hulp bij het project. Hiervoor heb ik het bouwtekeningen pakket aangeschaft. Hier staat precies in uitgelegd hoe je de hor moet maken en wat je nodig hebt. Daarnaast heb je ook nog 10.000 andere bouwtekeningen waar je uit kunt kiezen. Omdat het zo gemakkelijk uitgelegd staat, zou ik het zeker iedereen aanraden!

Jason Jonker

Maaseijk

Veelgestelde vragen over een “houten hor maken”

Wat kan je verwachten van het bouwtekeningen pakket?

Bij de aanschaf van het bouwtekeningen pakket krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hierdoor kun je gemakkelijk ieder project aanpakken!

Wat als ik geen geschikte bouwtekening kan vinden in het pakket?

Op het moment dat de bouwtekening die je graag wilt maken er niet tussen staat, kun je deze op maat laten maken. Uiteraard komen hier geen extra kosten bij kijken!

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Alle bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket zijn erg eenvoudig opgesteld. Hierdoor is het voor zowel de ervaren als de onervaren klusser erg gemakkelijk te volgen. Het bouwtekeningen pakket is dus geschikt voor iedereen die een project wil starten!

Wat als het bouwtekeningen pakket niet bevalt?

Als het bouwtekeningen pakket niet bevalt, mag je deze binnen 30 dagen kosteloos retour sturen. Je krijgt dan gewoon het aankoopbedrag teruggestort.

Welke materialen moet ik gebruiken?

Als je de hor zelf gaat maken, staat er in de bouwtekening precies aangegeven welke materialen je nodig hebt. Deze hoef je dus niet zelf te verzinnen!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere handige blogs:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.