Kamer en suite bouwtekening

Kamer en suite bouwtekening van verschillende maten in combinatie met kastwanden.

Kamer en suite bouwtekening

Een kamer en suite is stijlvol en gezellig, bovendien kun je er in de winter mee besparen op je stookkosten. Je doet gewoon de schuifdeuren dicht en maakt alleen één ruimte warm.

Ook als je even behoefte hebt aan privacy is het een handige oplossing. Of wanneer je gelijktijdig op verschillende manieren gebruikmaakt van de ruimte, bijvoorbeeld als je kind pianoles heeft in de ene ruimte en jij nog wat werk op de computer wil doen aan de andere kant. Ideaal dus.

Om het zelf te bouwen, lijkt misschien een te grote en moeilijke klus. Is dat voor jou de reden om het maar zo te laten? Jammer, want je kunt deze klus best aan, wanneer je over een goede bouwtekening beschikt! Zoals die van Freds Bouwtekeningen: stap voor stap wordt je vertelt wat je moet doen en je krijgt tips over de benodigde materialen en gereedschap. Zo breng je dit project tot een goed einde met een prachtig resultaat!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle Kamer en suite bouwtekeningen

Wil jij zelf een kamer en suite bouwen? Hieronder zie je de bouwtekeningen die daarvoor geschikt zijn. Klassiek of modern, met of zonder kasten: het kan allemaal. De tekeningen zijn zeer veelzijdig en gevarieerd. Mocht jouw bouwtekening er niet bij zitten, geef dit dan even door. Fred tekent de tekening helemaal voor je op maat, zonder extra kosten.

Kamer en suite
Kamer en suite
kastwanden
Kastwanden

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

Zijn andere doe-het-zelvers die het bouwtekeningen pakket hebben gekocht tevreden? Klaarblijkelijk wel want 97% van de gebruikers raadt de bouwtekeningen aan. Zie hier een aantal reacties:

review bouwtekeningen man

Een vriendinnetje uit mijn kindertijd woonde vroeger in een elegant herenhuis met kamer en suite. Sinds ik bij haar thuis was geweest, droomde ik ervan om later zelf zo’n kamer te hebben. Mijn man en ik hebben nu een huis gekocht met een langgerekte woonkamer. Het is wel nieuwbouw, maar we wilden toch heel graag schuifdeuren. Met een bouwtekening uit Freds Bouwtekeningenpakket zijn we aan de slag gegaan. Het was een stuk minder moeilijk dan we dachten, want de aanwijzingen zijn heel duidelijk. Zo wisten we precies wat we nodig hadden en moesten doen. Echt een aanrader voor elke doe-het-zelver!

Dhr. en Mw. d’Oultremont-Goossens

Maastricht

review bouwtekeningen vrouw

Ik maak graag dingen dingen zelf en deze keer wilde ik de living een trendy make-over geven. Die ouderwetse schuifdeuren vind ik echt prachtig, maar ik was bang dat deze klus te moeilijk voor me zou zijn. Een vriend van mij raadde me aan om eens bij Freds Bouwtekeningen te kijken. Ik heb het pakket toen besteld en de tekeningen waren fantastisch. Toch wilde ik graag een kleine aanpassing en dat werd kosteloos voor me gedaan! Met de duidelijke stappen ben ik aan de slag gegaan en ik ben erg blij met het resultaat. Dankzij de tekening is het erg mooi geworden!

Daphne

Assendelft

review bouwtekeningen man

Mijn vrouw en ik hebben de verbouwing van ons huis helemaal zelf gedaan. Eén van de dingen die we hebben veranderd is dat we van de huiskamer een en suite kamer gemaakt hebben. Het was het duurste onderdeel van de verbouwing, want we hebben er kersenhout voor gebruikt. Natuurlijk wil je dan geen fouten maken. Doordat we de stappen in de bouwtekening precies hebben opgevolgd, zijn de schuifdeuren en de bijbehorende boekenkasten perfect gelukt; zonder materiaal te verspillen! Wij kunnen Freds Bouwtekeningen dan ook echt aanraden aan elke doe-het-zelver.

Thomas en Gretel

Teuven (België)

Voorbeelden van kamer en suite kasten die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over de kamer en suite bouwtekeningen

Hoe weet ik hoeveel hout ik nodig heb voor een kamer en suite?

In de kamer en suite bouwtekening staan handige tips én aanwijzingen voor de precieze hoeveelheid materiaal en soort gereedschap dat nodig is.

Hoe kan ik het beste een en suite kamer maken?

Begin met het bestellen en downloaden van de gewenste kamer en suite bouwtekening. Je vindt er adviezen over hoeveel materiaal je nodig hebt en welk gereedschap je het beste kunt gebruiken. Verder volg je het duidelijke stappenplan en kun je binnenkort genieten van jouw prachtige, zelfgemaakte schuifdeuren.

Wat moet ik doen als er geen geschikte tekening in het pakket zit?

Elk doe-het-zelf project is natuurlijk persoonlijk en uniek. Dus kan het zijn dat er niet een kamer en suite bouwtekening tussen zit die perfect aansluit bij jouw wensen. Geef het dan even door en de tekening wordt zonder extra kosten op maat voor je gemaakt!

Kan iedereen zo’n grote klus zelf doen?

Een beetje ervaring is wel handig, maar je hoeft echt geen doorgewinterde klusser te zijn om zelf een en suite kamer te maken. De aanwijzingen in kamer en suite bouwtekening zijn stapsgewijs en erg duidelijk. Dankzij de handige tips weet je precies welk gereedschap je op elk moment moet gebruiken.

Kan ik de bouwtekeningen nog retourneren?

Ja dat kan! Je kunt de tekeningen binnen 30 dagen terugsturen en dan krijg je snel je geld terug. Daar doen wij helemaal niet moeilijk over.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.