Bouwtekening trap

Bouwtekening trap in verschillende maten en uitvoeringen.

Ben je net verhuisd, en wil je graag een trap op de zolder plaatsen? Wil je een boomhut gaan maken, maar heb je hiervoor een trap nodig? Er zijn veel verschillende redenen te bedenken waar je een houten trap voor nodig hebt. In veel gevallen kun je deze kant en klaar kopen, maar dit is niet altijd precies wat je zoekt. Daarnaast kan dit onnodig duur worden.

Gelukkig is er ook een andere optie, namelijk de trap zelf maken. Dit kan erg lastig lijken, maar dit is het niet! Door het volgen van een trap bouwtekening heb je hem binnen no-time in elkaar gezet. De stappen in het bouwtekeningen pakket staan kinderlijk eenvoudig van A tot Z uitgelegd. Daarnaast zijn ook alle materialen en gereedschappen aangegeven. Twijfel je of het bouwtekeningen pakket ook iets voor jou is? Je mag hem binnen 30 dagen gratis retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld terug.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle Trap bouwtekeningen

Er zijn enorm veel verschillende trap bouwtekeningen te vinden. In onderstaande overzicht vind je alle trap bouwtekeningen uit het bouwtekeningen pakket. Zit er niet tussen wat je zoekt? Geen probleem! Je kunt geheel kosteloos een bouwtekening op maat laten maken.

Dichte rechte bouwtekening trap
Dichte rechte trap
Open rechte trap
Open rechte trap
Hoektrap
Hoektrap
Tuintrap
Tuintrap
Trapje met 4 tredes
Trapje met 4 tredes
Stacaravan trap
Stacaravan trap
Apotheek trapje
Apotheek trapje
Loft ladder zolder
Loft ladder zolder
Houten ladder
Houten ladder
Traphek
Kleine traphek
Medium traphek
Medium traphek
Grote traphek
Grote traphek

Reviews van gebruikers

Hieronder lees je gebruikservaringen van verschillende mensen die aan de slag zijn gegaan met het bouwtekeningen pakket.

review bouwtekeningen man

De slaapkamer van onze dochter heeft een verhoging. Hierdoor is een trap benodigd om naar het slaapgedeelte te komen. Omdat het huis al wat ouder is, vonden wij de trap niet meer geschikt. Hierdoor zijn we op zoek gegaan naar een goede vervanging van de trap. Helaas konden wij niet precies vinden wat we zochten. We besloten dan ook om de trap zelf te gaan maken. Door het gebruik van de trap bouwtekening bleek dit veel gemakkelijker dan we dachten. We hebben alle stappen eenvoudig kunnen doorlopen en hebben hier zelf nog enkele aanpassingen aan kunnen doen. Onze dochter kan nu veilig naar het slaapgedeelte lopen en heeft de trap nog leuk kunnen decoreren!

Evert van der Steen

Kaatsheuvel

review bouwtekeningen vrouw

Na onze verhuizing zijn we aan de slag gegaan met het verbouwen van het hele huis. Met name de trap naar de zolder was niet meer wat hij geweest was. Hiervoor hebben we dan ook besloten om hem zelf te gaan maken. Ondanks dat wij ervaren doe-het-zelvers zijn, leek het ons toch slim om een trap bouwtekening aan te schaffen. Het moet natuurlijk wel veilig genoeg zijn voor de kinderen. Door de aanschaf van het bouwtekeningen pakket hebben we dan ook veel inspiratie op kunnen doen en is de trap enorm stevig geworden. Ook voor de onervaren doe-het-zelver zou ik het bouwtekeningen pakket aanraden. Alles wordt namelijk zeer eenvoudig uitgelegd.

Vivian de Best

Maasbree

review bouwtekeningen man

In onze tuin staat al jarenlang een grote boom. Voor onze jongens (6 en 8 jaar oud) wilde we heel graag een boomhut maken. Hiervoor hebben wij geen groot budget, waardoor we aangewezen waren aan onze eigen kennis. Na veel proberen uit te tekenen, hebben we besloten om een bouwtekening aan te schaffen. Hierdoor wordt de boomhut veel veiliger en hebben we een houvast. De aanschaf van het bouwtekeningen pakket was dan ook een zeer goed plan. We hebben verschillende bouwtekeningen uit het pakket gebruikt, waaronder de trap bouwtekening. Alle materialen staan namelijk aangegeven en je hoeft daarna enkel de makkelijke stappen te volgen. Ik zou dan ook iedereen aanraden om te werken met een bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket!

Marc Cornellisen

Eindhoven

Voorbeelden van houten trappen die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over houten trap bouwtekeningen

Wat kan ik verwachten van de trap bouwtekening?

De trap bouwtekening geeft precies weer hoe je de trap in elkaar moet zetten. Alle materialen en gereedschappen zijn eerst aangegeven. Vervolgens is het slechts een kwestie van het volgen van de eenvoudige stappen.

Wat als ik niet tevreden ben over het bouwtekeningen pakket?

Op het moment dat je niet tevreden bent over het bouwtekeningen pakket, mag je binnen 30 dagen kosteloos retourneren. Je krijgt dan binnen enkele dagen het aankoopbedrag teruggestort.

Voor wie is het bouwtekeningen pakket geschikt?

Alle stappen in het bouwtekeningen pakket zijn eenvoudig uitgelegd. Hierdoor is het geschikt voor zowel de ervaren als de onervaren doe-het-zelver.

De bouwtekening die ik wil maken staat er niet tussen, wat nu?

Op het moment dat de bouwtekening die je wilt maken niet tussen alle 10.000 bouwtekeningen zit, kun je ervoor kiezen om deze op maat te laten maken. Je hoeft hier enkel een mailtje voor te sturen. Als je het pakket hebt aangeschaft, is dit geheel kosteloos!

Welke materialen zijn er benodigd voor de trap bouwtekening?

Iedere bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket zijn voornamelijk van hout. Per bouwtekening verschillende precieze materialen. Het is dus afhankelijk van je keuze welke materialen er gebruikt dienen te worden.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.