Zelf een schuifdeur maken

zelf een schuifdeur maken of opgeklampte deur maken

Wil je zelf een schuifdeur maken in de juist of in je tuin? Dan ben je hier aan het juiste adres. We geven je in dit artikel verschillende tips en behoeden je voor enkele valkuilen die je tegen kunt komen bij het maken van een opgeklampte deur.

Want je wilt niet hebben dat je veel tijd en energie steekt in het maken van de deur, maar dat deze niet goed functioneert. Of dat het hout begint te werken waardoor de deur niet meer goed aansluit of rolt. Dit zijn zo maar een paar punten waar je tegenaan kunt lopen.

Problemen met een schuifdeur maken?

Een schuifdeur maken heb je niet zo maar gedaan, er gaat best wat voorbereiding aan vooraf. Je moet voorkomen dat je niet in de volgende problemen verzeild raakt:

  • De deur is niet goed bevestigd aan de rails. Hierdoor schuift deze niet goed en loopt de deur stroef. Enorm frustrerend als je hier telkens mee te maken krijgt.
  • De bevestiging van het rolmechanisme is niet stevig genoeg. De bevestiging kan gaan werken en mogelijk zelfs los gaan zitten. Hierdoor krijg je speling op de deur en ben je verder van huis. Heel het hout is nu onbruikbaar geworden.
  • Je deur hangt niet recht in de opening, je stoort je hieraan en het werkt op je zenuwen.

Allemaal scenario’s waar je tegenaan kunt lopen. Dit kun je voorkomen door gebruik te maken van het juiste materiaal en je te voorzien van de juiste handleiding en bouwtekening. Deze vind je in het bouwtekeningenpakket.

In dit pakket vind je verschillende schuifdeur bouwtekeningen die je helpen met het maken van je opgeklampte deur. Daarnaast vind je er nog eens 10.000 andere bouwtekeningen die je helpen om allerlei gave projecten te maken. Want zo’n deur die je op het internet kunt vinden? Die wil je niet!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

maria

Mijn man is best handig, maar deze tekeningen hebben ons goed geholpen!

Maria Arezzo

Budel

yvonne

Wij zijn tevreden met de tekeningen die we hebben gekregen van Fred. De deur hangt nu precies goed zoals hij al aangaf.

Yvonne de Jong

Enschede

Veelgestelde vragen over “opgeklampte deur maken”

Is dit pakket juist voor iedereen?

Ja, zowel hobbyisten als professionele mensen maken gebruik van de tekeningen uit het bouwtekeningenpakket. Iedere tekening heeft een duidelijke handleiding en een lijst met materialen die gebruikt moeten worden.

Wat als het juiste bouwtekening er niet tussen staat?

Vind je jouw ideale schuifdeur niet terug? Dan kun je aan Fred vragen of hij een bouwtekening op maat voor je kan maken.

Wat als het pakket mij niet bevalt?

Dan kun je binnen 30 dagen je geld terug krijgen. Gewoon even een mailtje sturen en het geld wordt op je rekening terug gestort.

Welke materialen heb ik nodig voor het maken van een schuifdeur?

Alle materialen en tips vind je in het bouwtekeningen pakket. Wanneer je het pakket koopt, kun je direct aan de slag gaan.

Heb ik nog meer nodig om een schuifdeur te maken?

Nee hoor, wanneer je de beschikking hebt over basis gereedschappen kun je direct aan de slag.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere type deuren

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.