Bouwtekening hondenmand

Hondenmand bouwtekeningen van hout en olievaten.

Hondenmand bouwtekening

Het is natuurlijk erg leuk om zelf een hondenmand te maken. Je geeft je huisdier dan de perfecte plek om uit te rusten. Maar hoe pak je dit precies aan? En weet je zeker dat je de juiste afmetingen hebt voor je hond? 

Je wilt natuurlijk vermijden dat je al het werk voor niks doet, en je hond uiteindelijk niet in de mand gaat liggen. Of wellicht is de hondenmand niet goed in elkaar gezet, en valt hij binnen no-time uit elkaar. Veiligheid is dan ook uiterst belangrijk als het om je trouwe viervoeter gaat!

Gelukkig hebben wij hier de perfecte oplossing voor. Met een hondenmand bouwtekening kun je namelijk niks verkeerd doen. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en het eindresultaat zal je verbazen! Daarnaast vind je ook allerlei tips voor de materialen en de gereedschappen die je kunt gebruiken. Zo kun je met een gerust hart een veilige plek in elkaar zetten voor je hond!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van de hondenmand bouwtekeningen:

Door het aanschaffen van het bouwtekeningenpakket van meer dan 10.000 bouwtekeningen, kun je direct aan de slag met je klus. Alle tekeningen zijn duidelijk uitgelegd en alle gebruikte materialen en gereedschappen worden met je gedeeld. Zelfs als de gewenste bouwtekening niet beschikbaar is, kun je deze kosteloos op maat laten maken. 

grote houten hondenmand
Grote houten hondenmand
Medium houten hondenmand
Medium houten hondenmand
Kleine houten hondenmand
Kleine houten hondenmand
Staande hondenmand olievat
Staande hondenmand olievat
Liggende hondenmand olievat
Liggende hondenmand olievat

Wat vinden andere klussers van onze bouwtekeningen?

review bouwtekeningen

Voor mijn lieve Brutus (Golden Retriever) wilde ik heel graag een hondenmand zelf in elkaar zetten.  Ik wist echter totaal niet hoe ik dit moest aanpakken. Met Freds bouwtekeningenpakket kreeg ik een compleet overzicht over hoe ik de hondenmand in elkaar moest zetten. Hierin kreeg ik niet alleen een tekening, maar ook de juiste materialen en gereedschappen die ik kon gebruiken. Ik kon dus direct aan de slag. Ondanks mijn twee linkerhanden, heb ik een fantastisch resultaat neer kunnen zetten. Brutus ligt dan ook iedere dag te genieten in mijn eigen creatie! 

Peter de Vries

Amsterdam

review bouwtekeningen vrouw

Mijn hond is echt mijn kindje. Ik wilde hem dan ook graag verrassen met zijn eigen hondenmand. Ondanks dat ik zelf weinig kennis heb over klussen, wilde ik het helemaal zelf maken. Toen stuitte ik op Freds Bouwtekeningen. Na even te twijfelen heb ik de bouwtekeningen aangeschaft. Er zit namelijk een niet-goed-geld-terug garantie op! Na de aanschaf ben ik gelijk aan de slag gegaan. Door de duidelijke uitleg en de adviezen over de materialen en gereedschappen is het veel makkelijker gebleken dan ik van tevoren dacht. Nu heb ik een supermooie hondenmand staan waar mijn geliefde hond dagelijks in plaatsneemt. Vrienden vroegen zelfs waar ik hem gekocht had haha!

Sarah van de Beek

Hilversum

review bouwtekeningen man

Ik ben zelf klusser van beroep, en ik dacht dat een hondenmand erg makkelijk was om zelf te maken. Toch bleek het moeilijk voor me te zijn om hem helemaal zelf te ontwerpen. Toen ik Freds Bouwtekeningen zag, wist ik direct dat dit mij zou helpen. Ik heb er dan ook totaal geen spijt van! Door de handige stappen die eenvoudig uitgelegd worden, heb ik de hondenmand binnen 2 dagen kunnen maken. Ik heb mijn hondje nog nooit zo blij gezien!

Eric van Zaal

Deventer

Voorbeelden van hondenmanden die je kunt maken met het bouwtekeningen pakket:

Veelgestelde vragen over de hondenmand bouwtekeningen:

Hoe maak ik een hondenmand?

Wil je zelf een hondenmand bouwen? Zorg ervoor dat je de juiste bouwtekening downloadt. Wanneer je de eenvoudige stappen volgt, de juiste materialen hebt en de aangegeven gereedschappen gebruikt, is je hondenmand erg snel gemaakt.

Mijn bouwtekening zit er niet tussen, wat nu?

Het zou kunnen zijn dat tussen alle 10.000 bouwtekeningen niet jouw gewenste tekening zit. Dit is echter geen probleem! Je kunt Fred namelijk gewoon een mailtje sturen met jouw wens, en hij maakt er eentje voor jou op maat.

Voor welk niveau klusser zijn de bouwtekeningen?

De bouwtekeningen zijn geschikt voor iedereen. Zowel beginnende als ervaren klussers kunnen de bouwtekeningen gebruiken. Voor beginners zijn de stappen eenvoudig te volgen. Voor ervaren klussers zijn er 10.000 bouwtekeningen die als inspiratiebron kunnen spelen.

Hoe vind ik mijn bouwtekeningen tussen alle 10.000?

Alle bouwtekeningen zijn gestructureerd op onderwerp. Je kunt dan ook gemakkelijk jouw onderwerp zoeken en de verschillende bouwtekeningen vinden. In iedere categorie zit er een geschikte bouwtekening voor jou!

Wat kan ik doen als ik niet tevreden ben na de aanschaf?

Ben je niet helemaal tevreden over de aanschaf? Je kunt eenvoudig binnen 30 dagen je geld terugkrijgen. Dit kun je doen met een simpel mailtje. In de meeste gevallen krijg je binnen enkele dagen je geld terug. Let er wel op dat de optie na 30 dagen komt te vervallen.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.