Bouwtekening schommel

Bouwtekening schommel in verschillende maten en uitvoeringen.

Ben je op zoek naar een speeltoestel voor de kinderen? Wil je graag de tuin verrijken met een schommel? Je kunt ervoor kiezen om deze kant en klaar te kopen, maar dit is vaak erg duur. Daarnaast is het meestal niet precies wat je graag zou willen, of zijn de afmetingen niet precies goed.

Heb je er wel eens aan gedacht om een schommel zelf te maken? Dit is namelijk de perfecte oplossing. Door het volgen van de schommel bouwtekening, hoef je helemaal geen ervaren klusser te zijn om de schommel zelf te maken. Het bouwtekeningen pakket helpt je perfect op weg. De gehele bouw is opgedeeld in verschillende, gemakkelijke stappen. Daarnaast zijn ook de materialen en de gebruikte gereedschappen weergegeven.

Weet je niet zeker of het bouwtekeningen pakket iets voor jou is? Geen probleem! Je mag hem na de aanschaf binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Je krijgt daarna binnen enkele dagen je geld terug!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle schommel bouwtekeningen

Een schommel komt voor in veel verschillende soorten en maten. In het overzicht hier onder, vind je alle schommel bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket. Zit de schommel bouwtekening die jij graag wilt maken er niet tussen? Je mag geheel gratis een bouwtekening op maat laten maken!

Bouwtekening Schommel
Schommel
Schommelbank bouwtekening
Schommelbank

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen man

Voor mijn zoon en dochter wilde ik graag de tuin leuker maken. Op ons grasveld paste dan ook perfect een speeltoestel. Helaas kon ik niet vinden wat binnen mijn budget paste. Ik stuitte vervolgens op het bouwtekeningen pakket. Hierin heb ik een perfecte schommel bouwtekening kunnen vinden die ik voor mijn kinderen heb kunnen maken. Ondanks dat ik geen ervaren klusser ben, was het erg eenvoudig om de schommel te maken. Alle stappen in de bouwtekening staan van A tot Z gemakkelijk uitgelegd. Daarnaast heb ik ook alle materialen gehaald die aangegeven staan. Ik had de schommel dan ook binnen enkele dagen al staan!

Andreas Bressler

Aalsmeer

review bouwtekeningen vrouw

Na onze verhuizing leek het ons leuk om een gedeelte van de tuin in te richten voor de kinderen. Helaas heeft de verhuizing meer geld gekost dan we van tevoren hadden verwacht. Hierdoor bleken veel speeltoestellen te duur. Door middel van het bouwtekeningen pakket hebben we gelukkig toch een schommel kunnen bouwen voor onze kinderen. Het was veel makkelijker om deze schommel bouwtekening te volgen dan we alvorens dachten. Alle stappen zijn namelijk uitgelegd voor zowel de ervaren als de onervaren klusser. Ik zou het dan ook iedereen aanraden om hem zelf te maken. Dat is namelijk veel leuker en nog goedkoper ook!

Paulien Miedema

Alkmaar

review bouwtekeningen man

Ik ben bijna dagelijks bezig met het bewerken van hout. Ik kan dan ook wel stellen dat ik een echte doe-het-zelver ben. Ondanks dat ik al veel ervaring heb met het bouwen met hout, wilde ik toch het bouwtekeningen pakket gebruiken voor de schommel van mijn kleindochter. De schommel bouwtekening zorgt namelijk voor een goede basis, waar ik vervolgens zelf dingen aan toe kan voegen. Het bouwtekeningen pakket helpt mij op weg met veel verschillende klussen. Het fijne aan het bouwtekeningen pakket vind ik dat ik het maar een keer hoef aan te schaffen, en vervolgens toegang heb tot 10.000 verschillende tekeningen. Wil jij een schommel maken? Dan raad ik het bouwtekeningen pakket zeker aan!

Jan Vriens

Middelburg

Voorbeelden van schommels die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over schommel bouwtekeningen

Wat kan ik verwachten van de schommel bouwtekening?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanent toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Vervolgens kun je bijvoorbeeld de schommel bouwtekening eruit pakken. Hierin staat precies uitgelegd wat je nodig hebt qua materialen en gereedschappen. Daarnaast staan alle stappen kinderlijk eenvoudig uitgelegd. Na het doorlopen van alle stappen heb je een zelfgemaakte schommel staan!

Is het bouwtekeningen pakket geschikt voor mij?

Iedereen, zowel een ervaren als onervaren klusser, kan zijn voordeel halen uit het bouwtekeningen pakket. Alle bouwtekeningen zijn eenvoudig uitgelegd en kunnen dienen als inspiratie.

Kan ik de schommel bouwtekening retourneren?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket hebt aangeschaft, mag je hem binnen 30 dagen gratis retourneren. Je krijgt dan binnen enkele dagen het aankoopbedrag op je rekening teruggestort.

Welke materialen moet ik gebruiken?

Alle bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket zijn gemaakt van hout. De precieze materialen verschillen per bouwtekening. Afhankelijk van de keuze die je maakt, zijn materialen benodigd. Deze staan altijd, tezamen met de gereedschappen, aangegeven.

De schommel bouwtekening die ik wil staat er niet tussen, wat nu?

Staat de schommel bouwtekening die jij graag wilt maken er niet tussen? Je kunt altijd een nieuwe bouwtekening laten maken. Hiervoor hoef je enkel een mailtje te sturen. Vervolgens krijg je binnen enkele dagen een nieuwe bouwtekening die precies aansluit op jouw wensen.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.