Bouwtekening garage

Garage bouwtekeningen van carporten, scooterhokken, dichte schuurtjes en fietsenhokken.

bouwtekening garage

Een garage bouwen is een veelomvattende klus, waar je beter een aannemer voor kunt inhuren, toch? Dat drijft de prijs wel enorm op! Zelf bouwen zou goedkoper zijn, maar dat lijkt een veel te groot project.

Het zijn allemaal redenen waarom je dit project steeds weer uitstelt. Herkenbaar? Wat nou als je een goede, duidelijke bouwtekening zou hebben? Een soort handleiding die je stap voor stap vertelt wat je moet doen en welke materialen en gereedschap je nodig hebt. Dat zou het allemaal toch een stuk gemakkelijker maken, nietwaar?

Het is precies wat je nodig hebt om wél te starten én de klus tot een goed einde te brengen. Bij het Bouwtekeningenpakket vind je zo’n handleiding!

De tekeningen vertellen je precies hoe je het hele project van A tot Z kunt realiseren. Je vindt er handige tips over de materialen die je nodig hebt en de gereedschappen die je het beste kunt gebruiken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van de garage bouwtekeningen:

In het Bouwtekeningenpakket vind je tekeningen van verschillende soorten garages: met plat of puntdak, met openslaande deuren of klapdeur enzovoorts. Zit de tekening van jouw garage er niet bij? Laat het even weten en Fred maakt hem helemaal voor je op maat, zonder extra kosten!

gesloten kapschuur bouwtekening
Gesloten kapschuur
Houten garage

Houten schuur
Schuurtje fietsenstalling
Houten schuur type L
Houten schuur type B
Fietsenhok
Fietsenhok
Motoroverkapping
Motoroverkapping
Scooterhok
Scooterhok

Wat vinden andere klussers van onze bouwtekeningen?

Zijn andere doe-het-zelvers die het bouwtekeningen pakket hebben gekocht tevreden? Klaarblijkelijk wel want 97% van de gebruikers raadt de bouwtekeningen aan. Zie hier een aantal reacties:

review bouwtekeningen man

Ik ben best wel handig, maar een garage bouwen is natuurlijk ‘andere koek’. Ik was bang dat het project te moeilijk zou zijn, maar ik heb Freds Bouwtekeningenpakket gedownload en ben aan de hand van de tekening met puntdak aan de slag gegaan. De aanwijzingen waren heel duidelijk: ik wist precies hoeveel en welk materiaal ik nodig had en kon dankzij de stapsgewijze instructies steeds een stap verder komen. Met hulp van mijn broer had ik de garage in een week tijd helemaal af, zonder stress en fouten. De tekeningen zijn echt een aanrader!

Maarten van Rijswijk

Winterswijk

review bouwtekeningen vrouw

Vorig jaar hadden wij zelf een tuinhuis gemaakt met hulp van een bouwtekening uit Freds pakket. Dat is zo goed bevallen dat we nu zin hebben om alles in en om het huis zelf te maken! Afgelopen zomer zijn we dan ook aan de slag gegaan om een garage te bouwen. In Freds Bouwtekeningenpakket zat echter net niet de geschikte tekening. Wij hebben toen doorgegeven we precies wilden en Fred heeft toen, zonder extra kosten, de tekeningen helemaal op maat voor ons gemaakt. Een goede service, echt ideaal!

Willemien en Jacques de Boer-Kuypers

Eindhoven

review bouwtekeningen man

Ik ben gek op dingen zelf maken; dingen repareren, oude meubels een tweede kans geven, maar ook echt iets nieuws bouwen. Nu wilde ik naast onze woning graag een carport of garage plaatsen en in eerste instantie dacht ik dat het te moeilijk zou zijn om dit zelf te doen. Een vriend van mij raadde me aan om Freds Bouwtekeningenpakket te downloaden. Dankzij de gedetailleerde aanwijzingen in de bouwtekening garage heb ik het helemaal zelf gebouwd en het resultaat is fantastisch. Ik ben er trots op! Ik kan elke doe-het-zelver dit pakket aanraden.

Ahmed Koulil

Barendrecht

Voorbeelden van garages die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over de garage bouwtekeningen:

Is een garage bouwen niet veel te ingewikkeld, heb ik daar geen aannemer voor nodig?

Dankzij de duidelijke aanwijzingen in de bouwtekening garage, weet je precies welke materialen je nodig hebt en wordt je door het hele project stapsgewijs begeleid. Natuurlijk moet je wel een beetje handig zijn en hulp hebben van een tweede paar handen. Maar dit hoeft echt geen aannemer te zijn.

Wat als ik het toch niet zie zitten?

Wij zijn zo overtuigd dat je met onze bouwtekeningen elk project tot een goed einde kunt brengen, dat we je de kans geven binnen 30 dagen het pakket te retourneren. Dit kan simpelweg via de e-mail. Je krijgt je geld dan snel terug.

Mijn gewenste tekening zit er niet bij. Wat nu?

Het kan altijd zijn dat jouw garage net iets anders moet worden en dat jouw gewenste tekening er niet bijzit. Dan kun je dit gewoon doorgeven met jouw specifieke wensen. Fred tekent dan een op maat gemaakte bouwtekening voor je, zonder dat je daar extra voor hoeft te betalen.

Ik heb weinig ervaring, zijn de bouwtekeningen voor mij wel geschikt?

Dankzij de duidelijke, stapsgewijze aanwijzingen zijn de tekeningen geschikt voor zowel gevorderden als beginners. Stap voor stap zie je wat je moet doen. Ook staat er vermeld welke materialen je nodig hebt én welk gereedschap je steeds het beste kunt gebruiken.

Zijn de garage bouwtekeningen wel te vinden tussen 10.000 tekeningen?

Ondanks de hoeveelheid tekeningen, is jouw garage bouwtekening snel te vinden. Alles is overzichtelijk gestructureerd en per categorie ingedeeld. Zo vind je snel wat je zoekt.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.