Bouwtekening steigerhouten bank

Steigerhouten bank bouwtekeningen van hoekbanken, u-banken en loungebanken (met opbergruimte).

hoekbank type s bouwtekening loungebank

Een steigerhouten bank op het terras of in de achtertuin is een echte aanwinst. Je krijgt een soort huiskamersfeer door het robuuste hout in combinatie met comfortabele kussens.

Natuurlijk kun je een kant-en-klare set kopen of laten maken, maar het is veel leuker én voordeliger om het zelf te maken. Het grote voordeel van zelf bouwen is dat je precies de perfecte maten kunt krijgen en de beschikbare ruimte dus optimaal kunt gebruiken. Denk je dat het te moeilijk of ingewikkeld is?

Met een goede bouwtekening is dat niet het geval! De bouwtekeningen van Fred zijn zeer duidelijk en leiden je stap voor stap naar het eindresultaat toe. Je vindt er ook adviezen over het materiaal en de hoeveelheid daarvan én over welk gereedschap je het beste kunt gebruiken.

Zo wordt het een leuk en overzichtelijk project en van het resultaat kun je nog jarenlang genieten!

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Overzicht van alle steigerhouten bank bouwtekeningen:

Hieronder zie je een overzicht van bouwtekeningen voor een steigerhouten bank. Je ziet dat er veel mogelijkheden zijn en mocht jouw gewenste model er niet tussen staan, dan is dat geen probleem. Geef gewoon even je wensen en maten door en de tekening wordt, zonder extra kosten, voor je op maat gemaakt.

hoekbank type s
Hoekbank type S
Loungebank type S zonder armleuning
Loungebank type S zonder armleuning
Loungebank type S XL
Loungebank type S XL
Loungebank type S
Loungebank type S
Loungebank type S leuning rechts
Loungebank type S leuning rechts
Loungebank type S leuning rechts
Loungebank type S leuning links
Hoekloungebank type SB XL
Hoekloungebank type SB XL
Hoekloungebank type SB
Hoekloungebank type SB
Hoekloungebank type SA
Hoekloungebank type SA
Hoekloungebank type S XL met opbergruimte zonder armleuning
Hoekloungebank type S XL met opbergruimte zonder armleuning
Hoekloungebank type S XL met opbergruimte met armleuning
Hoekloungebank type S XL met opbergruimte met armleuning
Hoekbank type C
Hoekbank type C
Hoekbank type A XL
Hoekbank type A XL
Hoekbank type A
Hoekbank type A
Loungehoekbank type A
Loungehoekbank type A
Loungebank met opbergruimte zonder leuning
Loungebank met opbergruimte zonder leuning
Loungebank type M
Loungebank type M
Hoekloungebank type M XL
Hoekloungebank type M XL
U bank
U bank
Hoekloungebank type M
Hoekloungebank type M

Reviews van gebruikers die een steigerhouten bank bouwtekening hebben gebruikt:

review bouwtekeningen

Mijn vriendin en ik wilden graag onze achtertuin opknappen, maar hadden niet zo’n groot budget. Met het bouwtekeningenpakket hebben we een prachtige tuinset gemaakt. Mijn vriendin heeft een paar mooie kussens erbij genaaid en nu hebben we echt een heerlijk plekje gecreëerd. De tekeningen zijn echt heel duidelijk en vertellen stap voor stap wat je moet doen. Het is niet moeilijker dan een kastje van Ikea in elkaar zetten! Wij kunnen het Bouwtekeningenpakket aan iedereen aanraden.

Rick en Janneke

Amsterdam

review bouwtekeningen man

Toen het zomer werd en er nog steeds lockdown was, had ik er helemaal genoeg van. Daarom wilde ik een fijn plek in de tuin maken waar ik kon loungen met vrienden en familie met steigerhout en palmbomen. Bij toeval stuitte ik op de website van Fred’s Bouwtekeningen en zo kwam ik op het idee om zelf een soort huiskamer in de tuin te bouwen. Ik heb zelf een ontwerp gemaakt en dit op maat laten tekenen. Het kostte me niets extra’s! Dankzij de bouwtekeningen, waarin ook stond hoeveel materiaal ik nodig had, heb ik een soort beach bar gebouwd. Alsof je thuis lekker aan het strand zit!

Johan van Meersen

Doetinchem

review bouwtekeningen vrouw

Mijn man en ik staan hebben 3 kinderen en 7 kleinkinderen. Regelmatig een ‘volle bak’ dus. We wilden daarom graag een grote bank in een ongebruikte hoek in de achtertuin. Mijn man is best handig, maar we vroegen ons af of dit project niet teveel zou zijn. Een kennis van ons raadde het Bouwtekeningenpakket aan. We hebben het besteld en elke stap werd heel duidelijk uitgelegd in de tekeningen. Uiteindelijk hebben we het samen gedaan en het bleek veel minder moeilijk dan we dachten. Wij raden Fred’s Bouwtekeningenpakket aan iedereen aan, het is echt een aanwinst voor elke doe-het-zelver.

Ria Konings

Tilburg

Voorbeelden van loungebanken die met behulp van deze bouwtekeningen gemaakt kunnen worden:

Veelgestelde vragen over “Bouwtekening loungebank”

Hoe kan ik weten hoeveel hout ik nodig heb voor mijn steigerhouten bank?

In elke bouwtekening staat aangegeven hoeveel materiaal je nodig hebt. Ook vind je er adviezen over het gebruikte materiaal en welke gereedschappen je het beste kunt gebruiken.

Ik doe wel klussen in huis, maar iets zelf bouwen heb ik nooit gedaan. Is het wel geschikt voor mij?

Maak je geen zorgen! De tekeningen leiden je van A-Z door het hele project heen. Met tips voor materiaal en gereedschap die je nodig hebt voor je steigerhouten bank.

Als we besluiten toch liever een kant-en-klare bank te kopen, kunnen we dan het bouwtekeningenpakket terugsturen?

Ja dat kan! Wij zijn er zó van overtuigd dat je met het bouwpakket de voor jou perfecte bank kunt maken, dat we je de kans geven om, mocht je je bedenken, het pakket terug te sturen. Wij betalen je de aankoopkosten dan terug.

Ik heb twee linkerhanden, kan ik dan niet beter een steigerhouten bank kopen?

Nee! Het schenkt enorme voldoening om zelf een steigerhouten bank te maken. En met Freds Bouwtekeningenpakket word je bij de hand genomen en stapt voor stap het proces doorgeleid. Daar kan iedereen een mooie bank mee maken!

Ik heb eigenlijk liever een ander soort steigerhouten bank?

Geen probleem, stuur Fred een mailtje en hij maakt voor jou een nieuwe tekening op maat. Zo heb jij straks de perfecte loungebank in je huis staan.

Andere bouwtekeningen:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.