Zelf een pallet bank maken

zelf een pallet bank maken

Wil jij graag een pallet bank met schuine leuning maken voor in de tuin? Wil je niet enorme bedragen geld uitgeven om meubels in de tuin te plaatsen? Het maken van een bank van pallets is een zeer goede en leuke manier om je tuin te voorzien van zitplekken. Na het bouwen van de pallet bank hoef je enkel een aantal kussens te gebruiken om op te zitten.

Waar loop je tegen aan met een pallet bank maken?

Het maken van een pallet bank met schuine leuning lijkt wellicht enorm eenvoudig, maar toch kun je tegen enkele zaken aanlopen.

  • De zithoogte bepalen kan lastig zijn als je niet precies weet hoe je de pallet bank in elkaar gaat zetten. Het is belangrijk om voordat je begint met de bouw, een duidelijk plan hebt hoe je het gaat aanpakken. Dit zal veel zaagwerk kunnen voorkomen.
  • De juiste soorten pallets gebruiken voor de klus is goed om over na te denken. Ze moeten stevig genoeg zijn om op te zitten. Daarnaast moeten ze ook een lange tijd mee kunnen gaan, zonder dat je veel onderhoud hoeft te plegen.
  • Een verplaatsbare bank maken? Dat kan! Maar hiervoor moet je wel extra wielen onder de bank plaatsen. Deze dien je zorgvuldig te plaatsen, omdat deze ook het gewicht van de personen moeten kunnen dragen.

De grootste zorg is natuurlijk dat je er niet doorheen zakt op het moment dat je op de bank gaat zitten. Veiligheid staat immers op nummer 1 bij een doe-het-zelver.

Gelukkig is er een goede oplossing om deze problemen te voorkomen. Met het volgen van de pallet bank bouwtekening uit het bouwtekeningen pakket, krijg je van A tot Z uitgelegd hoe je de bouw moet realiseren. In het bouwtekeningen pakket vind je naar de pallet bank bouwtekening meer dan 10.000 verschillende bouwtekeningen. Je krijgt bij aanschaf permanente toegang tot alle bouwtekeningen uit het pakket.

Staat de bouwtekening die je wilt maken hier niet tussen? Geen zorgen! Je mag helemaal gratis een bouwtekening op maat laten maken.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Reviews van gebruikers

femke

Voor onze tuin wilde we graag een leuke zitplek creëren. Omdat we niet alle financiële mogelijkheden hebben, leek het ons fantastisch om zelf iets te bouwen. Na lang twijfelen over wat we precies wilde, stuitte we op het bouwtekeningen pakket. Hierover twijfelde we geen moment. We hebben namelijk het pakket perfect als inspiratiebron kunnen gebruiken. We hebben uiteindelijk ervoor gekozen om de pallet bank bouwtekening te volgen. Binnen no-time was de hele bouw een feit en konden we genieten van onze leuke pallet bank. Het enige wat ons nu nog te doen staat is het bouwen van een tafel!

Femke den Hoogte

Raalte

geert

Onze tuin is na de verhuizing en verbouwing erg mooi geworden. Graag wilde wij deze nog mooier maken door een persoonlijke touch toe te voegen. Hierdoor kwamen wij al snel bij het idee om een pallet bank in elkaar te zetten. Omdat wij zelf geen ervaren klussers zijn, waren we op zoek naar hulp. Hierdoor kwamen wij het bouwtekeningen pakket tegen. Na het aanschaffen van het bouwtekeningen pakket konden we direct aan de slag. Alle stappen staan eenvoudig uitgelegd, waardoor zelfs wij het gemakkelijk konden bouwen! Wij raden het dan ook iedereen aan, ook al ben je geen ervaren klusser.

Geert Uittenboogaard

Biest-Houtakker

Meest gestelde vragen over “een pallet bank maken”

Wat kan ik verwachten van de pallet bank bouwtekening?

Wanneer je het bouwtekeningen pakket aanschaft, krijg je permanente toegang tot 10.000 verschillende bouwtekeningen. Hier kun je vervolgens een keuze uit maken voor je volgende project.

Voor wie is de bouwtekening van de pallet bank bedoelt?

Zowel voor de ervaren als de onervaren doe-het-zelver komt de bouwtekening van pas. Voor de onervaren klusser is het een zeer goed handvat om de bouw te voltooien. Voor de ervaren klusser kan het ondersteuning bieden en ook dienen als inspiratiebron.

Welke soorten pallets moet ik gebruiken?

Er zijn verschillende soorten pallets die je kunt gebruiken voor de bouw van een pallet bank. In de bouwtekening staat altijd precies aangegeven welke materialen je nodig hebt voor de klus. De pallets met het hoogste keurmerk (EN Plus A1) staan garant voor de hoogste kwaliteit. Deze zijn het meest geschikt, maar kunnen ook het duurste uitvallen.

De pallet bank met schuine leuning die ik wil maken staat er niet tussen, wat nu?

Staat de pallet bank die je graag wilt maken niet tussen alle bouwtekeningen? Geen punt! Je mag namelijk geheel gratis een bouwtekening op maat laten maken. Zo weet je zeker dat je precies kunt maken wat je graag wilt.

Wat als het bouwtekeningen pakket toch niet bevalt?

Bevalt het bouwtekeningen pakket na aanschaf toch niet helemaal? Je krijgt de mogelijkheid om hem binnen 30 dagen na aankoop geheel gratis te retourneren. Uiteraard krijg je binnen enkele dagen het aankoopbedrag teruggestort.

Niet tevreden? Binnen 30 dagen geld terug garantie

Andere bankmeubels:

Andreas

Hallo mede Doe-Het-Zelver! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn hobby site. Hier laat ik al mijn kennis voor je achter en stel op regelmatige basis enkele bouwtekeningen beschikbaar.